Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

mickey-17.jpg

Mickey 17

7 Mart 2025 Sinemada | 2s 17dk | Aksiyon, Komedi, Bilim Kurgu
Yönetmen Bong Joon Ho
| Senarist Bong Joon Ho
Oyuncular: Robert Pattinson, Naomi Ackie, Steven Yeun

16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Mickey 17, öldükten sonra klonunun üretilmesine izin veren bir işçi olarak çalışan Mickey'nin hikayesini konu ediyor. Bir keşif klonisi, buzul bir gezegen olan Niflheim’daki tehlikeli bir göreve Mickey isimli bir klonu gönderir. Mickey, ölse de yeniden klonlanabilmekte ve geçmişte olanların büyük kısmını hatırlayabilmektedir. Bir görev sırasında Mickey 17’nin kaza geçirerek öldüğü düşünülür ve bu nedenle yeni bir Mickey klonu aktif edilir. Ancak Mickey 17 hayattadır. Bu durum üzerine Mickey 17 ve yeni klonu arasında büyük bir mücadele başlar.

8/10

Başarılı , keyifli bir film , romandan uyarlanmış , kara mizah bilim kurgu türünde , beğendim.

Bilal

Özet​

Hz. Muhammed'e ilk inananlardan siyahi bir köle olan Bilal-i Habeşi'nin özgün hikayesi… Her yaşta izleyici kitlesine büyüleyici bir özgürlük hikayesi sunan bir animasyon. Yapım ekibi Walt Disney ve Pixar stüdyolarında Kung Fu Panda - Karayip Korsanları - Ejderhanı Nasıl Eğitirsin – Madagaskar ve Yüzüklerin Efendisi gibi yapımlarda çalışan uzmanlardan oluşan " Özgürlüğün Sesi Bilal", daha önce Türk izleyicisi ile Malcolm X – Bosna ve Minyeli Abdullah'ı buluşturan Khan Medya tarafından ülkemizde sunulmakta. Diyanet işleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tavsiyeli bu yapımın dublaj kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ayça Bingöl, Tamer Karadağlı, Volkan Severcan ve Hakan Vanlı gibi sanatçılar bulunuyor.
Khurram H. Alavi ve Ayman Jamal'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosu yine Ayman Jamal'a ait. Animasyon türündeki bu filmin orijinal seslendirme kadrosunda Ian McShane, Adewale Akinnuoye-Agbaje, John Eric Bentley yer alıyor. Filmin müzikleri Atli Örvarsson tarafından yapıldı.

Şiddetle tavsiyedir izleyin izlettirin çocuklarınıza özellikle

carjackers.jpg

Araba Hırsızları

Orijinal İsmi: Carjackers
Süre: 97dk
Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Kamel Guemra
Senarist: Sledge Bidounga , Kamel Guemra
Yapımı: 2024 - Fransa

Araba Hırsızları Film Konusu

Gündüzleri lüks bir otelde çalışan sıradan görevlilerdir: valeler, garsonlar, barmenler... Ancak geceleri, zengin müşterileri gözlerine kestirip yolda soydukları usta araba hırsızlarına dönüşürler. Büyük bir soygun planı yaparlarken, otelin yöneticisi onların peşine acımasız bir tetikçi salar. Tehlike giderek yaklaşırken, Nora, Zoe, Steve ve Prestance hayatlarının en büyük vurgununu gerçekleştirebilecekler mi?

6/10

Amazon Prime'dan Fransız aksiyon film , vasat , sıradan br konu.

home-sweet-home-rebirth.jpg

Home Sweet Home: Rebirth

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Fantastik, Gerilim
Yönetmen Alexander Kiesl, Steffen Hacker
Oyuncular: Michele Morrone, Urassaya Sperbund, William Moseley

Özet

Home Sweet Home: Rebirth, Tayland'da ailesiyle tatildeyken bir seri katilin Cehennem Kapıları'nı açan ritüelini bozduktan sonra doğaüstü bir dünyaya itilen Amerikalı polis Jake'in hikayesini konu ediyor. İblisler kaçıp sokaklardaki insanları ele geçirdiğinde şehir kaosa sürüklenir. Şehri ve tuzağa düşen ailesini kurtarmak için Jake, gizemli bir Acemi Rahip ile ittifak kurmalı ve Cehennem Kapıları'nı kapatmak için The Hindrance'ın doğaüstü dünyasında bir yolculuğa çıkmalıdır.

6.5/10

Oyunculuklar daha iyi olmalıydı , fantastik bir film , daha iyi bir yapımla film daha iyi hale gelebilirdi , yine de izleniyor.

Zaman Çarkı 3.sezon 7.bölümüde izledim fena değil , her halde bu hafta sezon finali olacak.

Robert Jordan'ın kitap serisinden uyarlanmıştır. Büyünün var olduğu ancak yalnızca bazılarının erişebildiği yüksek bir fantezi dünyasında, Moiraine adlı bir kadın beş genç erkek ve kadınla yolları kesişir. Bu tehlikeli, dünya çapında bir yolculuğun başlangıcıdır. Robert Jordan'ın kitap serisinden uyarlanmıştır.

Böyle bir konu

g20.jpg

G20

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 48dk | Aksiyon, Dram, Gerilim
Yönetmen Patricia Riggen
| Senarist Logan Miller (II), Noah Miller
Oyuncular: Viola Davis, Anthony Anderson, Marsai Martin

Özet

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Taylor Sutton, G20 zirvesinde bir terör saldırısının yaklaştığını öğrenir. Sutton ailesini, dünya liderlerini ve özgürlüğü kurtarmak için diplomatik ve askeri deneyiminden yararlanmak zorundadır.

8/10

Amazon Pime'da izlediğim en iyi aksiyon filmi olabilir .

home-sweet-home-rebirth.jpg

Home Sweet Home: Rebirth

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 33dk | Fantastik, Gerilim
Yönetmen Alexander Kiesl, Steffen Hacker
Oyuncular: Michele Morrone, Urassaya Sperbund, William Moseley

Özet

Home Sweet Home: Rebirth, Tayland'da ailesiyle tatildeyken bir seri katilin Cehennem Kapıları'nı açan ritüelini bozduktan sonra doğaüstü bir dünyaya itilen Amerikalı polis Jake'in hikayesini konu ediyor. İblisler kaçıp sokaklardaki insanları ele geçirdiğinde şehir kaosa sürüklenir. Şehri ve tuzağa düşen ailesini kurtarmak için Jake, gizemli bir Acemi Rahip ile ittifak kurmalı ve Cehennem Kapıları'nı kapatmak için The Hindrance'ın doğaüstü dünyasında bir yolculuğa çıkmalıdır.

6.5/10

Oyunculuklar daha iyi olmalıydı , fantastik bir film , daha iyi bir yapımla film daha iyi hale gelebilirdi , yine de izleniyor.

Gerçekten konu çok güzeldi ama oyuncular çok vasattı iyi oyuncularla mükemmel bir film olurmuş.
Teşekkür eerol👍

Mobland dizisi iyi gidiyor 3.bölümüde izledim.

The Day Of the Jackal dizisine başladım 2bölüm bitti , fena değil.

The Last Of Us 2.sezon başladı bugün , izlemek zor olacak tecil yiyor çünkü dizi , bulursam izlicem.

Vahim bir kaza sonucu yolları kesişen altı kişi, ilahi adalet ve suçun iç içe geçtiği heyecan verici bir öyküde kendi karanlık gerçekleri ve bağlantılarıyla yüzleşmelidir.

1744659794109

Çok İyiydi ben çok beğendim. 2. sezonu mutlaka gelir.

in-the-lost-lands.jpg

In The Lost Lands

25 Nisan 2025 Sinemada | 1s 41dk | Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Paul W.S. Anderson
| Senarist Paul W.S. Anderson, Constantin Werner
Oyuncular: Dave Bautista, Milla Jovovich, Arly Jover

Özet

Cadı Gray Alys, çaresiz bir kraliçe tarafından büyülü bir güce ulaşması için Kayıp Topraklar'a gönderilir. Kraliçe'nin Gray'den istediği şey, şekil değiştirmeyi öğrenebilmesidir. Ancak bu isteğin büyük bedelleri olacaktır.

6.5/10

İyi oyuncular var kıyamet sonrası fantastik bir film , sinemalara yakında gelecek , sonu pek tatmin etmedi , ortalama bir film.

Şimdi "the residans " bitirdim.eglenceli, sürükleyici,beyaz sarayda geçen bir dedektiflik hikayesi.8 bölümden oluşuyor.
İzlemenizi tavsiye ederim.puanim 7,5/10😁

Vahim bir kaza sonucu yolları kesişen altı kişi, ilahi adalet ve suçun iç içe geçtiği heyecan verici bir öyküde kendi karanlık gerçekleri ve bağlantılarıyla yüzleşmelidir.

Ekli dosyayı görüntüle 6750

Çok İyiydi ben çok beğendim. 2. sezonu mutlaka gelir.

Bende dün bitirdim ve öneriyi yaptıktan sonra sizin mesajı gördüm ,gerçekten güzel senaryoydu (y)

BABA-ARAYISI.jpg

Baba Arayışı

2025 • 1 saat 23 dakika •
Diğer Adı: The Dad Quest
Yönetmen: Salvador Espinosa, Salvador Espinosa
Senarist: Tato Alexander, Mariano Vera

Baba Arayışı Filminin Konusu

Biyolojik yönden baba oğul olmadıklarını öğrenen ikili, gerçeği bulmak için Meksika'da çılgın bir maceraya atılır.

5.5/10

Netflizden İspanyol ne komedi ne romantik ikisinin arası vasat bir film.

popeye-the-slayer-men.jpg

Popeye The Slayer Man

9 Mayıs 2025 Sinemada | 1s 28dk | Korku
Yönetmen Robert Michael Ryan
| Senarist John Doolan
Oyuncular: Jason Stephens, Sarah Nicklin, Angela Relucio

Özet

Bir grup arkadaş, fabrikayı rahatsız ettiği söylenen 'Sailor Man' efsanesi hakkında bir belgesel çekmek için terk edilmiş bir ıspanak konserve fabrikasına gizlice girer.

3/10

Amazon Prime'dan rezalet ötesi , berbat bir film uzak durun.

The Last Of Us 2.sezon sonunda izlenecek yer buldum ilk bölümü izledim güzeldi.

Geri