Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

Dizi olarak Alphamales 1.2.3.sezonu bitirdim.

Anne Rices Mayfair Witches 2.sezonu bitirdim.

Prime Target 1.sezonu bitirdim.

Zaman Çarkı 3.sezon , Reacher 3.Sezon , The White Lotus 3.Sezon , Nine Bodies in a Mexican Morgue 1.Sezon izliyorum bu diziler haftalık devam ediyorum.

Bir İhtimal Daha var , Ata Demirerin dizisine de başladım.

Dizi olarak Alphamales 1.2.3.sezonu bitirdim.

Anne Rices Mayfair Witches 2.sezonu bitirdim.

Prime Target 1.sezonu bitirdim.

Zaman Çarkı 3.sezon , Reacher 3.Sezon , The White Lotus 3.Sezon , Nine Bodies in a Mexican Morgue 1.Sezon izliyorum bu diziler haftalık devam ediyorum.

Bir İhtimal Daha var , Ata Demirerin dizisine de başladım.
"Bir ihtimal daha var"a bende başlamak istiyorum kısmet

Kore film ve dizilerine sardım .İzlenecekler listesi yaptım liste çok kalabalık olduğu için ince eleyip sık dokuyorum ve en çok tavsiye edilen dizi-filmlere yöneliyorum .Bu doğrultuda dizi olarak Mouse izledim inanılmaz bir senaryo gerçekten süper bir dizi .Film olarak 2010 yapımı No Mercy filmini izledim ve finali sonrası unutamıyacağım filmler arasına girdi.Gerilim ve ters köşe seviyorsanız ikisini de tavsiye ederim (y)

Bu konu tam benlikmiş bol bol ziyaret ederim artık

Son dizi, cassandra, tek sezon altı bölüm, çok beğenmedim. Son film değilde son 6 ay dersem, ben genelde bir oyuncu belirleyip onun tüm flmlerini ardı sıra seyretmeyi seviyorum. Denzel, matt daemon, caprio, tom cruise vs, bu ekibin tüm filmerinin yüzde 80 ve üzerindekini seyretmişimdir. Flight, deja vu, unstoppable, the little things, ilk gün, aklımda kalanlar. Dün akşam da göl evini tekrar izledim. Bu akşam menüde Düşman hattı var. Sonra Zafere hücum tekrar izlenecek. Şu ara yıllar önce izlediklerimi izliyorum. Godfather serisini kaç kez izledim hatırlamıyorum

SON-BIR-NEFES.jpg

Son Bir Nefes

28 Şubat 2025 Sinemada | 1s 33dk | Gerilim
Yönetmen Alex Parkinson
| Senarist Mitchell LaFortune
Oyuncular: Woody Harrelson, Simu Liu, Finn Cole
Orijinal adı Last Breath

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Son Bir Nefes, Kuzey Denizi’nin dibinde mahsur kalan ekip arkadaşlarını kurtarmak için zamana karşı yarışan deneyimli dalgıçların hikayesini konu ediyor. Chris Lemons, profesyonel bir dalgıç olarak kariyerinin henüz başındadır. Yeni görevinde Chris’e babacan biri olan Duncan ve çekingen ama profesyonel Dave eşlik eder. Takip gemisi Tharos'un Kuzey Denizi inşaat sahasına varmasının ardından operasyonu tehlikeye atan bir fırtına çıkar. Ancak üç dalgıç yine de dalış çanlarıyla birlikte 90 metrenin üzerindeki derinliğe iner. İlk başta her şey planlandığı gibi gider, ancak daha sonra geminin sisteminin bazı kısımları arızalanır ve dalışın iptal edilmesi gerekir. Dave güvenli bir yere ulaşmayı başarırken Chris'in tedarik hattı kopar ve onu okyanus tabanında, etrafı karanlıkla ve yalnızca on dakikalık acil durum oksijeniyle karşı karşıya bırakır. Hala hayatta olup olmadığı belirsizliğini korurken, gemideki herkes zamana karşı umutsuz bir yarış içinde onu kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yapar.

6.5/10

Gerçek hayatdan alıntılanan bir film , hayatta kalma mücadelesi , fena değildi.

kaptan-amerika-cesur-yeni-dunya.jpg

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya

14 Şubat 2025 Sinemada | 1s 58dk | Aksiyon, Macera, Fantastik
Yönetmen Julius Onah
| Senarist Malcolm Spellman, Dalan Musson
Oyuncular: Anthony Mackie, Harrison Ford, Danny Ramirez
Orijinal adı Captain America: Brave New World

Özet
10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Kaptan Amerika: Cesur Yeni Dünya, Kaptan Amerika'nın maceralarını konu ediyor. Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni Başkanı Thaddeus Ross ile tanıştıktan kısa bir süre sonra Kaptan Amerika olarak da bilinen Sam Wilson, kendisini devasa bir uluslararası olayın tam ortasında bulur. Operasyonun gerçek dehası tüm dünyayı ateşe vermeden önce Sam Wilson zamana karşı amansız bir savaşa girişir.

7/10

Karakterler değişti , Red Hulk var filmde , Falcon ve Kış Askeri dizisini izlesinler bu filmden önce , fena değildi.

prison break eski tr dublajını nerde bulabilirim o daha güzeldi baştan izlemeyi düşünüyorum bulamadım

VARLIK.jpg

Varlık

14 Şubat 2025 Sinemada | 1s 25dk | Korku, Gerilim
Yönetmen Steven Soderbergh
| Senarist David Koepp
Oyuncular: Lucy Liu, Chris Sullivan, Callina Liang
Orijinal adı Presence

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Varlık, banliyödeki bir eve taşınan bir ailenin hayatına odaklanıyor. Banliyöde yeni bir eve taşınan aile hayatlarındaki sorunların üstesinden gelmeye çalışır. Aile çok geçmeden mülklerinde yalnız olmadıklarını fark eder ve kendilerini korku dolu anların içerisinde bulurlar. Bu varlık, hayatlarını hayal bile edemeyecekleri şekilde altüst etmeye hazırlanmaktadır.

5/10

Vasat bir film korku desen korku değil gerilim desen gerilim değil .

aciya-yer-yok.jpg

Acıya Yer Yok

28 Mart 2025 Sinemada | 1s 50dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Dan Berk, Robert Olsen
| Senarist Lars Jacobson
Oyuncular: Jack Quaid, Amber Midthunder, Ray Nicholson
Orijinal adı Novocaine

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Acıya Yer Yok, nadir görülen bir genetik bozulukla doğan bir adamın hikayesini konu ediyor. Sıradan bir hayat yaşayan Nate Caine, San Diego'daki bir bankada şube müdür yardımcısı olarak çalışır. Ancak meslektaşı Sherry ile ilişkisi sıkıcı hayatına biraz heyecan katar. Bankada gerçekleşen saldırıda Sherry kaçırılınca Nate, tehlikeli bir kurtarma görevine girişmekten başka seçenek görmez. Başlangıçta umutsuz gibi görünse de sıra dışı bir yeteneği keşfettiğinde durum değişir. Nate, nadir görülen kalıtsal bir hastalık nedeniyle acıyı hissedememektedir. Bu özel güç, Nate'e kendisi için önemli olan kadının hayatını kurtarmak için tüm engelleri aşma cesaretini verir.

7.5/10

Bol kan ve şiddet içeren bir film zaten acıya dayanıklı bir adamın hikayesi , bu tür film sevenler için ideal.

Almanca "Dark 2017" dizisine başladım dün gece, zaman yolculuğu eksenli, güzel sayılır. Bu akşam ikinci sezona başlayacağım kısmetse. Ufkumu açtı dizi😂

Şimdi bu diziye başladım güzele benziyor (bilim kurgu) türü 👽🤖MV5BMWU0NzMxOTEtMjkyNi00OTJmLWEzMmYtOGY0MmU0MGJjZGVkXkEyXkFqcGc V1

cleaner.jpg

Cleaner

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 36dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Martin Campbell
| Senarist Simon Uttley, Matthew Orton
Oyuncular: Daisy Ridley, Clive Owen, Taz Skylar

Özet

Bir grup radikal aktivist bir enerji şirketinin galasını ele geçirerek ev sahiplerinin yolsuzluklarını ifşa etmek için 300 rehine alır. Onların haklı davası, anarşik mesajını dünyaya iletmek için binadaki herkesi öldürmeye hazır olan saflarındaki bir aşırılıkçı tarafından bozulur. Binanın dışında 50 kat yukarıda asılı duran ve küçük kardeşi de dahil olmak üzere içeride mahsur kalanları kurtarmak eski bir asker ve cam silmecisine düşer.

7/10

Aksiyonu , gerilimi gayet iyiydi filmi beğendim.

cifte-ihanet.jpg

Tyler Perry’den Çifte İhanet

Konusu:

Başarılı avukat Marley, şimdiye kadarki en kişisel davasıyla karşı karşıyadır: En yakın arkadaşı Fela’nın eşinin vurulmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarma.

Oyuncular: Jimi Stanton, Kat Graham, Meagan Tandy, Nick Barrotta, RonReaco Lee
Yönetmen: Tyler Perry
Yapım Yılı: 2025
Ülke: ABD

6/10

Amazon Prime'dan Adalet mi ihanetmi sorgulayan orta karar bir film.

Bir İhtimal daha var 1.sezonu bitirdim fena değildi , 2.sezonuda olacak dizinin son sahnesine göre öyle anlaşılıyor.

Ben de onu bitirdim bugün, aslında bir Alman dizisi izliyordum da, kafamı allak bullak etti, 2. sezon sonu ara verdim, yarına kadar

Dark 2.sezonu izledim kafa yakan biri dizi 3.sezonunu izlemedim vaktim olursa izlicem.

Geri