Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ask-hipotezi.jpg

Aşk Hipotezi

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 50dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Claire Scanlon
| Senarist Sarah Rothschild
Oyuncular: Lili Reinhart, Tom Bateman, Rachel Marsh
Orijinal adı The Love Hypothesis

Özet

The Love Hypothesis, akademideki geleceğine odaklanmış, başarılı bir doktora öğrencisi olan Olive’in hikayesini konu ediyor. Ancak en yakın arkadaşı Ahn’ın, Olive’in hoşlandığı Jeremy’ye karşı duygular beslediğini fark edince, Olive onu geride bıraktığını kanıtlamak için aniden profesörü Adam Carlsen’i öper. Umutsuzca yapılan bu dostluk jesti, kuralları, sınırları ve her iki tarafın da çıkarına olan bir anlaşması bulunan sahte bir ilişkiye dönüşür. Aralarındaki düzen, rol yapmayla gerçek arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmaya başladığında, Olive şimdiye kadarki en zorlu hipotezini sınamak zorunda kalır: Belki de aşk gerçekten de risk almaya değerdir.

6.5/10

Amazon Prime'dan romantik komedi tarzında bir film fena değil ,klişe , çerezlik bu tür sevenler için

Seni Tanıyorum dizisine başladım Netflixin yerli dizisi fena değil iyi gidiyor.

Beauty and Black 2.sezona bitti kaldı 3.sezon

ORUMCEK-ADAM-YEPYENI-BIR-GUN.jpg

Örümcek-Adam: Yepyeni Bir Gün

31 Temmuz 2026 Sinemada | 2s 25dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera
Yönetmen Destin Daniel Cretton
| Senarist Chris McKenna, Erik Sommers
Oyuncular: Tom Holland, Zendaya, Sadie Sink
Orijinal adı Spider-Man: Brand New Day

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

"No Way Home" olaylarından bu yana dört yıl geçmiştir ve Peter artık tamamen yalnız yaşayan, sevdiği insanların hayatlarından ve anılarından gönüllü olarak kendini silen bir yetişkindir. Artık kimsenin gerçek kimliğini bilmediği New York'ta suçla mücadele eden Peter, kendini tamamen şehrini korumaya adar. Ancak omuzlarındaki sorumluluk her geçen gün ağırlaşırken, yaşadığı gizemli fiziksel değişimler yalnızca kahramanlığını değil, kendi varlığını da tehdit eden karanlık bir sürecin başlangıcına dönüşür. Şehirde giderek büyüyen esrarengiz suç dalgası, Peter’ı şimdiye kadar karşılaştığı en tehlikeli düşmanlardan biriyle karşı karşıya getirir.

8/10

Başarılı buldum , Hulk ve Punisher karakterleride var filmde , Tom Holland'ın en iyi Örümcek Adam performansı diyebiliriz.

MOTOR-CITY.jpg

Motor City

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 43dk | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen Potsy Ponciroli
| Senarist Chad St. John
Oyuncular: Alan Ritchson, Shailene Woodley, Ben Foster

Özet

Motor City, hapse girmesine neden olan insanlardan intikam almak için özgürlüğüne kavuşacağı günü bekleyen bir hırsızın hikayesini konu ediyor.

6.5/10

Reacher dizisinde oynayan aktör oynuyor.yönetmen değişik bir tarz uygulamış filmde , diyaloglar yok denecek kadar az oyuncular bakışlarla ifadelerle oynuyor ve altta 70 li yılların müzikleri var , asansördeki dövüş sahnesi çok iyiydi , tek eleştirim filmi bazı bölümlerinde olsaydı daha iyi olurdu filmin genelinde diyalogların olmamasından dolayı not kırdım yoksa daha yüksek puan verirdim.

davet.jpg

Davet

21 Ağustos 2026 Sinemada | 1s 47dk | Komedi
Yönetmen Olivia Wilde
| Senarist Rashida Jones, Will McCormack
Oyuncular: Seth Rogen, Olivia Wilde, Penélope Cruz
Orijinal adı The Invite

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Angela ve Joe’nun 15 yıllık evliliği tamamen çöküşün eşiğine gelmiş görünmektedir. Yine de komşulara çoktan davet yapılmıştır; böylece, karşı dairede oturan Pina ve Hawk, akşam yemeğine gelirler. Angela ve Joe onlarla asansörde karşılaştıklarında genellikle soğuk ve mesafeli bir tavır sergileseler de, eve geldiklerinde bu tavır yerini bambaşka bir tutuma bırakır. Sıradan sohbetler ve bir yemekle yetinmek yerine, komşular kısa süre içinde Angela ve Joe’ya açıkça kur yapmaya başlar; böylece çok eşli bir ilişki tarzını benimsedikleri ve sakin bir akşamdan çok daha fazlasına açık oldukları ortaya çıkar. Ancak geriye şu soru kalır: Duraklama dönemindeki evliliklerinin mevcut hali göz önüne alındığında Angela ve Joe bu duruma ayak uydurmalı mıdır, yoksa işin aslı çok daha karmaşık mıdır?

6.5/10

Tek mekanda geçen ilişki komedisi , sıra dışı çok eşlilik teklifiyle yüzleşmesi ve bu süreçteki psikolojik dalgalanmaların işlenişi anlatılıyor , oyunculuklar ve oyuncular iyi.

JUST-PLAY-DEAD.png

Just Play Dead

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 36dk | Gerilim
Yönetmen Gary Fleder
| Senarist Dan Gordon
Oyuncular: Samuel L. Jackson, Eva Green, María Pedraza

Özet

Zengin ve suç dünyasının dahi ismi Jack Wolfe, federal ajanlar tarafından köşeye sıkıştırılır; ancak ölü bir adamı tutuklayamazsınız. Planı şudur: Kendi ölümünü tezgahlamak, yas tutuyormuş gibi görünen eşi Nora ile birlikte 30 milyon dolarlık sigorta tazminatını almak ve suçu Nora'nın sörfçü sevgilisi Chad'in üzerine yıkmak. Ancak Jack'in acımasız baskısı altında bunalan Nora'nın da kendine has bir planı vardır: Jack'i gerçekten öldürmek, suçu Chad'e atmak ve serveti tek başına ele geçirmek. Her zaman bir adım önde olan Jack ölümcül bir tuzak kurar ve hiçbir şeyden habersiz aşıkları birbirine düşürür.

5.5/10

İyi oyuncular var ama , inandırıclıktan uzak basit bir tv filmi kıvamında , suç kara komedi tarzında çerezlik bir yapım.

RESIDENT-EVIL.jpg

Resident Evil

18 Eylül 2026 Sinemada | 1s 37dk | Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen Zach Cregger
| Senarist Zach Cregger, Shay Hatten
Oyuncular: Austin Abrams, Paul Walter Hauser, Zach Cherry

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Kurye Bryan için gün, sıradan bir görevle başlar: Biyomedikal bir paketi varış noktasına ulaştırması gerekmektedir. Ancak paketi teslim aldıktan kısa bir süre sonra işler kontrolden çıkar. Görünüşte sıradan olan bu yolculuk, birkaç saat içinde kaçışın imkansız göründüğü bir kabusa dönüşür. Her durakta olaylar daha tehditkar bir hal alırken, Bryan başlangıçta boyutlarını kavrayamadığı bir durumun içine giderek daha fazla sürüklenir. Gizemli kargo, öngörülemez olaylar zincirini tetikler ve geceyi amansız bir hayatta kalma mücadelesine dönüştürür. Taşıma işlemi ilerledikçe, gerçeklik ile dehşet arasındaki sınırlar giderek bulanıklaşır.

7.5/10

Beklediğimden daha iyi çıktı , gerilim had safhada , baştan sona akıcı , oyun evreni ile pek bir ilgisi yok ama yaratıkların var , mizah da var filmde.

Netflix'in yerli dizisi Seni Tanıyorum'u bitirdim , güzeldi , yurt dışında da çok beğenişmiş bu dizi.

Geri