Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
go-team.jpg

Haydi Takım

Tür: Kara komedi
Yönetmen: Diego Núñez Irigoyen
Senaryo: Adolfo Valor ve Cristóbal Garrido
Yapımcı: Zeta Studios
Oyuncular: Maribel Verdú, Alexandra Jiménez, Pedro Casablanc, Raúl Tejón, Blanca Martínez, Ismael Fritschi, Víctor Rebull, Saturnino García ve Pepe Viyuela

Konu: Bir şirket kaçamağı etrafında gelişen eğlenceli ve sıra dışı olayları anlatır.

6/10

Netflixden İspanyol yapımı kata komedi , çerezlik.

bana-sans-dileme.jpg

Don't Say Good Luck

14 Ağustos 2026 | 1s 36dk | Dramatik komedi, Müzikal
Yönetmen Julia Hart
| Senarist Laura Hankin, Julia Hart
Oyuncular: Sunny Sandler, Melanie Lynskey, Max Greenfield

Özet

Sophie Birenbaum, lise müzikalindeki başrolüyle sahne ışıklarının tadını çıkarmaya hazırdır. Onun için her şey yolunda gözükür ta ki aniden, sahnede olduğundan çok daha büyük bir dramı evinde yaşamaya başlayana dek.

6/10

Netflixden duygusal, samimi ve ayakları yere basan bir büyüme hikayesi , müzikal dram komedi türünde çerezlik

The Boys, ardından House of the Dragon bitince bir boşluğa düştüm. Şimdi çıtır çerezlik Wednesday izliyorum.

şu aralar tek izlediğim dizi Halt and Catch Fire var 2 günde 5 bölüm izledim gayet sürükleyici akıcı bir dizi

kemiklerin-laneti.jpg

Queen Of Bones

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 30dk | Korku
Yönetmen Robert Budreau
| Senarist Michael Burgner
Oyuncular: Julia Butters, Jacob Tremblay, Martin Freeman

Özet

Oregon, 1930'lar. İkizler Lily ve Sam, annelerinin gizemli ölümünü araştırmak için ücra bir bölgeye giderler. İpuçları onları ormanda gözlerden uzak bir hayat yaşayan efsanevi bir cadıya götürür. Sam mantıklı açıklamalar ararken, Lily aile geçmişine derinden kök salmış gibi görünen doğaüstü bir tarafla yüzleşir. Açıklanamayan olaylar birikir ve Lily'nin yeni uyanan yetenekleri, kendisi hakkında bildiğini sandığı her şeye meydan okur.

4/10

Gerilim ve gizem beklerken drama yönü daha ağır basan ve ağır ilerleyen bir yapım beğenmedim.Senaryosu zayıf.

pinokyo-kanli-masal.jpg

Pinokyo: Kanlı Masal

24 Temmuz 2026 Sinemada | 1s 20dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Rhys Frake-Waterfield
| Senarist Rhys Frake-Waterfield
Oyuncular: Robert Englund, Richard Brake, Cameron Bell (IV)
Orijinal adı Pinocchio: Unstrung

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Pinokyo'nun karanlık ve rahatsız edici bir yeniden yorumlaması olan bu tedirgin edici öykü, ikonik kuklanın gerçekliğe doğru ürpertici yolculuğunu konu alıyor. Geppetto, torunu James'i Pinokyo adında sihirli bir bebekle tanıştırır ve aralarında bir dostluk gelişir. Ancak Pinokyo'nun saf doğasından habersiz olan James, onu dünyaya tanıtır ve bu da bebeğin tüm kötülükleri ortadan kaldırmak için bir haçlı seferine çıkmasına neden olur.

6/10

Pinokyo filmini bu sefer korku filmi yapmışlar Chucky filmi gibi olmuş , bol kanlı vahşet sahneleri yapmışlar , absürt olmuş.

BASIBOZUKLAR.jpg

Başıbozuklar

17 Nisan 2026 Sinemada | 1s 38dk | Komedi
Yönetmen Hakan Algül
| Senarist Gani Müjde
Oyuncular: Gonca Vuslateri, Gözde Kansu, Buse Sinem İren

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Başıbozuklar adlı amatör müzik grubu üyeleri Serenay, Hayati, Nevra, Vural, Saki ve Halime, Alaçatı’da sahne almak üzere yola çıkar. Ancak yanlış bir rota sonucu kendilerini beklenmedik bir şekilde sınırın ötesinde, Suriye’deki bir Amerikan füze üssünde bulurlar. Bu büyük koordinat hatası, grubu bir anda askeri bir karmaşanın içine sürükler. Ne yaptıklarını pek bilmeyen ama hayatta kalma konusunda son derece kararlı olan ekip, yabancı ve tehlikeli bu ortamda bir çıkış yolu aramaya başlar. Üstelik sadece kendi canlarını kurtarmakla kalmazlar; farkında olmadan tetikledikleri büyük bir krizi durdurmak zorundadırlar. Kaos, yanlış anlaşılmalar ve bolca aksilik içinde, Başıbozuklar için bu yolculuk sıradan bir konserden çok, küresel bir felaketi önleme mücadelesine dönüşür.

8/10

Çok iyiydi baştan sonra kahkahala atıran absürt bir komedi , oyunculuklar çok doğal , kadro güzel , politik göndermeler var , çok beğendim.

Geri