Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
HOPPER-VE-CILGIN-CETESI-HAZINENIN-PESINDE.jpg

Hopper ve Çılgın Çetesi Hazine Peşinde

23 Ocak 2026 Sinemada | 1s 29dk | Aile, Animasyon, Komedi, Macera
Yönetmen Benjamin Mousquet
| Senarist Dave Collard, Chris Grine
Oyuncular: Thomas Solivérès, Chloé Jouannet, Nicolas Maury
Orijinal adı Chickenhare and the Secret of the Groundhog

Özet
6 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Chickenhare ve iki yakın arkadaşı Meg ve Abe, ünlü maceracılar haline gelmiştir. Meg'in eski yardımcısı Crolloq, Kutsal Spork'u aramak için geri dönmüştür. Chickenhare'in evlat edinen babası Kral Peter, Kutsal Spork'un üzerine kazınmış bir sembol fark eder ve bunun, dünyanın en tehlikeli büyülü nesnelerinden biri olan Groundhog ile bağlantılı olduğunu anlar. Kral Peter, Groundhog'u bulup, birisi kullanmadan önce onu yok etmeleri gerektiğine karar verir. Meg ve Abe'in eşliğinde Chickenhare, Groundhog'u bulmak için yola koyulur.

6/10

Görsel açıdan iyi , eğitici ve anlamlı mesajları var , fena değil.

kopma-noktasi.jpg

Kopma Noktası

27 Şubat 2026 Sinemada | 1s 45dk | Gerilim
Yönetmen Gus Van Sant
| Senarist Austin Kolodney
Oyuncular: Bill Skarsgård, Dacre Montgomery, Colman Domingo
Orijinal adı Dead Man's Wire

Özet
(13+): 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Kopma Noktası, gerilimi yüksek bir rehine krizini konu ediyor. 1977'de, eski bir emlak geliştiricisi olan Thony G. Kiritsis, şehir merkezinde bir ipotek bankacısını rehin aldı. Finansal olarak dolandırıldığına ikna olan Kiritsis, kurbanını, bir anahtar aracılığıyla doğrudan kendi vücuduna bağlı, kesilmiş bir av tüfeğiyle karşı karşıya getirdi. Talepleri, yazılı bir özür, beş milyon dolar ve tam dokunulmazlıktı. Durum, hem kamuoyunu hem de yetkilileri zorlayan, göz kamaştırıcı bir davaya dönüştü.

6/10

1977 yılında yaşanan gerçek bir rehine krizini konu alan biyografik bir gerilim filmi. Bill Skarsgård iyi oynamış başarılı , senaryo zayıf gibi.

JACKASS-BEST-AND-LAST.jpg

jackass: best and last

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 32dk | Aksiyon, Belgesel, Komedi
Yönetmen Jeff Tremaine
Oyuncular: Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O

Özet

jackass: best and last, Jackass ekibinin, serinin sonunu işaret eden son tehlikeli gösteri ve şaka serisini gerçekleştirmesini konu alıyor.

5.5/10

Serinin en kötü bölümü olmuş sonuncusu , eski bölümlerden kesitlerle süreden yemişler , ekibini artık yaşlanması da enerji eksikliğini iyice belli ediyor.

House Of Dragon 3.sezon finalinide izledim güzeldi savaş sahneleri , başarılı.

is-good-is.jpg

Is God Is

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 39dk | Dram
Yönetmen Aleshea Harris
| Senarist Aleshea Harris
Oyuncular: Kara Young, Mallori Johnson, Janelle Monáe

Özet

Is God Is, onları olağanüstü çabalara itecek, gerilim dolu bir aile geçmişiyle yüzleşerek destansı bir intikam arayışına girişen iki kız kardeşin hikayesini konu ediyor.

7/10

Kara Mizah intikam gerilim filmi , oyunculuklar iyi , şiddet dozu fazla , aile dramı fena değildi.

Ekran-goruntusu-2026-08-15-125355.png

Terrifier

2015 • ABD
Yönetmen: Damien Leone
Senarist: Damien Leone
Yapımcı: Damien Leone
Türü: Korku - Gerilim

Terrifier Konusu

Art adlı manyak bir palyaço, Cadılar bayramı gecesinde yolda duran 3 genç kadına terör estirir.

6/10

Serinin 3. ve 2.filmini izlemiştim bu da ilk filmi yine kanlı vahşet dolu , slasher tarzı , senaryo diye bişey yok sadece vahşet içeriyor.

Biri Beni Gözlüyor (1988)

Bu film için Turkish Shining diyorlar.Benzerlikler illaki var ama birebir kopyası değil bana göre.Tek mekanda az oyuncuyla yoktan bütçeyle film çekip para kazanalım diye çekilmiş bir film.Youtube da Türk trash filmleri videosunda görmüştüm.Çok kötü bekliyordum o kadar kötü bir film değilmiş tabiki iyi filmde değil.Oyunculuklar kötü,replikler kötü, orjinal kayıtta olmadığı için VHS den çeke çeke görüntü kalitesinde kötü.Görüntü kalitesinin kötülüğü filme ayrı bir hava katmış.Bana göre bu film tam bir B Movie diyebilirim.

Bu filmi sadece farklı filmleri,düşük bütçeli filmleri seyredenlere tavsiye ederim.Yani B Movie seven izlemeye katlanan filmseverlere,normal seyircilik bir film değil.B Movie olduğu için puan vermeyeceğim.Film YouTubeda mevcut...

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyalar

• images(11).jpg
    images(11).jpg
    41.6 KB · Görüntüleme: 0
Netflix’dan son ev izledim çok mükemmeldi

kainatin hakimleri

yardım çagrısı

Film adı : Şeytanın Ağzı 2026
Çok iyi filmdi

Kötü Ruh: Cehennem Ateşi

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Film adı : The Bayou 2025

Ammar Cin Tarikatı (2014)

2.5/10

Film aşırı klişe.Filmi bizim bir arkadaşın şehir dışında villası var hafta sonu gidip film çekeriz kafasında yapmışlar.Zamanında ismini duyup gülüp geçmiştim.Bunun şakası falanda yapılıyordu.
Ben niye izledim Instagram'da bir sahnesini gördüm tanıdık oyuncular var izleyecek birşey yok çerezlik arka planda izlerim diye düşündüm.

Filmde giriş var gelişme aşırı kısa direkt sonuca bağlamışlar.Dediğim gibi zaman ve parayla alakalı.Hikaye ve karakter derinliği beklemeyin.Filmin tek olumlu tarafı iyi oyuncular derken Halil sezainin bacısının aşırı berbat oyunculuğu o tarafıda bitiriyor.Sırf torpille oynattıkları belli.Son sekansta aksiyon başlayınca kızın oyunculuk o kadar berbat ki iğreti oluyorsun.Birde üstüne o görsel efektler ve canavarlar çıkınca iyice rezil bir hale geliyor.Bu yönetmenin ismini daha önce duyuyordum hep düşük bütçeli para için çekilen filmleri yönetiyor bu arkadaş.Yönettiği tek iyi film Kayıp Köy Helak filmi.

Filmin ortalarında beklentiyi küçük düşürüp çerezlik izlenebilir diye kafamdan geçerken başroldeki kızın berbat oyunculuğu oyunculuk dediysem lafın gelişi ve sondaki görsel efektlerden sonra elde tutulabilecek bir tarafı yok.Film berbatta olsa 120 bin kişi izlemiş bu adamlar böyle filmlerden bile para kazandığı için herhafta vizyona 1-2 filmi vizyona sokuyorlar.Böyle dandik üç harfli filmlerini seven giden bir kitle var.Sektörün kalitesini dibe vurduran şeylerden biride bu fiilimsi saçmalıkların sinemada izlenmesi...

Ekran-goruntusu-2026-08-16-235249.png

HEZEYENLAR DOĞU DEMİRKOL

Hezeyanlar, ünlü komedyen Doğu Demirkol'un 14 Ağustos 2026 tarihinde Netflix Türkiye platformunda yayınlanan tek kişilik yeni stand-up gösterisidir.Gösteri hakkında öne çıkan detaylar, içerik ve teknik bilgiler şunlardır:

Genel Bilgiler
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2026
Platform: Netflix
Süre: 1 saat 2 dakika
Tür: Stand-up / Komedi
Yaş Sınırı: 16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur.

Gösterinin Konusu ve İçeriği

Doğu Demirkol, bu gösterisinde kendine has samimi, iğneleyici ve gündelik hayat gözlemlerine dayanan mizah tarzını sürdürüyor.

7/10

Eğlenceliydi kendi başına gelmiş hikayeleri anlattı ünlü olma yolunda.

Kötü Ruh: Cehennem Ateşi
Sormamın sakıncası olmayacaksa nereden izlediniz 😅😁 Filmin alt yazısını çevirdim. Acaba benim hazırladığım alt yazıyla mı izleyip izlemediğinizi merak ettim açıkçası😄

One More Shot (2024)

6.5/10

Başrollerinde Scoot Adkins ve Michael Jai White gibi aksiyon starlarının olduğu film.Konu olarak Amerikan devleti içinde kurulan bir yapılanmanın terör eyleminin üzerine kurulu.

Film düşük bütçeli bazı istisnalar hariç aksiyon filmlerinin büyük çoğunluğu düşük bütçeli B movie ler civarlarında paralara çekilir.
Ben Scoot Adkins in bir Batman,James Bond gibi büyük bütçeli bir filmin başrolü olmasını isterim.Kendisinin oyunculuk yönü kuvvetlidir Van Damme gibi sadece aksiyon rollerinde oynamaz.Rol gelse Romantik komedide oynar Dram filmindede oynayabilir.Ama Hollywood daki çete yüzünden adama büyük roller gelmiyor.

Kendisinin başrolde ve ana castta olduğu hiçbir kötü filmde görmedim.Filmlerin bütçesi ne kadar olursa olsun hep bir standartı vardır mesela 6 puanın altına düşmez.En düşük filmi ortalamadır diyebilirim.Bu paralara zaten bundan iyi aksiyon filmi çekemezsin.Anca biraz cilalarsın.Bu filmde neyi eleştirebilirim yakın dövüş sahnelerinde sırıtan yerler var.Onuda çok iyi yapabilmek için para, zaman,ekstra prodüksiyon lazım.Bu yakın dövüşlerin gerçekci olması prodüksiyonla alakalıdır bu sahneleri birden fazla özel kamerarla ve aksiyon tecrübeli uzman kameramanlarla, farklı açılarla tekrar tekrar çekersin.

Çok büyük beklentiye girmeden izlerseniz aksiyonda severseniz sizi kesinlikle üzmez...

Ekli dosyalar

• MV5BYmQ5YWNkMzktNGY0YS00NGI3LWE1MmItNzlkYzYyZDczNGY1XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    MV5BYmQ5YWNkMzktNGY0YS00NGI3LWE1MmItNzlkYzYyZDczNGY1XkEyXkFqcGc@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg
    284.2 KB · Görüntüleme: 0

Geri