Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O halde yarın izleyeceğim inşallah. Frank Castle namıdiğer Punisher karakteri Marvel içerisinde favorilerim arasında yer alıyor. Dizisini izlemediğim için bunu anlayamayacağım konusunda tereddüt ediyordum, teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.
İzle seviyorsan karekteri filmide seversin zaten

The Boys 5.ve final sezonuna başladım ilk bölüm bitti kaldı 7 bölüm , bitiriyoruz artık , perde kapanıyor.

Monarch Legacy Of Monster 2.sezona da başlıyorum.

Son düzenleme:
LEE-CRONINDEN-MUMYA.jpg

Lee Cronin'den Mumya

17 Nisan 2026 Sinemada | 2s 14dk | Gerilim, Korku
Yönetmen Lee Cronin
| Senarist Lee Cronin
Oyuncular: Jack Reynor, Laia Costa, May Calamawy
Orijinal adı Lee Cronin's The Mummy

Özet
(18+): 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Charlie ve eşi, iki çocukları ve yolda olan üçüncü bebekleriyle dışarıdan kusursuz görünen bir aile hayatı sürmektedir. Ancak bu huzur, küçük kızları Katie’nin gizemli bir kadın tarafından lanetlenmesinin ardından aniden ortadan kaybolmasıyla yerle bir olur. Çocuk iz bırakmadan yok olur ve aile, acıyla yüzleşmek zorunda kalır. Yıllar geçer, hayat devam etmek zorundadır. Ancak sekiz yıl sonra her şey yeniden değişir. Düşen bir uçağın enkazından çıkan bir lahitin içinden, yıllar önce kaybolan Katie ortaya çıkar. Eve dönüşüyle birlikte, Katie’nin eskisi gibi olmadığı anlaşılır. İçinde taşıdığı karanlık bir varlık, yalnızca onu değil, tüm aileyi tehdit etmeye başlar. Böylece geçmiş, sadece bir anı olmaktan çıkar; geri dönen bir kabusa dönüşür.

7/10

Korku Seansını yapanlar yapmış ben beğendim gerilim , korku düzeyi iyi , öle mumya filmi beklemeyin.​

normal.jpg

Normal

19 Haziran 2026 Sinemada | 1s 30dk | Aksiyon, Dedektif, Gerilim, Komedi
Yönetmen Ben Wheatley
| Senarist Derek Kolstad
Oyuncular: Bob Odenkirk, Henry Winkler, Lena Headey

Özet

Şerif Ulysses için, Amerika'nın Orta Batı bölgesindeki şirin Normal kasabasına geçici olarak atanması, hem evlilik sorunlarından hem de görev sırasında yaşadığı ahlaki travmalardan kurtulmak için hoş bir mola anlamına geliyordu. Ancak başarısız bir banka soygunu kasabanın sakin temposunu bozunca, kirli bir sır istemeden ortaya çıkar ve Ulysses, kasabanın adının aksine hiç de öyle olmadığını öğrenir. Birdenbire herkes şerifi vurmaya çalışır, hatta kendi yardımcıları bile, ve bu ezilmiş polis memuru, geceyi atlatabilmek için çeşitli suçlulara güvenmek zorunda kalır.

6/10

Kara komedi aksiyon filmi , eh işte.​

FB_IMG_1774429021638.jpg

BEKARLARA-YER-YOK.jpg

Bekarlara Yer Yok

2026 • İtalya
Diğer Adı: No Place to Be Single
Yönetmen: Laura Chiossone
Senarist: Alessandra Martellini
Yapımcı: Paola Lucisano

Bekarlara Yer Yok Konusu
Felicia Kingsley'nin çok satan romanından esinlenen hikâyede aşkın tek geçer akçe sayıldığı, Toskana'nın kartpostal güzelliğindeki kasabası Belvedere'de geçiyor..

6/10

Amazon Prime'dan İtalyan romantik aşk filmi çerezlik .​

The Boroughs

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İzledim 8 bölümlük dizi.
Stranger things in yapımcılarının imiş. Yine yaratıklı..
Başı stephen king filmi, sonu Disney dizisi gibi olmuş.
IMDB puanı 7.5
Bence 5,5

1779723533216.png

Benim favorim -1 , daha hiçbir bölümünü kaçırmadım.

KuruluşOrhan.jpg

Favorim-2 , daha hiçbir bölümünü kaçırmadım.

From ve monarch

yildizlarin-altinda.jpg

Yıldızların Altında

12 Aralık 2025 Sinemada | 1s 39dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Michelle Danner
| Senarist Victoria Vinuesa
Oyuncular: Alex Pettyfer, Eva de Dominici, Toni Collette
Orijinal adı Under The Stars

Özet
6 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Yıldızların Altında, tutkusuz bir ilişki içinde sıkışıp kalan bir yazarın hikayesini konu ediyor. Yazarın hayatı İtalya’ya gittiğinde hayallerinin kadınıyla tanışmasıyla bambaşka bir hal alır.

6/10

Klişe bir romantik filmi , zaman geçirmelik.​

65920d4a49d1829f111f485aafff6adc2aee4c61f56f5e7236d00b4f2ae41943.jpg

2. Dünya Savaşı patlak verdiğinde askere yazılmak zorunda bırakılan Lyudmila Pavlichenko buradaki eğitiminde mükemmel bir keskin nişancı olduğunu farkeder. Dönemin ünlü sniperi olan Lyudmila, Nazi Kuvvetlerinin birincil hedefi haline gelirken, başka bir askere aşık olacak. Yaralanmasının ardından ise Beyaz Saray’a konuk edilecektir. Lyudmila Pavliçenko, savaş sırasında 309 Alman askerini öldürürerek tarihin en başarılı kadın keskin nişancı olarak kabul edilmiştir.
Savaş filmi sevenler izleyebilir. Savaş sahnelerini oldukça başarılı buldum.
Filmdeki bir diyalog
•kaç insan öldürdün?
•insan değil faşist.Üç yüz dokuz.

1000001735.jpg

İlk Olarak 3 Bölüm izledim Dizi İyi Başladı Gizem Dozunda İlerliyor Kendini Izlettiiriyor. Başlangıçta çoklu evren sinyali vererek basladi ileride kesin bir yere bağlanacak gibi duruyor. O eski tarihin kasvetli havasını dizide vermisler. Nicolas Cage Spidermanini beğendim Yaşı ileri olsada Dövüş ve Aksiyon Sahnelerinde Pek Sırıtmadı. Spidermaninin espirili halini yansıtıyor. Spiderman sahneleri biraz az geldi ilerleyen bölümlerde daha çoğalacak ve aksiyon artacak gibi duruyor simdilik sadece dedektiflik yönü ilerliyor dizide. Cgi dizi olmasına rağmen cok fazla sırıtmıyor tek tük göze batan şeyler oluyor illaki. Dizi Tadında gidiyor aksiyon,suc,gizem,komedi harmanlanmış güzel bir spiderman dizisi ortaya çıkartmışlar puanım ilk 3 Bölüme 7/10

Son düzenleme:
charlie-the-wonderdog.jpg

Charlie the Wonderdog

Vizyon tarihi belirsiz Sinemada | 1s 32dk | Aile, Animasyon, Komedi
Yönetmen Shea Wageman
| Senarist Shea Wageman, Steve Ball
Oyuncular: Owen Wilson, Dawson Littman, Ruairi MacDonald

Özet

Charlie, süper güçlere sahip sevimli bir köpektir. Danny'nin en iyi arkadaşı uzaylılar tarafından gizemli bir şekilde kaçırıldığında, inanılmaz yeteneklerle ve sevdiği insanları koruma misyonuyla eve döner. Ancak dünya ona en çok ihtiyaç duyduğunda, Charlie gerçek kahramanlığın güçle ilgili değil, cesaretle, nezaketle ve kendine inanmakla ilgili olduğunu öğrenir.

6.5/10

Aileler ve çocukların keyifle izleyebileceği sıcak bir animasyon , Dostluk mesajını veriyor.​

jack-ryan-hayalet-savas.jpg

Tom Clancy's Jack Ryan: Ghost War

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 45dk | Aksiyon, Casusluk, Gerilim
Yönetmen Andrew Bernstein
| Senarist Aaron Rabin, John Krasinski
Oyuncular: John Krasinski, Wendell Pierce, Michael Kelly

Özet

Yanlışlıkla büyük ölçekli bir komploya karışan Jack Ryan, aniden kendisini kaçak olarak bulur. CIA dışında peşinde olan Rus devleti içindeki bir grubun amacı, bir nükleer saldırı ile ortalığı kasıp kavurarak Sovyetler Birliği'ni yeniden kurmaktır. Jack Ryan, Sovyet İmparatorluğu'nun yeniden canlanmasını ve üçüncü dünya savaşının başlatılmasını engellemek için zamana karşı yarışır.

6/10

Aksiyonu bol , 4 sezonluk diziden sonra ki seyretmedim , şimdi filmini yaptılar , Dubainin reklamını iyi yaptılar filmde.​

Anniversary izledim.
Senaryo, ekip ve oyunculuk çok başarılı.
Sosyoloji ve sosyal psikoloji distopyasına dönüşen aile hikayesi.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

İbret alınacak dersler var.

The Boys 5.ve son sezonu bitirdim , bir efsane bitmiş oldu.

Monarch Legacy of Monsters 2.sezona başlayabilirim artık

OverYourDeadBody2.jpg
Over Your Dead Body

Yıl: 2026
Tür: Komedi, Aksiyon, Gerilim
Yönetmen: Jorma Taccone
Senarist: Tommy Wirkola, Nick Ball, John Niven
Oyuncular: Samara Weaving, Jason Segel, Timothy Olyphant, Nikolai Kinski

Konu:
18 Yaş ve Üzeri İzleyici Kitlesi İçin Uygundur.
Şiddet, Cinsellik ve Olumsuz Örnek İçerir.
Sorunlu bir evlilik yaşayan çift, ilişkilerini düzeltmek için tenha bir kulübeye çekilir, ancak her ikisi de gizlice diğerini öldürmeyi planlamaktadır.

6/10
Sıkılmadan izlediğim bir film oldu. Bazı sahnelerde yok artık falan dedirtti ama sonuçta kara mizah içerdiğini unutmamak lazım. Oyunculukları beğendim ve özellikle konusunun beklediğimden daha farklı bir yere evrilmesi hoşuma gitti.​

THE-PUNISHER-THE-LAST-KILL.jpg

A Marvel Television Special Presentation: The Punisher: One Last Kill

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 0dk | Aksiyon
Yönetmen Reinaldo Marcus Green
| Senarist Reinaldo Marcus Green, Jon Bernthal
Oyuncular: Jon Bernthal, Tom Johnson, Jason R. Moore

Özet

Frank Castle, intikam alma ihtiyacı duymadan bir hayat yaşamaya çalışır, ancak beklenmedik bir çatışmanın içine çekilir.

7.5/10

Dizisini izlemek bir türlü nasip olmadı , yakında başlarım , 44 dk süren dizi süresinde bir özel bölüm yapmışlar süresini 1 buçuk saate çekseler daha iyi olurmuş , ama bu kısa sürede bile film tadında bir aksiyon yapmışlar , gayet iyiydi.​

Geri