en iyi tarayici browser

farkli secenekler varsa hangisi

• kiwi browser

Oy: 4 12.9%
  • chrome

Oy: 14 45.2%
  • farkli uygulama

Oy: 13 41.9%

• Kullanılan toplam oy
    31

iptv25

Üye
Konular
13
kiwi browser
chrome ellentilerini kullanabiliyosun

farkli uyugulama varsa paylasirsaniz sevinirim

Thorium Browser en hızlısı

Mobilde ekstrem bir işim olursa kiwi kullanıyorum developer paneli açabildiği için.
Günlük kullanımda Chrome kullanıyorum.
Webte film izleyeceksem Samsung İnternet Tarayıcısını kullanıyorum video asistan özelliği mevcut tavsiye ederim.
Genelde reklamlı url geçeceğim vakit brave kullanırım.
Yedek olarakta opera duruyo henüz kullanmak nasip olmadı.

Çoğu tarayıcı chromium tabanlı olduğu için pek farkları yok brave, chrome, kiwi net bir şekilde ve tam emin değilim ama Samsung tarayıcıda bunlar gibi hep chromium tabanlı tarayıcılardır. Sadece birbirinden ayıran ekstra özellikleri mevcut.

1. Laptop'ta Chrome ve Opera kullanıyorum.
  2. Cep telefonumda Opera.
  3. Mi Stick 4K'da Browser adlı tarayıcı uygulamasını.

buda iyi arkadaşlar iptv oynatıcı da var.

BrowseHere​

tvbox uyumludur.

Kaliteli öneri vereyim bari brave tarayıcı yada zen browser mobil ise iceraven browser android boxda Coco browser bundan iyisini önerebilen varsa helal olsun ben mobilde farklı bir sistem kullanıyorum iş profilimde sway normal profilimde chrome

opera en iyisi .en hızlısı değil .en kullanışlısı .

Android Telefonda; Soul Browser, şimdiye kadar en iyisi, hiç bir popup yada reklam açmıyor, ultra hızlı download seçeneği süper, chrome bence berbat.

Ben Hiçbirini Kullanmıyorum Çünkü daha Cihaza apk yüklemeyi öğrenemedim Anaokul Kreş aşamasındayım :):):)

Chome tektir,değişmez değişmesi teklif dahi edilemez.Yazılanların hepsi sohbet amacıyla yazılmış şeyler.Baktım ama hiç ciddiye dahi almadım.

Chrome OS kullanıyorum, ve gerçekten Chrome kendi sisteminde çok daha hızlı ve güvenli ;)

Son düzenleme:
Uzun zamandır windows ile geldiği için Edge kullanıyorum ek olarak Opera yüklüyorum.

Yıllardır Google chrome kullanmıyorum :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri