smart tv ye localsend i kurmak gerekirmi?Bu konuda biraz açıklama rica ...Aynı anda Smart Tv nize,Telefonunuza,Box sınıza,PC nize yükleyin Flash belleği unutun![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
smart tv ye localsend i kurmak gerekirmi?Bu konuda biraz açıklama rica ...Aynı anda Smart Tv nize,Telefonunuza,Box sınıza,PC nize yükleyin Flash belleği unutun![]()
Karar size kalmış birşey! Eğer siz ben play stordan yükler paramı öderim diyorsanız birde genelde harika yaratıcı Amatör insanların üretip burası gibi sitelerde kullanıma sundukları kendi çalışmalarını ve paralı ürünleri MOD layıp üstünede bedava iptv linklerine ilgi duymuyorsanız gerek olmaz! Tam tersine ilgi duyup bunları TV nizde denemek ve istifade etmek istediğinizde bu sefer bellekle uğraşmak zorundasınız misal ben meraklıyım ve ençok bellek işinden tırsıyordumsmart tv ye localsend i kurmak gerekirmi?Bu konuda biraz açıklama rica ...
karışık hemde ne karışık telefonum anroid 15 , tv box anroid 12 soru soruyor anroid 15 ve üzeri işletim sisteminden daha düşük sürüme diye evet diyorum hata veriyor bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor bağlansada 100 mb lik dosyayı 100 saatde bile gönderemiyor bilmiyorum herkes öve öve bitiremiyor ama ben nedense kullanamadım dün kurdum denedim sinir küpü oldum hemen sildim dahada hiçbir cihazıma kurmam şimdi bu programı deneyim bakalımSEND to files daha karısık bu cok daha güzel kolay bır market uygulaması ios kullanıyorum box- tv- tablete dosya gondermek bu uygulama sayesınde cok rahat ve kolay
Tek kelimeyle harika bir program paylaşım için teşekkürler. kullanırken hep sizin için dua edeceğimEkli dosyayı görüntüle 14074
LocalSend
Aynı ağ üzerindeki cihazlara hızlıca dosya aktarımı sağlayan bir uygulama. Ücretsiz, açık kaynaklı ve birçok platformu destekliyor.
İndirme bağlantısı:
Windows:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Android:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Uygulama ile ilgili Türkçe kullanım videosu:
yapımcıya teşekkür ederizTek kelimeyle harika bir program paylaşım için teşekkürler. kullanırken hep sizin için dua edeceğim