En İyi Dosya Transferi Uygulaması: Localsend

ibrahimbey

Paylaşımcı
Konular
11
1759839866343

LocalSend

Aynı ağ üzerindeki cihazlara hızlıca dosya aktarımı sağlayan bir uygulama. Ücretsiz, açık kaynaklı ve birçok platformu destekliyor.

İndirme bağlantısı:
Windows:

Android:

Uygulama ile ilgili Türkçe kullanım videosu:

Ekli dosyayı görüntüle 14074

LocalSend

Aynı ağ üzerindeki cihazlara hızlıca dosya aktarımı sağlayan bir uygulama. Ücretsiz, açık kaynaklı ve birçok platformu destekliyor.

İndirme bağlantısı:
Windows:

Android:

geçen gün kablosuz deneyim dedim televizo pro üyeliği istedi. sanırım dosya tranferi pro apk ler için olabilir. başıma geldiği için bilgi vereyim

geçen gün kablosuz deneyim dedim televizo pro üyeliği istedi. sanırım dosya tranferi pro apk ler için olabilir. başıma geldiği için bilgi vereyim
Televizo pro ne alaka anlamadım hocam :D Yerel ağda dosya transferi yapmaya yarıyor bu uygulama. Şu ana kadar her türden dosya gönderdim bir sorun yaşamadım.

Televizo pro ne alaka anlamadım hocam :D Yerel ağda dosya transferi yapmaya yarıyor bu uygulama. Şu ana kadar her türden dosya gönderdim bir sorun yaşamadım.
dosyayı televizo ya eklerken soruyor pro özelliğinde kullanabilirsiniz ..... ;)

SEND to files daha karısık bu cok daha güzel kolay bır market uygulaması ios kullanıyorum box- tv- tablete dosya gondermek bu uygulama sayesınde cok rahat ve kolay

LocalSend

İndirme bağlantısı:
Windows:

Android:

Aynı anda Smart Tv nize,Telefonunuza,Box sınıza,PC nize yükleyin Flash belleği unutun(y)

LocalSend

İndirme bağlantısı:
Windows:

Android:

Send files to TV mi bu mu hangisi sizce üatad

Bendeki Grundig googleTV ,android 11 sürümü olup "send files to TV" adlı uygulama gayet güzel çalışıyor.tv ye bağlı aynı zamanda hakopro box cihaz da kullaniyorum.cihaz 11 sürümünden 14 e yukseltildi.artik send...TV ile bağlantı kuramiyorum.alternatif ararken "local send" denedim, gayet işimi gördü.
Sizde de Android surum yükseldikten sonra cihazınıza dosya transferi sorun oluşturuyorsa denemenizi tavsiye ederim.

güzel ama send to files gibi her dosyayı bulamadı dosya yöneticisnden sağ tuş gönder yapyıom atıyo detaylı kulanımı bilen varmı

güzel ama send to files gibi her dosyayı bulamadı dosya yöneticisnden sağ tuş gönder yapyıom atıyo detaylı kulanımı bilen varmı
Gerekli izinler verilmemiş olabilir.

Bir de aslında dosya transferi için uygulama kurmaya hiç gerek yok.

Send files to TV mi bu mu hangisi sizce üatad
send files hiç kullanmadım dolayısıyla bilmiyorum hocam. Localsend'i her cihazda kullandım hiçbir problem yaşamadım.

Hiç böyle bir problem yaşamadım. istediğiniz her dosyayı istediğiniz her cihazdan gönderebilirsiniz. Detaylı kullanımı ile alakalı video ilk mesajda var.

o izmi bulamıyorum işte nerden yapcaz
Android için ayarlara gelin orada izinler yazar dosya izinlerinden localsend'e izin verirseniz olur. Bilgisayarda herhangi bir izin gerekmiyor diye biliyorum.

Geri