En Hızlı İnternet Hangi Operatörde?

En hızlı internete sahip operatör hangisi?

• Turkcell

Oy: 11 42.3%
  • Türk Telekom

Oy: 6 23.1%
  • Vodafone

Oy: 3 11.5%
  • Diğer

Oy: 6 23.1%

• Kullanılan toplam oy
    26

Rota

Üye
Konular
66
Özellikle internet hızı konusunda sizin tercihiniz ve tavsiyeniz hangisi olur?

İzmirde türk telekom kullanıoyurm. gayet hızlı paketleri ucuz

Bizde anlamsız bir şekilde her yıl değişiyor. Geçen sene Vodafone çok iyiydi. Bu sene Türk Telekom çok iyi çekiyor. Önceki yıllarda da Turkcell çok iyiydi.
Sıralama yapacak olursam Türk Telekom > Turkcell > Vodafone

Bölgeye göre değişiklik gösteriyor sanırım.

Hız bölge bölge değişiiyor fakat büyük sorun fiyatlar veriilen hizmete göre çok fazla .

Uzun yıllardır ttelekom kullanıyorum genel olarak bölgesine göre değişse de internet hızı ve çekim gücü olarak gayet memnunum, diğerlerini uzun süreli denemediğim için bir fikrim yok yanlız İzmir de bazı bölgelerde Vodafone kullanan arkadaşlarımdan sorunlu olduğunu biliyorum hele kırlara bayırlara çıktıysanız eyvah eyvah.
Bir de iss firmalarının ve cep operatörlerinin paketlerine yaptıkları fahiş zamlar verdikleri kötü hizmete göre aşırı pahalı ve malesef uzun zamanda değişmeyecek gibi gözüküyor, umarım ülkemiz için herşey iyi olur..

Bodrum da yaşıyorum mahrumiyet bölgesi , burada olan bilir. su yok gelirse elektrik yok, meşhur türkbükü tarafında 8 Mbps nin üzerinde bağlantı almak için bir çok çanak çömlek gibi cihazlar kullanıp eh diyebiliyoruz. bizde internet varsa var yoksa hiç yoktur :)

karasaldan devam görünen şu an. ama bölgede fiber çekilmeye başladı belki sağlam bir bağlantıya kavuşuruz

ben turk net kullaniyom 375 tl yev1000 mps daha hizli ve sorunsuzu yok sanirim ne donma ne atlama 13 telefon 2pc 2 tv kullaniyoruz ayni anda

Geri