Emülatörler

Besiktas

Üye
Konular
5
Öncelikle herkese merhaba.

Kullandiginiz emilatorler var mı? Varsa Android cihazlar için önereceğiniz uygulamaları öğrenmek isterim.

Herkese iyi forumlar.

Merhaba ,

Telefonumda YUZU yüklü nintendo oyunlarını %90 olarak sorunsuz oynatıyor , oynaması da baya keyifli .

aliexpresten şöyle bir ürün almıştım zamanında .

Box için hocamızında kanalında incelediği mam4droid var .(mi box atari makinesi)

PPSSPP Emulatorü kullanıyorum iso ları bulursam sorun olmuyor iyi çalıştırıyor şimdilik.

örnek olarak

Merhaba ,

Telefonumda YUZU yüklü nintendo oyunlarını %90 olarak sorunsuz oynatıyor , oynaması da baya keyifli .

aliexpresten şöyle bir ürün almıştım zamanında .

Box için hocamızında kanalında incelediği mam4droid var .(mi box atari makinesi)
Yüzü değilde eggns kurdum bende fakat pek memnun değilim açıkçası. Bazı oyunlarda açma sorunu yaşıyorum.

pc den Android emülator olarak ben iki yıla yakın dır mumu player kullanıyorum google den arama yaparak rahatlıkla kullanım kolay şekilde elde edebilir siniz aşırı reklam yok sadece açılış da bi defa çıkıyor tamamen basit rahat kullanım li Android uygulamaları ni da rahatlıkla kullanabilir siniz.. tüm Android apk dosyalarıni ve plan store yi de kullanım olanağı sunuyor Android telefondan hiçbir farkı yok.. mumu player 👈 tavsiye ediyorum

pc den Android emülator olarak ben iki yıla yakın dır mumu player kullanıyorum google den arama yaparak rahatlıkla kullanım kolay şekilde elde edebilir siniz aşırı reklam yok sadece açılış da bi defa çıkıyor tamamen basit rahat kullanım li Android uygulamaları ni da rahatlıkla kullanabilir siniz.. tüm Android apk dosyalarıni ve plan store yi de kullanım olanağı sunuyor Android telefondan hiçbir farkı yok.. mumu player 👈 tavsiye ediyorum
Daha çok telefonda oynamak için arıyorum

LD player da iyi android olarak, ayrıca 64 bit desteği de var.

telefon dan emülator kullanımı telefonu beklediği ni bölüp kendine bi bölüm yaratarak kullanılır buda telefonu da fazladan yer işgal i demek hem telefonu yavaşlatir hemde kullandığınız uygulama dan verim almanıza engel olur..

Bu emulatörde iyi deneyebilrisiniz android 12 desteklidir

Eski Xbox oyunlarını android boxda nasıl oynayabiliriz bütün emulatorleri denedim çalıştıramadım ?

SUYU yükleyin bir de isterseniz yuzu geliştiricileri tarafından kodlar açık bir şekilde paylaşıldı mimarisi YUZU .

Neredeyse hepsini denedim. Fakat xiaomi 13t cihazimda hiç biri çalışmıyor. Biraz araştırdim snapdragonda harici çalışmıyor dedi çoğu kişi. Varmidir bildiğiniz bir çözümü?

valla ben ps oyunu konusunda hafıza işi sorun oldugu için pek ugraşmıyorum ama happy chick baya kolay kullanımlı klavye ıle bıle oynanan bir uygulama street fgh cadiilac din mario vs yok kolay kurulum direk içinde zaten
1.1.8 sürümü var guncellemeden oynanıyor

valla ben ps oyunu konusunda hafıza işi sorun oldugu için pek ugraşmıyorum ama happy chick baya kolay kullanımlı klavye ıle bıle oynanan bir uygulama street fgh cadiilac din mario vs yok kolay kurulum direk içinde zaten
1.1.8 sürümü var guncellemeden oynanıyor
Link verebilir misiniz ?

burda var ama sanırım ben burdan ındırmedim yukleyınce ıçınde guncelleme derse yapma search e oyunu yazabilirsin atıyorum mario fılan girdin downlaod dedin yuklenıyor veya aşagıda kategori var ordan seçersn oyunu geriye kontrollerden kullandıgın kol veya klavyeyı seçersn benım klavye
ötekı kullanıcıyı sadece boş bırak yoksa karışabılrı

Emülatörler sistem üzerine kurulduğu için tam performansını gösteremiyor ben size BATOCERA öneriyorum kurulumuda kolay direk kendisi sistem.

inceleyin bence.

yani ben cadillac dnsrs punisher fılan oynadım aslında sorun da yaşamadım ama denerim onuda

bu apk değil sanırım ben retroarch da kullandım onda rom yukle fılan ile ekstra ugraşıyosun bu happy chick herşey içinde diye pratik geldi kalvye ıle oynuyabılıyorum cadiialc dnsrs fılan da btrdm yanı sorunsuz ha pek oyun da oynamıyorum ps oyunu için de dedim hafıza bıraz yetmıyor

Geri