Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

Uygulamayı iosa yükledim sorunsuz çalışıyordu ama 2-3 gündür girdiğimde internet bağlantı hatası veriyor. Uygulama ayarlarına baktım özellikle hücresel veri bile açık ancak yinede aynı hatayı veriyor. Bilginiz olsun.
"Bağlantı hatası.İnternetinizi kontrol edin"

Şöyle bir sorun tespit ettim. Hnagi m3u listeyi eklersem ekleyeyim belgesel kategorisi listede çıkmıyor. Başka oynatıcılar da sorun yok. Ama belgesel kategorisi görünmüyor..

@Riccocea
"Bağlantı hatası. İnternetinizi kontrol edin" aslında sadece internet yok demek değil. SSL, zaman aşımı, soket ve biçim hatalarının dışında kalan her istisna için gösterilen genel yedek metindi. Şimdi ise şunu ekledim:Mesaj artık istisnanın kısa sebebini de gösteriyor bu sayede sorunun daha detaylı sebebini teşhis edebiliriz.

@caponmania (ÇÖZÜLDÜ). Gerçek bir sınıflandırma hatasıydı. Yeni güncelleme gönderiyorum birazdan.Sorun,canlı belgesel kanalları Film listesine gidiyor, Canlı'dan tamamen kayboluyordu. Düzelttim.

Son düzenleme:
@Riccocea
"Bağlantı hatası. İnternetinizi kontrol edin" aslında sadece internet yok demek değil. SSL, zaman aşımı, soket ve biçim hatalarının dışında kalan her istisna için gösterilen genel yedek metindi. Şimdi ise şunu ekledim:Mesaj artık istisnanın kısa sebebini de gösteriyor bu sayede sorunun daha detaylı sebebini teşhis edebiliriz.

@caponmania (ÇÖZÜLDÜ). Gerçek bir sınıflandırma hatasıydı. Yeni güncelleme gönderiyorum birazdan.Sorun,canlı belgesel kanalları Film listesine gidiyor, Canlı'dan tamamen kayboluyordu. Düzelttim.
Emeğinize sağlık

Merhaba,

Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Çok iyi bir uygulama olmuş.

@Riccocea

Hocam kod var mı uygulamanın ben de denemek isterim.

Android telefonumda arayüz hızı ve sistem kullanımı gayet güzel, elinize sağlık. Yorum yaptım. :)

Son düzenleme:
slamlar.windows exe indirdim denedim.gayet başarılı

slamlar.windows exe indirdim denedim.gayet başarılı . KOD almam mümkünmü acaba

Tv.boxda açılmıyor.

Selamlar cihazım android tv box. Başka bir ip tv den destek alamıyorum sizi gördüm. Bende kod rica edebilirmiyim.

@Emre9110 Merhaba, telefonunuzun ilgili mağazasından yorum ve 5 yıldız değerlendirmenizi iletirseniz, ardından promosyon kodunu göndermek isterim.

@umutbndtr Değerli yorumunuz için teşekkürler. Yorumunuz geldi. Teşekkürler Promo kodunuzu DM den gönderdim

@erol.izmir Değerli yorumunuz için teşekkürler. Windows sürümü şuanda tüm özellikler açık olarak kullanılabiliyor. o sebeple koda ihtiyacınız yok zaten premium :) . Ama telefonunuz için kullanmak istiyorsanız ilgili mağazasından yorum ve 5 yıldız değerlendirmenizi iletirseniz, ardından promosyon kodunu göndermek isterim.

@Captan yaşadığınız sorun tam olarak nedir. Çözelim. Zira TV boxta kullanan yüzlercce kullanıcımız mevcut.

@purcek tabiki uygulamamızı yükledikten sonra ilgili mağazasından yorum ve 5 yıldız değerlendirmenizi iletirseniz, ardından pro versiyon için promosyon kodunu göndermek isterim.

Player 4k yayınları veriyor mu ve raw yayın desteği mevcut mu bazı playerlerde ses gelmiyor bazılarınında ise görüntü sesten sonra geliyor

Player 4k yayınları veriyor mu ve raw yayın desteği mevcut mu bazı playerlerde ses gelmiyor bazılarınında ise görüntü sesten sonra geliyor
Merhaba,

Evet, uygulamamız 4K yayınları ve raw (ham) yayın formatlarını tam olarak desteklemektedir. Kendimde yüksek çözünürlüklü izlemekten keyif aldığım için bunun üzerine inşasını gerçekleştirdim. Uygulamamızın altyapısında bilgisayar kalitesinde çalışan çok güçlü bir video motoru (libmpv) kullanılmaktadır.

Yaşadığınız sesin gelmemesi veya görüntünün sesten sonra gelmesi (senkron kayması) gibi durumlar genellikle şu sebeplerden kaynaklanır:

1. Sesin Gelmemesi: Yayının kullandığı ses kodek formatı (örneğin AC3, Dolby vb.) o an kullandığınız cihazın donanımı tarafından desteklenmiyor olabilir.
  2. Görüntü ve Ses Senkronizasyonu (Görüntünün geç gelmesi): 4K veya yüksek çözünürlüklü raw yayınlar çok yüksek internet hızı ve cihaz performansı gerektirir. Eğer cihazın işlemcisi (veya donanımsal video çözücüsü) anlık olarak o ağır yayını işlemekte zorlanıyorsa, sesi oynatmaya devam eder ancak görüntüyü işlemekte geride kaldığı için görüntü sesten sonra gelir.
Çözüm için tavsiyelerimiz:

• İnternet bağlantınızın anlık olarak stabil ve yüksek hızda olduğundan emin olun (Özellikle 4K yayınlar için).
  • Sorun yaşadığınız kanallarda cihazınızı yeniden başlatarak önbelleği temizlemeyi deneyebilirsiniz.
  • Bazı cihazlarda donanımsal hızlandırma (hardware acceleration) bu tarz çok ağır raw yayınlarda yetersiz kalabilmektedir, bu yayın sağlayıcınızın (IPTV) sunduğu stream türüyle ve cihazınızın kapasitesiyle doğrudan ilişkilidir.
Deneyip deneyimlerinizi paylaşırsanız tıpkı buradaki kullanıcılar gibi yardımcı olmuş olursunuz
İyi seyirler dileriz!

Geri