lenssamet
Üye
Elinize emeğinize sağlık promo kodu alabiliirmiyimEkli dosyayı görüntüle 30852 Aynen henüz üretim sürümünde değil
Elinize emeğinize sağlık promo kodu alabiliirmiyimEkli dosyayı görüntüle 30852 Aynen henüz üretim sürümünde değil
Slm,android icin kod ltf..Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.Slm,android icin kod ltf..
bende alabilirmiyim üstat emeğine sağlık daimi olur inşallahTeşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.
Yorumunuz geldi. Teşekkürler Promo kodunuzu DM den gönderdimbende alabilirmiyim üstat emeğine sağlık daimi olur inşallah
Telefondan kullanıyorum şimdilik tatildeyim,evde tvye kurucam SONRA, şuan Android huaewi telime istiyorum@Resull68 Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.
@byerdemir Hangi işletim sistemine lazımdı?
Hangi isimle yorum yapmıştınız DM den iletirseniz Promo kodu göndermek isterimTelefondan kullanıyorum şimdilik tatildeyim,evde tvye kurucam SONRA, şuan Android huaewi telime istiyorum
Edçe grup olarak yorumum ve beğenim google Play'de, teşekkür ederim şimdidenHangi isimle yorum yapmıştınız DM den iletirseniz Promo kodu göndermek isterim
Teşekkürler Promo kodunuzu DM den gönderdimEdçe grup olarak yorumum ve beğenim google Play'de, teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim. Mağaza Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.Grundig google tv ve xiaomi tv box 3rd denedim samsung ve ios cihazlarda çok akıcı calışıyor.biraz daha kurcalıyım daha detaylı bildirim göndereceğim.
Teşekkür ederim. Mağaza Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.Hocam andorid tv ve andorid telefon icin promo kod gonderirmisiniz

Belirli bir listeyi favori olarak ekleme seçeneğiniz yok. Neredeyse tüm ülkeleri, 30'dan fazla ülkeyi favorilerime ekledim. Örneğin, sadece bir TR listesini favori olarak eklemek veya 1, 2 ve 3 numaralı favorileri seçebilmek istiyorum. Şimdi her kanal için her şeye kalp eklemek zorundasınız.

Merhaba son sürüme yükselttiniz mi yeni güncelleme yayında (bu sabah yayına girdi)Ustam tekrar hatırlatmak istiyorum, televizyonda (sony) görüntüyü tam ekran yaptığımda görüntü gidiyor gelmiyor , daha önce paylaşmıştım verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak, bu hata düzelmezsa televizyonda uygulamayı hiç kullanamıyorum.