Emileyt IPTV Player: Cebinizden Salonunuzdaki Televizyona, Tek Uygulamada Eksiksiz Bir İzleme Deneyimi

@mehmett @lenssamet ilgili mağazada yorumunuzu yaptıktan sonra bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

Google Play Store veya Apple AppStore da yorum yapan arkadaşlarla .Mağazada yorum yapıp haber verirse iOS veya Android olduğunu belirterek ücretsiz Pro Kodunu veriyorum.
Slm,android icin kod ltf..

Slm,android icin kod ltf..
Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.
bende alabilirmiyim üstat emeğine sağlık daimi olur inşallah

@Resull68 Teşekkür ederim. Yorum ve değerlendirmenizin akabinde işletim sisteminizi bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

@byerdemir Hangi işletim sistemine lazımdı?
Telefondan kullanıyorum şimdilik tatildeyim,evde tvye kurucam SONRA, şuan Android huaewi telime istiyorum

Telefondan kullanıyorum şimdilik tatildeyim,evde tvye kurucam SONRA, şuan Android huaewi telime istiyorum
Hangi isimle yorum yapmıştınız DM den iletirseniz Promo kodu göndermek isterim

Grundig google tv ve xiaomi tv box 3rd denedim samsung ve ios cihazlarda çok akıcı calışıyor.biraz daha kurcalıyım daha detaylı bildirim göndereceğim.

Grundig google tv ve xiaomi tv box 3rd denedim samsung ve ios cihazlarda çok akıcı calışıyor.biraz daha kurcalıyım daha detaylı bildirim göndereceğim.
Teşekkür ederim. Mağaza Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Hocam andorid tv ve andorid telefon icin promo kod gonderirmisiniz

Hocam andorid tv ve andorid telefon icin promo kod gonderirmisiniz
Teşekkür ederim. Mağaza Yorum ve değerlendirmenizin akabinde bildirirseniz DM den Pro Versiyon Promo kodunuzu göndermek isterim.

Belirli bir listeyi favori olarak ekleme seçeneğiniz yok. Neredeyse tüm ülkeleri, 30'dan fazla ülkeyi favorilerime ekledim. Örneğin, sadece bir TR listesini favori olarak eklemek veya 1, 2 ve 3 numaralı favorileri seçebilmek istiyorum. Şimdi her kanal için her şeye kalp eklemek zorundasınız.

Merhaba güncellemede ele almak için detaylandırmak istiyorum.
Anladığım kadarı ile "Bir" profilde açılan bir m3u veya Xtream listesinde listenen kanal veya kategorileri favorileyip bunları mı yukarı alınsın istiyorsunuz.

örneğin:
Live Menu.png
yerine kalplediğiniz zaman
Belirli bir listeyi favori olarak ekleme seçeneğiniz yok. Neredeyse tüm ülkeleri, 30'dan fazla ülkeyi favorilerime ekledim. Örneğin, sadece bir TR listesini favori olarak eklemek veya 1, 2 ve 3 numaralı favorileri seçebilmek istiyorum. Şimdi her kanal için her şeye kalp eklemek zorundasınız.
Firefly_Gemini Flash_Bu görüntüdeki Kids 6 listedini en üste al ve 6 nın soluna içi dolu kalp ...png

Ekli dosyalar

• 1787045779936.png
    1787045779936.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 3
Ustam tekrar hatırlatmak istiyorum, televizyonda (sony) görüntüyü tam ekran yaptığımda görüntü gidiyor gelmiyor , daha önce paylaşmıştım verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak, bu hata düzelmezsa televizyonda uygulamayı hiç kullanamıyorum.

Ustam tekrar hatırlatmak istiyorum, televizyonda (sony) görüntüyü tam ekran yaptığımda görüntü gidiyor gelmiyor , daha önce paylaşmıştım verdiği hatayı ekran görüntüsü olarak, bu hata düzelmezsa televizyonda uygulamayı hiç kullanamıyorum.
Merhaba son sürüme yükselttiniz mi yeni güncelleme yayında (bu sabah yayına girdi)1787049265141.png

Geri