Yardım Elton Android TV için Erişilebilirlik ve USB hata Ayıklama sorunu

tebem25

Üye
Konular
1
Elton marka A100 den aldığım Android TV için button mapperi ve adb manager yuklemek istiyorum fakat aktive edebilmek için USB hata ayıklama açmam gerek ve erişilebilirlik menüsünden onay gerekli. Fakat böyle bir menüleri yok maalesef. Benim gibi bu konudan muzdarip birileri veya yardımcı olacak kişi varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler

Sorumu doğru Konu başlığı altına mı açtım emin değilim. Moderatör arkadaş ilgilenir diye düşünüyorum:))

Televizyonunuzun tam modeli nedir? Belki biz de araştırır ve bir şeyler bulabiliriz.

Şöyle bir baktım farklı modelleri var içlerinde WebOS sistemi olanlar gibi. O yüzden tam modelini yazarsanız daha yardımcı olabilir.

Elton marka A100 den aldığım Android TV için button mapperi ve adb manager yuklemek istiyorum fakat aktive edebilmek için USB hata ayıklama açmam gerek ve erişilebilirlik menüsünden onay gerekli. Fakat böyle bir menüleri yok maalesef. Benim gibi bu konudan muzdarip birileri veya yardımcı olacak kişi varsa çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler
Androidde geliştirici seçenekleri açmadan usb hata ayıklama açamazsınız en azından telefonlarda böyle tvlerde böyle mi bilmiyorum. İsterseniz tv ayarlar sekmesinde geliştirici seçeneklerini bulmayı deneyin veya bilgisi olan birisini bekleyebilirsiniz.

Ayarlarda tercihler gibi bir seçenek var ise orada geliştirici seçenekleri olabilir kontrol edebilir misiniz ?

Her televizyonda o menü yok maalesef, bende hem olan hem de olmayan TV var (ikisi de Onvo).

Maalesef box lar gibi android menüsü yok Genel ve Sistem Ayarları şeklinde iki menüsü var.

Ekli dosyalar

• IMG_20250208_234438.jpg
    IMG_20250208_234438.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 10
  • IMG_20250208_234328.jpg
    IMG_20250208_234328.jpg
    5.1 MB · Görüntüleme: 13
Sistem Bilgisine girdiğinizde android derleme sürümü bilgisi yazıyor mu?

Ve varsa eğer ona tıkladıkça geri sayım yapıyorsa eğer 5. sefer sonunda eğer öyle bir özellik varsa geliştirici seçenekleri menüsü açılabilir.

Amacım defo
Sistem Bilgisine girdiğinizde android derleme sürümü bilgisi yazıyor mu?

Ve varsa eğer ona tıkladıkça geri sayım yapıyorsa eğer 5. sefer sonunda eğer öyle bir özellik varsa geliştirici seçenekleri menüsü açılabilir.
Baktım ama yok o menü

Amacım beraberinde gelen arayuzden ve malum silinemeyen uygulamalardan kurtulmaktı ama olmuyor demekki. Yine de projectiy launcer yükledim. Çocuk ikide bir kumandadan YouTube ve Netflix basıp kuruyor. İlginiz için teşekkürler ederim

Amacım defo

Baktım ama yok o menü
Anladım. Peki Genel ayarlar menüsü içerisinde sadece gösterdiğiniz seçenekler mi var HDR'a kadar mı yani menü içeriği sadece?

Sinetech'in söylediği gibi televizyonunuzda öyle bir özellik olmayabilir ama yine de emin olmak için zorluyorum sizi biraz da.

Maalesef box lar gibi android menüsü yok Genel ve Sistem Ayarları şeklinde iki menüsü var.
Mutfakta kullandığımız Onvo ile aynı menü, erişebilirlik yok ve hatta bir kaç basit şey dışında hiç bir menüsü yok. Ama iş görüyor, bütün apk'lar kullanılabilir, gayet de performanslı hatta Google Play'e de erişebiliyorsunuz (kanalda videosu var).

Evet menü o kadar 😀
O halde sistem bilgisi içerisinden geliştirici seçeneklerini açamıyorsanız geriye kalan tek kullanışlı menü içeriği de işe yaramıyor demektir istediğinizi yapmak için.

Keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı, üzgünüm. 🖐️

O halde sistem bilgisi içerisinden geliştirici seçeneklerini açamıyorsanız geriye kalan tek kullanışlı menü içeriği de işe yaramıyor demektir istediğinizi yapmak için.

Keşke yapabileceğimiz birşey olsaydı, üzgünüm. 🖐️
İlginiz için teşekkür ederim

Geri