⚡ Elektrikli Araç Fuarı - Bursa 🚗

dehakan7

Müdavim
Konular
416
GO GREEN TÜRKİYE | 8-10 Mayıs 2025
Go Green Türkiye, sürdürülebilir yaşam ve çevre için sıfır emisyon hedefiyle, Türkiye’de elektrikli araç ve şarj teknolojileri sektörünün gelişmesi ve tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmek misyonuyla yola çıktı. Go Green Türkiye Fuarı, 8-10 Mayıs 2025 tarihinde, otomotiv sektörünün başkenti Bursa’da
gerçekleştirilecek.

1738677866225

GO GREEN TÜRKİYE | 8-10 Mayıs 2025
Go Green Türkiye, sürdürülebilir yaşam ve çevre için sıfır emisyon hedefiyle, Türkiye’de elektrikli araç ve şarj teknolojileri sektörünün gelişmesi ve tüm sektör paydaşlarını bir araya getirmek misyonuyla yola çıktı. Go Green Türkiye Fuarı, 8-10 Mayıs 2025 tarihinde, otomotiv sektörünün başkenti Bursa’da
gerçekleştirilecek.

Ekli dosyayı görüntüle 4013
Vay memlekete geliyorlar gideriz inşallah:)

biletimi online den çıkardım musait olursam ben de ordayım

Türkiyede olan Fuar vebunun gibi faliyetlerin oldugu zamanlari ve ögrenebilecegim bir yöntem varmi böyle yerleri cok merak ediyorum gezmek istiyorum

Türkiyede olan Fuar vebunun gibi faliyetlerin oldugu zamanlari ve ögrenebilecegim bir yöntem varmi böyle yerleri cok merak ediyorum gezmek istiyorum
Genelde google üzerinde gezerken ilgilendiğiniz alanlarla ilgili reklamlar geliyor , sizi yönlendiriyor, yada verdiğim linkten bakabilirsiniz.

ziyaret etmek lazım ama önce o tarafa doğru bir iş seyahati ayarlamak lazım :)

Geri