ersin28bursa
Paylaşımcı
- Konular
- 1
Siyaset yasak!
Reismi bulcak ulkeyin icinde eden o zaten ben eknmistim deyipSakin ol reis bir çıkar yol bulunur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Reismi bulcak ulkeyin icinde eden o zaten ben eknmistim deyipSakin ol reis bir çıkar yol bulunur
O söylentiler nereden çıktı? Bizim doğalğazla işimiz olmuyor pek. Yani var da merkezi sistem olunca çok uyguna geliyor. Bir de ben karışıp duruyorum. Yakılacağı sıcaklık derecelerine kadar hesaplıyorum. Yönetime kalsa belediye ne derse onu yapacak. Apartmandakiler de sağolsun bana ok verdiği için kat mülkiyeti kanunu gereği dediğimiz yapılıyor. O yönden hem ısınıyoruz hem az geliyor diyebilirim. Ama merak ettim. BOTAŞ bakıyor yurt dışı gelene, sonrası bakanlık, sonrası yine özel firmalar ile dağıtım. Kanunda öyle yani. Size kim dedi? Bana bir kaynak verirseniz hem hukuken bir hazırlık var mı bulurum. Zaten bu elektrik işi canımı sıktı iyice. Bir de o çıkmasın.aynı uygulamayı doğalgaz içinde düşünüyorlar. söylentileri çıktı geçenlerde. ülkemizde malum önce söylenti çıkar sonra kendisi. ısınmak bile sorun olacak gibi yakın zamanda
resmi bir kanal olarak böyle bir bilgi yok. haber sitelerinin tümünde var ve birkaç gündür de çokça denk geliyorum. o yüzden dedim, önce söylenti sonra gerçek olur diye. önden hazırlıyorlar, işlem gerçekleşene kadar tepkiler yapılmış ortalık sakinleşmiş oluyor. yani bir değişiklik ve sonrasında o değişiklik nedeni ile bize girecek bir şey var önde dedikodusu halka veriliyor. isyanlar tepkiler bir süre devam ediyor ne zaman ki hayat normale dönüyor bir süre sonra yapacaklarını yapıyorlar. sonra bizde geçen sürenin verdiği alışmışlık nedeni ile belliydi zaten yapacakları ne yapalım elden birşey gelmez moduna girmiş oluyoruz.O söylentiler nereden çıktı? Bizim doğalğazla işimiz olmuyor pek. Yani var da merkezi sistem olunca çok uyguna geliyor. Bir de ben karışıp duruyorum. Yakılacağı sıcaklık derecelerine kadar hesaplıyorum. Yönetime kalsa belediye ne derse onu yapacak. Apartmandakiler de sağolsun bana ok verdiği için kat mülkiyeti kanunu gereği dediğimiz yapılıyor. O yönden hem ısınıyoruz hem az geliyor diyebilirim. Ama merak ettim. BOTAŞ bakıyor yurt dışı gelene, sonrası bakanlık, sonrası yine özel firmalar ile dağıtım. Kanunda öyle yani. Size kim dedi? Bana bir kaynak verirseniz hem hukuken bir hazırlık var mı bulurum. Zaten bu elektrik işi canımı sıktı iyice. Bir de o çıkmasın.
Aslında pek söylenti de sayılmaz. Bizzat Bakan tarafından yapılanresmi bir kanal olarak böyle bir bilgi yok. haber sitelerinin tümünde var ve birkaç gündür de çokça denk geliyorum. o yüzden dedim, önce söylenti sonra gerçek olur diye. önden hazırlıyorlar, işlem gerçekleşene kadar tepkiler yapılmış ortalık sakinleşmiş oluyor. yani bir değişiklik ve sonrasında o değişiklik nedeni ile bize girecek bir şey var önde dedikodusu halka veriliyor. isyanlar tepkiler bir süre devam ediyor ne zaman ki hayat normale dönüyor bir süre sonra yapacaklarını yapıyorlar. sonra bizde geçen sürenin verdiği alışmışlık nedeni ile belliydi zaten yapacakları ne yapalım elden birşey gelmez moduna girmiş oluyoruz.
Ağzına sağlık hocam ne yazık ki durum tam olarak böyle...Dışa bağımlı ve Özel sektöre bağımlı ülkeler batmaya her zaman mahkumdur.
Dünyadaki paranın %98'i %2 lik kesimin cebinde.
Dünya nüfusu, dünya'da ki paranın %2'si ile çark döndürüyor.
Capitalist sistem bu malesef
Ege başta olmak üzere heryer Rüzgar tirbün çiftliği ve güneş panelleri artık heryere kuruluyor ancak kuranlar özel sektör ve devlet elektikte özel sektöre bağlı hale geldi.
Kısacası bu iyi günlerimiz.
Devletin üretim yapmasına,fabrikalar kurmasına Komünist işi diyen yönetimlerin bu zihniyeti, hep bizim gibi halk'ı eziyor ve ezecek.