Ela Rümeysa Cebeci için Kenan Tekdağ ifşası: ‘Cinsel ilişki' iddiası!

Çivisi çıktı dedikleri tamda böyle olaylar işte ...

Ben kesinlikle konuya siyasi yonden bakmiyorum forumda da bu tarz konulari konusmak yasak ama bu tarz konularin muhafazakar kesimin medyasinda ortaya cikmasi bana cok enteresan geliyor
Bu işin sağı solu yok ki toplumsal ahlak çöktü artık yani konu devlet, siyasetin ötesinde millet, halkda artık problem toplumsal yabi bireysel de çözülemez bir girdap, çözülür çözülmesine de artık yıllar değil on yıllar gerekli maalesef...

Bu işin sağı solu yok ki toplumsal ahlak çöktü artık yani konu devlet, siyasetin ötesinde millet, halkda artık problem toplumsal yabi bireysel de çözülemez bir girdap, çözülür çözülmesine de artık yıllar değil on yıllar gerekli maalesef...
Bir muhalif olarak söylüyorum, bu konular muhalif gazetelerde olsa olabilir derim. Habertürk'te olması çok enterasan. Bu arada Habertürk hiç izlemediğim için abladan haberim yoktu. Bu tip o tv'ye nasıl çıkmış onca zaman ona da çok şaşırdım.

Bu belaltı muhabbetleri kişilerin kendini ilgilendirir de içtikleri iddia edilen maddeleri herhalde ülkeye posta güvercini ile getirmiyorlar getirenler 🙂

Ayrıca şu an bundan çok daha büyük sorunumuz var adamlar Karadeniz i bırak Akdeniz'de gemi vurmaya başladı, Putin in kafasını biraz daha kızdırırlarsa o kırmızı düğmeye (tabii aslında rengini bilemem nükleer düğmesinin) basacak diye korkmak lazım

Geri