Ekranda görüntü gidip gelmesi

neos11

Üye
Konular
12
Android box kullanıyır belli aralıklarda ekran gidip geliyorsa HDMI kablonuz ayarladığınız çözünürlüğü karşılamıyor. Gerçek iyi bir markanın hdmı kablosu almanız gerekir. Kendi bizzat deneyimim üst seri tv ve box ile 4k 60 hdr çöznürlükte aliexpres ve temudan 2.1 destekli hdmi kablo almıştım hepsi fos çıktı. Amazondan 2.1 hdmi kablolar hemen farkı hissettirdi. Ucuz uygun diye gerçek 2.1 hdmi olmayan kablolardan uzak durun. 350 TL üzerinde ki hdmi kablolar gerçek değerdeki hdmi kablolar. Benim test edip memnun kaldığım

,​

Bütçe dostu olarak

yıllardır paugge kullanıyorum aynı zamanda ugreen de kullanıyorum ikisinide tavsiye ederim yanmaz örgü kablolularından bulursanız çok daha iyi olur

Burada örgü iyi olmasını göstermiyor maalesef. Hdmi ultra high speed sertifikası. Karekıd hdmi org da konrrol ediliyor. Bu sertikanın sahtelerinin renk soluk koyu oluyor ıve kağıt kalitesi kötü ince oluyor.

Burada örgü iyi olmasını göstermiyor maalesef. Hdmi ultra high speed sertifikası. Karekıd hdmi org da konrrol ediliyor. Bu sertikanın sahtelerinin renk soluk koyu oluyor ıve kağıt kalitesi kötü ince oluyor.
ben zaten örgü dolayı iyi olduğunu söylemedim bro, örgü olursa çok daha iyi olur dedim ama qr falan hikaye akıllı olan kendi sitesinden alır daha güvenilirdir.

Ne gibi bir fark hissettiniz?
4k 60hz de görüntü veriyor fakat belli aralıklarla görüntü gidiyor geliyor buda kablonun iletimde yetersiz olması kalitesinin düşük olması nedeniyle dıştan baksanız kablo kalın sözde altın uçlu. Kablo telleri iletimi kesiyor .

Markası belli 2.1 versiyon gerçek hdmi kablo takınca renklerin derinliği ve canlılığı bariz arttı görüntü gidip gelme yok. Son teknoloji versiyonları destekleyen cihazlarda böyle hatalar bariz belli oluyor.

ben başka kablo taktım onada görüntü gitti usb taktım yine gitti napcam

ben başka kablo taktım onada görüntü gitti usb taktım yine gitti napcam
Görüntü ayarlarında çözünürlük ayarlaması yapın. Otomatik seçili deneyin olmazsa otomatik tikini kaldırıp çöznğrlükleri manuel seçip denyin.

next tv pro 4k olan cihaz tividen aynen bu şekil gidip geliyor ultra kanallarda karıncalanıyordu kabloyu değiştirip deneyeyim.

Konuyu görüntüleyenler

Geri