Yardım Ekotürk ve Sözcütv Kaynak Arayışı.

asp php 2 hosting var hedıye geldı boş boş duruyo

vds degıl ama bunlar

vds de ayarlarım o sıkıntı degıl sistem gereksınımleri ne olması lazım

dm den atyım bak işine yararsa kullan boş duracana işe yarasın :D

Ona bişey diyemiyorum ne gibi şeyler bekliyo kestiremiyorum kendim 3 gb ram 30 gb depolama bi sunucu kullanıyorum gündelik işlerime yetiyo ve ekstradan söylediğimi yapıyo

dm den atyım bak işine yararsa kullan boş duracana işe yarasın :D
Gece gece bana onu atarsanız neyin nesi diye bakarım PC açarım uyuyamam hocam zaten dediğim gibi yapabilir miyim bilmiyorum bu konuda bilgim pek yok maalesef😅

react native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kal :) vds derdiyle uğraşmadan kurtulursun xd

Gece gece bana onu atarsanız neyin nesi diye bakarım PC açarım uyuyamam hocam zaten dediğim gibi yapabilir miyim bilmiyorum bu konuda bilgim pek yok maalesef😅
ok yarın öglen atarım bılgılerı

react native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kal :) vds derdiyle uğraşmadan kurtulursun xd
beklemedıyız usta hayırlısı olur inşallah

bende yapsam yaparım da buaralar çok üşeniyorum 😂

Hocam sizin sunucu lokasyon neresi

birleşik krallık
Hangi firmadan aldınız fiyatı nedir yurt dışı vds almayı düşünüyorum fiyatlar biraz tuzlu birde windows olması gerekiyor önerdiğiniz firma var mı ?

isterseniz bunları bir deneyin umarım işinizi görür yalnız protokollerdeki boşlukları kaldırmayı unutmayın
sözcü tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=ztmY_cCtUl0&pp=ygURc8O2emPDvCB0diBjYW5sxLE%3D.m3u8
ekotürk tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=7cItyPb6-p0&pp=ygUSZWtvdMO8cmsgdHYgY2FubMSx.m3u8

isterseniz bunları bir deneyin umarım işinizi görür yalnız protokollerdeki boşlukları kaldırmayı unutmayın
sözcü tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=ztmY_cCtUl0&pp=ygURc8O2emPDvCB0diBjYW5sxLE%3D.m3u8
ekotürk tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=7cItyPb6-p0&pp=ygUSZWtvdMO8cmsgdHYgY2FubMSx.m3u8
sağol dostum güncelliyeceğim kopru proxysinin sahibi senmisin sana özelden bi kaç soru sorabilirmiyim aklımda kalan

Kod:
https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41

Şimdi bu tokenli değil mi ne kadar süre dayanıyor mesela @Syndraxic
Abi hala aktif 😂

Konuyu görüntüleyenler

Geri