Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Çoğu şeyde bilgim var ama buna yapamayabilirim buna yetecek kadar bilgim yokasp php 2 hosting var hedıye geldı boş boş duruyo
vds degıl ama bunlar
O biraz tuzluvds de ayarlarım o sıkıntı degıl sistem gereksınımleri ne olması lazım
Ona bişey diyemiyorum ne gibi şeyler bekliyo kestiremiyorum kendim 3 gb ram 30 gb depolama bi sunucu kullanıyorum gündelik işlerime yetiyo ve ekstradan söylediğimi yapıyovds de ayarlarım o sıkıntı degıl sistem gereksınımleri ne olması lazım
Gece gece bana onu atarsanız neyin nesi diye bakarım PC açarım uyuyamam hocam zaten dediğim gibi yapabilir miyim bilmiyorum bu konuda bilgim pek yok maalesefdm den atyım bak işine yararsa kullan boş duracana işe yarasın![]()
Aylık 200 hiçbişey 2 s*gara parasıOna bişey diyemiyorum ne gibi şeyler bekliyo kestiremiyorum kendim 3 gb ram 30 gb depolama bi sunucu kullanıyorum gündelik işlerime yetiyo ve ekstradan söylediğimi yapıyo
Ben o kadarda ödemiyorumAylık 200 hiçbişey 2 s*gara parası
react native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kalvds de ayarlarım o sıkıntı degıl sistem gereksınımleri ne olması lazım
ok yarın öglen atarım bılgılerıGece gece bana onu atarsanız neyin nesi diye bakarım PC açarım uyuyamam hocam zaten dediğim gibi yapabilir miyim bilmiyorum bu konuda bilgim pek yok maalesef![]()
beklemedıyız usta hayırlısı olur inşallahreact native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kalvds derdiyle uğraşmadan kurtulursun xd
bende yapsam yaparım da buaralar çok üşeniyorumreact native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kalvds derdiyle uğraşmadan kurtulursun xd
Hocam sizin sunucu lokasyon neresireact native/kotlin ile bir app geliştiriyorum 1 hafta içinde çıkarcam modern tasarım olucak yt daki yayınları proxy kurdum ordan geçirip çekicem beklemede kalvds derdiyle uğraşmadan kurtulursun xd
birleşik krallıkHocam sizin sunucu lokasyon neresi
Hangi firmadan aldınız fiyatı nedir yurt dışı vds almayı düşünüyorum fiyatlar biraz tuzlu birde windows olması gerekiyor önerdiğiniz firma var mı ?birleşik krallık
sağol dostum güncelliyeceğim kopru proxysinin sahibi senmisin sana özelden bi kaç soru sorabilirmiyim aklımda kalanisterseniz bunları bir deneyin umarım işinizi görür yalnız protokollerdeki boşlukları kaldırmayı unutmayın
sözcü tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=ztmY_cCtUl0&pp=ygURc8O2emPDvCB0diBjYW5sxLE%3D.m3u8
ekotürk tv
h ttps://koprulu2.global.ssl.fastly.net/yt.m3u8/?id=7cItyPb6-p0&pp=ygUSZWtvdMO8cmsgdHYgY2FubMSx.m3u8
Rica ederim evet benim tabiki sorabilirsin kardeşimsağol dostum güncelliyeceğim kopru proxysinin sahibi senmisin sana özelden bi kaç soru sorabilirmiyim aklımda kalan
Abi hala aktifKod:https://ottcdn.kablowebtv.net/live_turksat_sub3/szctv_stream/index.m3u8?wmsAuthSign=c2VydmVyX3RpbWU9NC8yMy8yMDI1IDg6NTM6MjYgUE0maGFzaF92YWx1ZT1wRTVzOXgvUVVMaW9UZjUzTTNqcTN3PT0mdmFsaWRtaW51dGVzPTI4ODAmaWQ9MDkzZDcyMGEtNTAyYy00MWVkLWE4MGYtMmI4MTY5ODRmYjk1LDg5NzQxZmVjLTFkMzMtNGMwMC1hZmNkLTNmZGFmZTBiNmEyZCwxNTJiZDUzOS02MjIwLTQ0MjctYTkxNS1iZjRiZDA2OGQ3ZTgsYTY5OWI4M2YtODI2Yi00ZDk5LTkzNjEtYzhhMzEzMjE4ZDQ2LDAsOjpmZmZmOjEwLjAuMC41
Şimdi bu tokenli değil mi ne kadar süre dayanıyor mesela @Syndraxic