kenan0303
Paylaşımcı
- Konular
- 39
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Aimp bu arayüze sahip değilPc için ise şu konuya bakabilirsiniz.kendim kullanıyorum.Gerçekten başarılı. Player ı kendi içinde vardı sanırım.
apk olarak ta aimp öneririm.
https://forum.sinetech.tr/konu/boom-3d-windows-icin-3d-ses-duzenleme-araci.1111/
Merhaba arkadaşlar ekolayzır arayüzlü müzik oynatı önerebilecek olan var mı TV box için bilgisayar için önerirseniz çok sevinirim Bir tane görsele ekledim buna benzer. Yardımcı olursanız çok sevinirim yada APK önerir misiniz.
Çok teşekkür ederimEğer en çok opsiyonlu olan player arıyorsan Neutron Player i tavsiye ederim. Mod APK rahatlıkla bulabilirsin.
Jet Audio o da çok iyi ama maalesef Cast opsiyonu yok
Evet böyle ama son fotodaki bende çıkmıyor eski sürüm yüklemiş olabilir miyim?Neutron Player , umarım aradığın böyle bir şey dir
Bunu nereden yükleyeceğimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
güncel sürüm.
Virüs mü kardeş bu ne?Bunu nereden yükleyeceğim
Sendeki sürüm paralı olan galiba. Ücretsiz full olanı var mı APK si sendeNeutron Player , umarım aradığın böyle bir şey dir
onu bilemem. Bendeki olan sürüm v2.22.3 . üst sol tusa tiklarsan ekolizer görürsün. dedigim gibi çok opsiyonlu, çözmek biraz zaman alirEvet böyle ama son fotodaki bende çıkmıyor eski sürüm yüklemiş olabilir miyim?
Sendeki sürüm paralı olan galiba. Ücretsiz full olanı var mı APK si sende
Tşkumarim isine yarar
isine yaradimi ?
Onuda deneyeceğimTV box kısmını bilmem ama Windows için FX Sound şiddetle tavsiye ederim. Player değil, genel ses ayarı yapar. Laptoptan az ses çıkıyor nasıl arttırabilirim gibi dertlere de deva olur. Ekolayzır ayarı da geniş, çok güzel uygulama.