Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bunun en büyük sebebi faizsiz kredi. Ama 1.5 aydır kullanıyorum, TOGG gerçekten çok iyi bir araç.Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri üzerinden ekim ayında Türkiye’de en çok satılan sıfır elektrikli otomobiller listelendi.
Ekli dosyayı görüntüle 495
Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah , elektrikli doğru seçim, videoyu da izledim biraz üzmüşler sizi ama yeni firma mutlaka gelişecektir, yerli malına desteğiniz için teşekkürler.Bunun en büyük sebebi faizsiz kredi. Ama 1.5 aydır kullanıyorum, TOGG gerçekten çok iyi bir araç.
Tesla'nın da bu satışta kalmış olması baz fiyatın üst ÖTV limitine çok yakın olması. Ben de karar verirken acaba üst ÖTV dilimine çıkar mı diye düşündüğüm için Tesla'yı seçenekler arasından çıkarmıştım (2 aylık bir teslimat süresi nedeniyle).
KGM Torres de iyi bir araç, dış görünümü gerçekten güzel ama akıllı araç kategorisinde değil maalesef.
Bu arada Kasım ayında da yine muhtemelen en çok TOGG satılır.
Aslında çok önemli şeyler değil, işin zor kısmında bir problem yokGüle güle kullanın kazasız belasız inşallah , elektrikli doğru seçim, videoyu da izledim biraz üzmüşler sizi ama yeni firma mutlaka gelişecektir, yerli malına desteğiniz için teşekkürler.![]()
Renk seçimi de çok iyi benimde gözüm onda biraz daha zorlamam lazım şartları ama ilk fırsatta katılıyorum aranızaAslında çok önemli şeyler değil, işin zor kısmında bir problem yokBiraz daha kurumsallaşması gerekiyor. Bazen de (29 Ekim hediye şarj gibi) iyi bir şey yapmaya çalışırken altından kalkamamışlar. Ama hepsi düzelebilecek konular ve söylediğim gibi asıl zor kısımlarda -şu an için- hiç bir problem yok.
Tüm araçlar için aynı şeyler geçerli. Eşimin amcası da Tesla'yı satamıyor.togg alacaklar bence iyi düşünsünler. aracı alanlar satamıyorlar.