EFSANE İPTV SİTESİ

Chef.Akdo

Üye
Konular
18
Merhabalar bu sitedekileri size tek tek kendim bulmuş gibi de atabilirdim ama direk siteyi size vermek daha iyi olur diye düşündüm

Sitede sürekli güncellenen ip tv stb bilgileri veriyor cok fazla olduğu için denenedim
Deneyenler yorumlarda belirtirse severim

Balık vermiyorum tutmayı öğretiyorum. Tutarsanız ben de göz hakkımı alırım.

Merhabalar bu sitedekileri size tek tek kendim bulmuş gibi de atabilirdim ama direk siteyi size vermek daha iyi olur diye düşündüm

Sitede sürekli güncellenen ip tv stb bilgileri veriyor cok fazla olduğu için denenedim

Yandex'e yazinca zibil gibi m3u xstream kodu cikiyor. Sizin gönderdiginiz site de 2.sirada cikti. Sizden ricam kodlari tek tek deneyip bize calisanlari gondermeniz tesekkurler.

Yandex'e yazinca zibil gibi m3u xstream kodu cikiyor. Sizin gönderdiginiz site de 2.sirada cikti. Sizden ricam kodlari tek tek deneyip bize calisanlari gondermeniz tesekkurler.
üsdat busiteden nasıl indireceyiz kodları siteye girdim indiremiyom saygılar

Reklam engellemeyi kaldır diyor. Reklam engelleme programım yokki

Balığın kılçıkları boğazıma kaçtı yiyemedim

mibox ilk seri 11 yada 12 sürüm olması lazım.
Aslında android sürümünüz destekliyor çalışmaması garip tam olarak ne gibi bir hata alıyorsunuz attığınız mesaja göre uygulamayı zip dosyasından çıkarıp apk olarak kurulum yapmayı denediniz ve yüklenmedigini gördünüz değil mi
Ve birde cihaz ram kaç acaba 4 gb mi daha mı altında

Aslında android sürümünüz destekliyor çalışmaması garip tam olarak ne gibi bir hata alıyorsunuz attığınız mesaja göre uygulamayı zip dosyasından çıkarıp apk olarak kurulum yapmayı denediniz ve yüklenmedigini gördünüz değil mi
Ve birde cihaz ram kaç acaba 4 gb mi daha mı altında
1. nesil ilk çıkan cihaz. 8gb hafıza 2gb ram

apk dosyası cihaza kopyaladım olmadı.

usbden denedim olmadı.

samba ile laptopa iç ağdan bağlıyım denedim olmadı.

1. nesil ilk çıkan cihaz. 8gb hafıza 2gb ram

apk dosyası cihaza kopyaladım olmadı.

usbden denedim olmadı.

samba ile laptopa iç ağdan bağlıyım denedim olmadı.
2 gb ram olduğu cihazın 32 bit olduğunu gösteriyor bu uygulama 64 bit uygulama o yüzden çalışmıyor kodlarına baktım içerisinde 64 bit kütüphaneler mevcut aynı uygulamayı telefonda denerseniz muhtemelen sorunsuz çalışır

Geri