EFSANE GERİ DÖNDÜ PARS TV APK

Hadi hayırlı olsun bakalım :)

Hayırlı olsun, severek izlediğim bir uygulama idi. Android TV'ye kuralım bakalım. Nasıl olacak...

dostlar buyurun iptv kanallarinda donma yasaniyor genelde apk sorunsuz iyi kullanimlar dilerim hem tv box hem mobil uyumlu destegini eksik etmeyen puu tv sahiibine tessekur ederiz emekleri icin

uygulama reklmasizdir reklamsiz kalacak iyi seyirler
Cok tesekkur ederim elıne sağlık

dostlar buyurun iptv kanallarinda donma yasaniyor genelde apk sorunsuz iyi kullanimlar dilerim hem tv box hem mobil uyumlu destegini eksik etmeyen puu tv sahiibine tessekur ederiz emekleri icin

Mobilde indirdim sıkıntı yok tv boxta deneyeceğim.
Ne diyelim kardeşim görswl süper sıkıntı yok
Emeğinize uğraşınıza sağlık teşekkür eder saygılar sunarım.paralı ip var ama bunu kullanmayı düşünüyorum.var olun süper bir uğraş süper beceri bilgi birikim sağolun .🙏👏👏👏

İsim yaz giris yap diyor ama sifre mi yoksa ucretli uygulamami acaba

Kullanıcı adı ile giriş olmuyor. Telegram adresi ne acaba

telegram baglantisi duzeltildi

bazı spor kanallar vpn ile açılıyor
ben evde google dns surekli acik kulkaniyorum yani static ip ile girdigimden tum yayinlar bende aktif gorunuyo malum tr den her seye ban atiyorlar

burdanda tekegrama gire bilirsiniz
Güzel paylaṣim sorunsuz caliṣiyo emeyine sağlik baṣarinin devamini dilerim cok teṣekkürler

uygulama guncelleme ve haberleri telegramdan verilcek yeni guncelleme yapmak zorunda kalindi admine giris sifresi sabitlemek icin sadece telegramda guncellenmis apk

ailecek kullana bilmek icin 2. apk yi yukledim admin girisi yok tum yayinlar bunada ekleniyor ayni anda iyi seyirler

Uzaktan kumanda ile zor oluyor boxda menüleri gezerken veya kanalları gezerken nerede olduğunuz belli değil highlight olması lazım

Uzaktan kumanda ile zor oluyor boxda menüleri gezerken veya kanalları gezerken nerede olduğunuz belli değil highlight olması lazım
tessekurleri bana şikayetleri puu tv ye bildiriyoruz şaka ben fare ile kullaniyom iki versiyon attim ikiside ayni anda kurula biliyo usta digerkini bide dene

Konuyu görüntüleyenler

Geri