Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Cok tesekkur ederim elıne sağlıkZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
dostlar buyurun iptv kanallarinda donma yasaniyor genelde apk sorunsuz iyi kullanimlar dilerim hem tv box hem mobil uyumlu destegini eksik etmeyen puu tv sahiibine tessekur ederiz emekleri icin
uygulama reklmasizdir reklamsiz kalacak iyi seyirler
Mobilde indirdim sıkıntı yok tv boxta deneyeceğim.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
dostlar buyurun iptv kanallarinda donma yasaniyor genelde apk sorunsuz iyi kullanimlar dilerim hem tv box hem mobil uyumlu destegini eksik etmeyen puu tv sahiibine tessekur ederiz emekleri icin
parali degil orasi bizde para islemezİsim yaz giris yap diyor ama sifre mi yoksa ucretli uygulamami acaba
ben evde google dns surekli acik kulkaniyorum yani static ip ile girdigimden tum yayinlar bende aktif gorunuyo malum tr den her seye ban atiyorlarbazı spor kanallar vpn ile açılıyor
Güzel paylaṣim sorunsuz caliṣiyo emeyine sağlik baṣarinin devamini dilerim cok teṣekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
burdanda tekegrama gire bilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
tessekurleri bana şikayetleri puu tv ye bildiriyoruz şaka ben fare ile kullaniyom iki versiyon attim ikiside ayni anda kurula biliyo usta digerkini bide deneUzaktan kumanda ile zor oluyor boxda menüleri gezerken veya kanalları gezerken nerede olduğunuz belli değil highlight olması lazım