Efootball25 oyunumu yoksa Fc25 futbol oyunumu

haydar5860

Üye
Konular
26
sizin tercihiniz nasil bende fc25 var ama efootbal oyunuda zevkli eglenceli tercihiniz nedir + - yönlerini yazabilirsiniz
Bana göre
E footbalın en büyük problemi lisans problemleri ve Ana lig gelmemesi oyun mobillesti daha kolaylasti online kısmı eğlenceli zorlayıcı bence oyun
Fc footbal oyunu ise bir mentalitesi kalitesi var lisans problemide yok ama fifa oyunlarının online kısımlarında çok eğlenemiyorum sıkıyor benim görüşlerim böyle

Son düzenleme:
sizin tercihiniz nasil bende fc25 var ama efootbal oyunuda zevkli eglenceli tercihiniz nedir + - yönlerini yazabilirsiniz
Her türlü fc25 efootbal dan nefret ediyorum oynadığım en kötü futbol oyunu pas atıyorsun adam ayağında tutamıyor süt çekiyorsun top Uzaya gidiyor çalım desen zaten yok o yüzden her zaman FC 25

Şimdi bu konu karakolda biter..

Ben wining’den şu ana kadar eFooot’cuyum (pes) daha da ileri gideyim myclub (eski) yeni efootball liğinde birinci klasman ve ilk 1000 içerisindeyim 500.000 kullanıcı vardır bence.
Bütün oyunlara saygımız vardır ama şu FIFA‘da topun balon hissi ve bütün herkesin Neymar oluşu oyunu benim tarafımda bitiriyor.. sen bir stoper oyuncusundan ne beklersin kesici olsun fizikli olsun müdahale etsin top çalsın vesaire vesaire vesaire abi FIFA’da stoperler bile Neymar…

Geri