ycanerler
Paylaşımcı
- Konular
- 32
eyvAllah kardeşimBlok yemiş bilgisayara geçince güncellerim hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
eyvAllah kardeşimBlok yemiş bilgisayara geçince güncellerim hocam
Orası da vardı doğru ya@Latte abi sana diyo![]()
Kolay gelsin abi bende bana devrettiğinden beri hiç bir şey yapmadım bilgisayarın başına bile geçmedim dışarıdaydım geldim biraz mobile legends oynadım şimdi öyle çay eşliğinde havayı kirletiyorumOrası da vardı doğru ya
M3u düzenleyici, cloudstream derken o kaldı.
O zaman sıradaki önceliğim bu olsun. Bunu hallettikten sonra diğerlerine devam
En son sana devrediyorum dediğimden beri telefonla girdim foruma. Alışveriş, iş derken kaldım öyle. Daha mutfağı temizleyip silikon mastik olayına geçicem)
Acısını çıkartman lazımKolay gelsin abi bende bana devrettiğinden beri hiç bir şey yapmadım bilgisayarın başına bile geçmedim dışarıdaydım geldim biraz mobile legends oynadım şimdi öyle çay eşliğinde havayı kirletiyorum![]()
Tsk.ler elinize saglikOrası da vardı doğru ya
M3u düzenleyici, cloudstream derken o kaldı.
O zaman sıradaki önceliğim bu olsun. Bunu hallettikten sonra diğerlerine devam
En son sana devrediyorum dediğimden beri telefonla girdim foruma. Alışveriş, iş derken kaldım öyle. Daha mutfağı temizleyip silikon mastik olayına geçicem)
pyhton ilemi yaptın hocam ?Herkese merhaba değerli forum üyeleri. Az önce kodlamaya başlayıp bitirdiğim bir programı paylaşacağım. Bildiğiniz üzere apk içinde linkler veriyorum bu linkleri bilgisayar için ayrı bir programım ile yine görebiliyordunuz fakat gelen mesajlar sonucu (yavaş bilgisayar vb. sorunlar için) yeni ve basit bir program kodlama gereği duydum burada da paylaşarak mesajlara dönüş yapmış olayım
Windows 11 denendi çalışıyor muhtemelen Windows 10 ve 8 vs sürümlerde de çalışır deneme imkanım yoktu siz deneyerek bilgi verebilirsiniz.
Seçeneklerin ne işe yaradığı zaten yazıyor ona göre kullanabilirsiniz. Bu demek değil ki sadece benim verdiğim linkleri kullanacaksınız bu yüzden elinizde m3u linklerinin yer aldığı bir txt dosyanız var ise onu da kontrol ettirme imkanı sundum 3. seçenek bu işe yarıyor txt dosyanızı sürükle bırak yaparak kullanabilirsiniz. Elinizde hiç link yoksa 1. seçenek ile apk içinde verdiğim tüm linkleri çekerek programın dosyalarının bulunduğu dizinde Linkler adlı bir klasör oluşur ve içine kaydeder bütün linkleri kontrol etmek uzun sürecek çünkü içinde 2000 den fazla link mevcut bu yüzden klasöre girip içinde oluşan patron_Links txt dosyasını açarak dilediğiniz miktarda linki kopyalayıp başka bir txt dosyası oluşturup bunu da 3. seçenek ile kontrol edebilirsiniz senaryo tamamen dilediğiniz gibi
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Vt sonucu zip haline getirdiğim için ve bütün dosyaları birleştirmek için kullandığım ek uygulama yüzünden virüs var algılandı Forumda az çok birbirimizi tanıdık gelip virüs var vb. diye boş yorum kasmayın beni yeterince tanıdığınızı düşünüyorum ve gerekli uyarıları zaten yapıyorum. Saygılar esenlikler dilerim iyi forumlar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bütün dosyaları exe içine topladığım için böyle sonuç çıkarıyor programın boyutu da büyüdü 17 mb oldu.
Virüs total sonuçları değişmiştir dosyayı yardımcı bir program daha kodlayıp oradan çalıştırıyorum bu sayede sorun olmayacak diye düşünüyorum.
Rar Şifresi:1234
Ekli dosyayı görüntüle 920
Ekli dosyayı görüntüle 924
Python ve c# birleşik hocam.pyhton ilemi yaptın hocam ?