e football25 oynayan varmı

Ben PC ve mobilden oynuyorum 6 yıldır.
Mobil takım gücü 3155, PC takım gücü 3168
Para yatırmıyorum, haftalık görevleri yapıp coin biriktirerek ancak bu kadar oluyor.

bende oynuyorum 3134 güç konsoldan oynuyorum son 2 gündür e football liginde beni zayıflatıyor rakibi güçlü kılıyor güçü benden az olan güçlü

e football 25 konsol yada pcden oynayan varmı kadrolar nasıl
Bende oynuyorum ama mobilden bazen sinirleniyorum karşılıklı olarak oynandığında sıkıntı oluyor internet iyi olmasına rağmen sıkıntı oluyor nedense 2-3 senedir hele de bu sene sıkıntı daha çok olmaya başladı

evet malesef öyle oldu güncelleme kolu kırdığım olmuştur :)

efootball para tuzağıdır. her pazartesi ve perşembe yeni epic ve show time kartlar gelir. onlar gelmeden mesela forvet gelecekse devamlı kullandığınız oyuncu kartı nerf yer. yeni gelen kart o eski kartınızdan çok çok daha iyi olur. o eski kartınız daha iyi olmasına rağmen, ve o yeni gelen kartta bir bilemedin 2 nci hafta da en fazla bir ay sonra çöp olur

bu oyun sinir hastası eder adamı sen ne kadar iyi olursan ol oyun seni illaki yendirecek rakipe

Oyunu bende oynuyorum ama aslında oyun bizle oynuyor maçı sonucu belli pası sen istediğin adama atmıyorsun oyun ne isterse o adama atıyor pası aynı hızda aynı yöne pas atıyorsun farklı sonuçlar çıkarıyor oyun içinde gollerde aynı oyunun sadece yüzde 30 u bizim kontrolümüzde

öyle tabiki aslında online oynuyorum rakip güçü düşükşe ona veriyor oyunu

bugün güzel etkinlikler geldi şartları tamamlayınca epic alinabilcek burdan hangisi alınır

Ekli dosyalar

• snapins-ai_3627840815629166858.jpg
    snapins-ai_3627840815629166858.jpg
    208 KB · Görüntüleme: 6
1987ff033b738 screenshotUrlbenim kadro bu şekilde 3200 bandında olsaydım iyidi ama emek var bu kadroda da

Geri