Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
tamamdır moderatörlere bakacağım fakat hangi emülatörleri önerirsinizBu konu bilgisayar içinse yanlış forum alanına başlık açmışsınız.
Birçok emülatörde ayrılmış sistem özellikleri bölümü vardır. Yani bilgisayarınızdan ne kadar depolama, işlemci ve ram kullanılacağına dair. Ayrıca otomatik olarak da ayarlanıyor.
Düşük sistem için bahsettiğiniz bilgisayar bilgilerini de mesajınıza eklemelisiniz.
Detaylı yazmadıkça her seferinde yeni bir soru-cevap halini alır bu konular. Kahin değil sonuçta kimse)
Konunun ilgili bölüme taşınması için bir moderatörden yardım isteyin lütfen.
Söylediğim gibi mesajınıza bahsettiğiniz bilgisayar özelliklerini de eklerseniz fikir yürütmek veya tavsiyede bulunmak daha kolay olur.tamamdır moderatörlere bakacağım fakat hangi emülatörleri önerirsiniz
Eğer oyun oynamayıp sadece Android Tv uygulamaları için düşünüyorsan LD Player kurVavoo falan yükleyeceğim içine.Sistemim baya düşük
Bugün yayınladığım videodaki yöntem bilgisayarınızda sorunsuz çalışırsa, gerçekten çok başarılı. Arada Windows gibi bir kaynak tüketen canavar olmadığı için de bilgisayar çok çok eski değilse yeterli performans verebilir. Denemek için de 8 GB flaş bellek yeterli.Vavoo falan yükleyeceğim içine.Sistemim baya düşük
Sanki Youtube kanalı buranın gölgesinde kalacak gibi; Belki forum üyesi olup; Youtube kanalından haberi olmayanlar da vardır.Bugün yayınladığım videodaki yöntem bilgisayarınızda sorunsuz çalışırsa, gerçekten çok başarılı. Arada Windows gibi bir kaynak tüketen canavar olmadığı için de bilgisayar çok çok eski değilse yeterli performans verebilir. Denemek için de 8 GB flaş bellek yeterli.
Aslında tam tersi şu an için. Videolar çok daha fazla ilgi görüyor, insanlar okumaktan daha çok görmeyi tercih ediyor herhalde.Sanki Youtube kanalı buranın gölgesinde kalacak gibi; Belki forum üyesi olup; Youtube kanalından haberi olmayanlar da vardır.
Bence, siz her videonuzu buradan da düzenli olarak paylaşın; ne kadar izlenirse o kadar kardır.
'' Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine''Aslında tam tersi şu an için. Videolar çok daha fazla ilgi görüyor, insanlar okumaktan daha çok görmeyi tercih ediyor herhalde.
Ama her video için konu açmak konusunu konuştuk arkadaşlarla, ilk etapta en önemliler olmak üzere eski videoları da paylaşmaya başladık. Yeni videoları da paylaşacağız, öneriniz için de teşekkürler.
bunu kullanıyorum güzel uygulama kasma donma yaşamazsanız tavsiyemLDplayer 3 farklı versiyonu var düşük donanımlı bilgisayarlar için olan LDplayer 3 seçebilirsiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Videoyu izledikten sonra önerdiğiniz gibi usb (zorunlu olarak usb 2,0 bellek ile denedim) bellek üzerinden sistemi çalıştırmayı denedim ve başarılı bir sonuç aldığımı bildirmeliyim.Bugün yayınladığım videodaki yöntem bilgisayarınızda sorunsuz çalışırsa, gerçekten çok başarılı. Arada Windows gibi bir kaynak tüketen canavar olmadığı için de bilgisayar çok çok eski değilse yeterli performans verebilir. Denemek için de 8 GB flaş bellek yeterli.