Düşük sistem için hangi emülatörü kullanmalıyım?

wexaking

Üye
Konular
18
Vavoo falan yükleyeceğim içine.Sistemim baya düşük

Bu konu bilgisayar içinse yanlış forum alanına başlık açmışsınız.

Birçok emülatörde ayrılmış sistem özellikleri bölümü vardır. Yani bilgisayarınızdan ne kadar depolama, işlemci ve ram kullanılacağına dair. Ayrıca otomatik olarak da ayarlanıyor.

Düşük sistem için bahsettiğiniz bilgisayar bilgilerini de mesajınıza eklemelisiniz.

Detaylı yazmadıkça her seferinde yeni bir soru-cevap halini alır bu konular. Kahin değil sonuçta kimse ;))

Konunun ilgili bölüme taşınması için bir moderatörden yardım isteyin lütfen.

Hocam, Düşük, ölçülebilir bir birim değil, herkes farklı algılayabilir. Mesela tv box ta çoğu kişi için 2 gb ram düşük, bence yeterli

Bu konu bilgisayar içinse yanlış forum alanına başlık açmışsınız.

Birçok emülatörde ayrılmış sistem özellikleri bölümü vardır. Yani bilgisayarınızdan ne kadar depolama, işlemci ve ram kullanılacağına dair. Ayrıca otomatik olarak da ayarlanıyor.

Düşük sistem için bahsettiğiniz bilgisayar bilgilerini de mesajınıza eklemelisiniz.

Detaylı yazmadıkça her seferinde yeni bir soru-cevap halini alır bu konular. Kahin değil sonuçta kimse ;))

Konunun ilgili bölüme taşınması için bir moderatörden yardım isteyin lütfen.
tamamdır moderatörlere bakacağım fakat hangi emülatörleri önerirsiniz

tamamdır moderatörlere bakacağım fakat hangi emülatörleri önerirsiniz
Söylediğim gibi mesajınıza bahsettiğiniz bilgisayar özelliklerini de eklerseniz fikir yürütmek veya tavsiyede bulunmak daha kolay olur.

Kimilerinin düşük dediği özellikler başkaları için kullandıklarının bir üstü olabiliyor.

Intel(R) Core(TM) i3-4030U CPU @ 1.90GHz 4 gb ram böyle bir sistemde win 10 yüklü (LDplayer) kullanıyorum. Performans fena değil.

LDplayer 3 farklı versiyonu var düşük donanımlı bilgisayarlar için olan LDplayer 3 seçebilirsiniz

Emülatörsüzde apk kurmanın yolları var.pc den biraz anlayan yapabilir youtupta videoları var

Nox sizin için en uygunu, bluestacks light sürümü ve memu da olur.

Emülatörü hangi iştetim sistemine kuracağınızı belirtmediniz lakin LD player windows için fazlasıyla işinizi görür.
(Konu Taşınmıştır!)

Ld ve memu düşük sistemler için ideal emülatörlerdir bunların tavsiyem 64 bit sürümünü kullanmanız ama tam kestiremediğim için 32 bit kullanmanız daha faydalı olur gibi düşünüyorum. Hem 64 hemde 32 bit kurup performansına bakarsanız ona göre karar verebilirsiniz.

Vavoo falan yükleyeceğim içine.Sistemim baya düşük
Bugün yayınladığım videodaki yöntem bilgisayarınızda sorunsuz çalışırsa, gerçekten çok başarılı. Arada Windows gibi bir kaynak tüketen canavar olmadığı için de bilgisayar çok çok eski değilse yeterli performans verebilir. Denemek için de 8 GB flaş bellek yeterli.

Bugün yayınladığım videodaki yöntem bilgisayarınızda sorunsuz çalışırsa, gerçekten çok başarılı. Arada Windows gibi bir kaynak tüketen canavar olmadığı için de bilgisayar çok çok eski değilse yeterli performans verebilir. Denemek için de 8 GB flaş bellek yeterli.

Sanki Youtube kanalı buranın gölgesinde kalacak gibi; Belki forum üyesi olup; Youtube kanalından haberi olmayanlar da vardır.
Bence, siz her videonuzu buradan da düzenli olarak paylaşın; ne kadar izlenirse o kadar kardır.

Sanki Youtube kanalı buranın gölgesinde kalacak gibi; Belki forum üyesi olup; Youtube kanalından haberi olmayanlar da vardır.
Bence, siz her videonuzu buradan da düzenli olarak paylaşın; ne kadar izlenirse o kadar kardır.
Aslında tam tersi şu an için. Videolar çok daha fazla ilgi görüyor, insanlar okumaktan daha çok görmeyi tercih ediyor herhalde.

Ama her video için konu açmak konusunu konuştuk arkadaşlarla, ilk etapta en önemliler olmak üzere eski videoları da paylaşmaya başladık. Yeni videoları da paylaşacağız, öneriniz için de teşekkürler.

Aslında tam tersi şu an için. Videolar çok daha fazla ilgi görüyor, insanlar okumaktan daha çok görmeyi tercih ediyor herhalde.

Ama her video için konu açmak konusunu konuştuk arkadaşlarla, ilk etapta en önemliler olmak üzere eski videoları da paylaşmaya başladık. Yeni videoları da paylaşacağız, öneriniz için de teşekkürler.
'' Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine'' :ROFLMAO:
Tam tersine, ben de burası olduğundan beri Youtube kanalına pek bakmıyorum, ne yalan söyleyeyim. :)

Ben @Sinetech 'in videodaki anlattığı yöntemin daha iyi ve performanslı çözüm sağlayabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca Android Box kullanım tecrübesini yaşatmış olur ya da alışkanlık varsa devam ettirir.

USB bellek yerine kapasitesi 32 veya yukarı bir SSD disk varsa harici olarak bağlanabilen onunla da kullanılabilir muhtemelen. Sanırım hız konusunda da farklı olabilir. Yine de tecrübe etmeden yorum yapıyorum :)

Videoyu izledikten sonra önerdiğiniz gibi usb (zorunlu olarak usb 2,0 bellek ile denedim) bellek üzerinden sistemi çalıştırmayı denedim ve başarılı bir sonuç aldığımı bildirmeliyim.
Denemede kullandığım bilgisayar ise yaklaşık 10-12 yıllık Asus N56VZ. Intel Core i7,(yanılmıyorsam 1. nesil işlemci)
Saygılar.

Ekli dosyalar

• Asus N56VZ.jpg
    Asus N56VZ.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 6

Geri