Duplecast turkce sürümü yada güncel versiyon varmi

Anladığım kadarıyla tek kolaylığı sitesi üzerinden, bilgisayar ile kolayca link ve kategori işinin yapılmasını sağlıyor. Başka ek bir özelliği yok. Ama şu an çok daha iyi alternatifler vardır hem de ücretsiz olarak sunulan. Yoklukta gideri varmış demek ki. Bir de yabancılar böyledir. Takılınca bir şeye değiştirmezler kolay kolay. Hala kullanılma sebebi sanırım o. Bir uygulamada, hangisi olursa olsun, en önemli şey player kısmı ve desteklediği video format ve şekilleridir bence. IP Tv oynatıcı denilen de link yoksa hiçbir şey ifade etmiyor. Yani esas olan program olmuyor. O nedenle hiç bulaşmamakta fayda görüyorum, hele dolandırılan bu kadar çok insan varken.
Unutma bir playerde en onemli sey kodectir test alip 4 k gercek yain yapan tv kanalarini acip test edeceksin ses varmi yokmu ben bunda cogunu bulamadim bende 4k yain kalite hastaligi var sonra mac adresi varmi bakarim en saglikli macli adreslerdir uzun surelidir sonra xtrem sonra mu3 ve hepsini bir katogoride izleme ozelligi ve on izlemede utune tiklayinca aciyormu bakarim birde en onemlisi kuamda ile yukari asagi degistirma ozelligi buda cogunda yok yada sag sol tuslari ile var

Unutma bir playerde en onemli sey kodectir test alip 4 k gercek yain yapan tv kanalarini acip test edeceksin ses varmi yokmu ben bunda cogunu bulamadim bende 4k yain kalite hastaligi var sonra mac adresi varmi bakarim en saglikli macli adreslerdir uzun surelidir sonra xtrem sonra mu3 ve hepsini bir katogoride izleme ozelligi ve on izlemede utune tiklayinca aciyormu bakarim birde en onemlisi kuamda ile yukari asagi degistirma ozelligi buda cogunda yok yada sag sol tuslari ile var
Ben de öyle yazmıştım zaten. Player önemli. Yoksa hiçbir işe yaaramaz. Neticede kaynağı dışarıdan alıyor.

Kesinlikle oyle iptv bulmak kolay
Ben ıp tv ile uğraşmıyorum ama normal playerde bile kaliteli olmazsa olmuyor. Player bu cihazların ve programların en önemli noktası. Diğer yerler çözülür. Player kötüyse olmaz. Sevdiğim programlar var mesela. Başka alternatif player deneseler dehşet olacak ama olmuyor demek ki.

Ben ıp tv ile uğraşmıyorum ama normal playerde bile kaliteli olmazsa olmuyor. Player bu cihazların ve programların en önemli noktası. Diğer yerler çözülür. Player kötüyse olmaz. Sevdiğim programlar var mesela. Başka alternatif player deneseler dehşet olacak ama olmuyor demek ki.
Zamanla degisiyor ama turkieyede cok yavas isliyir bazi seyler

Geri