Dünyanın en büyük Korsan IPTV Platformu Polis tarafından kapatıldı.

Konular
6
Özellikle internet üzerinden yayıncılık teknolojilerinin hızla yükselişi ve çeşitlenmesi ile,
dünyanın çeşitli ülkelerinde spor, futbol ve otomobil yarışı naklen yayıncılığı yapan IPTV / OTT portalları kuruldu.
Videoda Türkçe altyazı vardır.

Özellikle internet üzerinden yayıncılık teknolojilerinin hızla yükselişi ve çeşitlenmesi ile,
dünyanın çeşitli ülkelerinde spor, futbol ve otomobil yarışı naklen yayıncılığı yapan IPTV / OTT portalları kuruldu.
Videoda Türkçe altyazı vardır.
Dünyada korsana karşı büyük bir operasyon var galiba 🤔

Dünyada korsana karşı büyük bir operasyon var galiba 🤔
Özellikle sezon başlangıçlarında ..bu tür çok büyüyen, bu işi artık açık seçik yapmaya çalışanların üzerine gidiyorlar ! Sessiz sedasız, mütevazi olanlara pek bulaşmıyorlar da.. nasılsa ben Dubai'deyim, Mısır'dayım.. bana ulaşamazlar deyip, kayışı sıyıranlara ulaşıyorlar.

Her sene çıkan haberler artı olarak video da kanıt falan yok amaç milleti korkutmak bizim milletde herşeyden çabuk korkuyor ya da çabuk inanıyor bişeye

Her sene çıkan haberler artı olarak video da kanıt falan yok amaç milleti korkutmak bizim milletde herşeyden çabuk korkuyor ya da çabuk inanıyor bişeye
Katılıyorum kimse bişi yapamaz en fazla telif atarlar

Katılıyorum kimse bişi yapamaz en fazla telif atarlar
Zaten ıptv satanları ve kullananları içeri alsalar hapislerde yer kalmaz altı üstü bi 2 saatlik korsandan maç izliyoruz diye kimse bişey yapamaz ben mantık üzerinden ilerleyen biriyim sonuçta maç izliyorum korsan veya değil amaç maç izlemek zaten yemişim korsanını

Videoyu sonuna kadar izleme zahmetine girenler zaâten görmüştür !! 3.25 dk. dan itibaren konu uzmanları çözümü açıkça belirtiyor !
-''Bu işin çözümü sadece korsan yayıncıları cezalandırmakla çözülecek bir iş değil '' ..! Kalıcı çözüm; Futbol / spor severlerin ; çok sayıda portala dağılmış olan maç yayınlarına makül (ucuz ve kolay) şartlarda erişebilmesini sağlamaktır '' deniyor.
Kanıt yok diyenler için de;
YouTube gibi bir platformda, bu tür ciddi konularda, üstelik Ülke, Sanıklar, şikayet eden kamusal kurum isimleri verilerek yapılmış videolarda;
eğer bir palavra, yanlış varsa ?? yayıncılık kuralları gereği video içeriğini anında uçurup, kanalı diskalifiye ederler.

Geri