Dünya kanalları XTREAM kodu

Bu tür listelerin genel yapısı bu, genelde kişiye özel oluyor,yani tek kişi kullanımlı. Sahibi izliyor ise izleyemezsin , yada sahibi hesabın ele geçirildiğini anlar ,şifre vb değiştirir kullanamazsın.
Şansın varsa daha çoklu kullanıcılı bir liste karşına çıkabilir, daha uzun kullanılabilir.

Bu tür listelerin genel yapısı bu, genelde kişiye özel oluyor,yani tek kişi kullanımlı. Sahibi izliyor ise izleyemezsin , yada sahibi hesabın ele geçirildiğini anlar ,şifre vb değiştirir kullanamazsın.
Şansın varsa daha çoklu kullanıcılı bir liste karşına çıkabilir, daha uzun kullanılabilir.
galiba şimdi anladım sahibi izliyorsa izlenmiyor ama sahibi izlemiyosa herkes mi izliyor?

o zaman çok saçma değil mi ya atıyorum1 maç olunca herkes izlemek için açıcak 1 kişi mi izliycek hızlı olan kazanır mı mantık :)

o zaman çok saçma değil mi ya atıyorum1 maç olunca herkes izlemek için açıcak 1 kişi mi izliycek hızlı olan kazanır mı mantık :)
Öyle hızlı olan kazanır, sahibi kazanır vb.
Saçma değil ama , diyelim siz ücret ödeyerek bir iptv hizmeti aldınız, tek kişilik ama bir şekilde şifrenizi, kullanıcı adınızı birileri buldu. O seyrederse siz seyredemezsiniz ,durumu anlar ve şifrenizi değiştirizsiniz....

Bu nedenle Paylaşılan Tek kişilik, kısa süreli listelerin çalışma oranı , ömrü çok düşük olur .
Ya tutarsa , bir derbi izlersiniz 😀

Bu nedenle Paylaşılan Tek kişilik, kısa süreli listelerin çalışma oranı , ömrü çok düşük olur .
Ya tutarsa , bir derbi izlersiniz 😀
derbiyi bırak atıyorum düz 1 maç o takımın taraftarı olan bu listeyi indiren herkes izlemek için açıcak 1 kişiye mi denk gelicek veya 3 kişi aşırı ugraştırıc gibi yani bence

Bu liste hangi iptv sağlayıcısına ait bunu bilebiliyor muyuz? Ben listeyi de yayın kalitesi/hızını da beğendim. Parasıyla gidip almayı düşünüyorum ama adamlar hangi sağlayıcı onu tespit edemedim?

503 Service Temporarily Unavailable​

nginx/1.27.0

birtek bendemi acmıyor acaba bu uyarıyı alıyorum

yinede emeğinize sağlık tşl ler

reis şoyle bir olayda var misal bir iptv internet ortamina dusmezse misal benim sunucum 200 kisiye kadar sikintisiz yani pars tv favori kanallari ben eklerim o zaman cok insan bi sorun olmadan izler yani goruntu 200 kisiye kadar gelir

Bu hesapları kullananlar, hesap sahibinin kullanmasını engelliyorlar.
Hesap sahibi anlayıp, şifre değiştiriyor.

Bu hesapları paylaşmayınız, kullanmayınız, zaten çok kısa süre çalışacaktır.

Bu hesapları kullananlar, hesap sahibinin kullanmasını engelliyorlar.
Hesap sahibi anlayıp, şifre değiştiriyor.

Bu hesapları paylaşmayınız, kullanmayınız, zaten çok kısa süre çalışacaktır.
Siz bunu kullandınızmı? Sabahtan beri yazıyorsunuz ama bir şeyden anldıgınız yok. Tamam kimse kullanmasın siz neden kaçak yayın kullanıyorsunuz?

Geri