Öneri “Dune: Prophecy” İlk Bölümüyle 1,2 Milyon İzleyiciye Ulaştı: “The Penguin” ile Aynı Seviyede

Sinetech 

Admin
Konular
88
Warner Bros. Discovery'nin verilerine göre, "Dune: Prophecy" dizisi, ilk bölümüyle HBO ve Max platformlarında toplamda 1,2 milyon izleyiciye ulaştı. Bu rakam, yakın zamanda yayınlanan bir başka yapım olan "The Penguin" dizisinin prömiyer rakamlarına oldukça yakın. "The Penguin" ilk bölümüyle 1,4 milyon izleyici toplamıştı.

dune-prophecy-emily-watson-hbo-key-art.webp

"Dune: Prophecy," prömiyerinden sonraki gün %75'lik bir artışla 2,1 milyon izleyiciye ulaşarak dikkat çekici bir büyüme kaydetti. "The Penguin" dizisinin finali de aynı rakama ulaşarak seride bir zirveye işaret etmişti. Ancak "The Penguin," prömiyerinden itibaren ABD'de toplamda 18 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmıştı.

Diğer Yapımlarla Karşılaştırıldığında "Dune: Prophecy"
"Dune: Prophecy"nin prömiyer rakamları, "The Last of Us" dizisiyle karşılaştırıldığında daha düşük kaldı. Ocak 2023'te yayımlanan "The Last of Us," ilk bölümüyle HBO ve Max platformlarında 4,7 milyon izleyiciye ulaşmış ve "House of the Dragon"un ardından HBO'nun en büyük ikinci çıkışını yapmıştı.

Dune-Prophecy-Teaser-Trailer.jpg

"Dune: Prophecy" Hakkında
Dizi, Paul Atreides'in yükselişinden 10.000 yıl öncesini konu alıyor. Hikaye, iki Harkonnen kardeşin, insanlığın geleceğini tehdit eden güçlerle mücadelesini ve sonunda Bene Gesserit olarak bilinen efsanevi tarikatı nasıl kurduklarını anlatıyor.

Başrollerde Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May ve Mark Strong gibi ünlü isimler yer alıyor. Kadroda ayrıca Sarah-Sofie Boussnina, Josh Heuston, Chloe Lea, Jade Anouka ve daha birçok oyuncu bulunuyor.

Yayın Takvimi
Altı bölümden oluşacak olan "Dune: Prophecy," yeni bölümleriyle her pazar saat 21:00'de HBO ve Max'te izleyicilerle buluşuyor.

"Dune: Prophecy," farklı bir dönemi ve hikaye örgüsünü ele alarak Dune evrenine derinlik katmayı hedefliyor. Ancak izlenme rakamlarının ilerleyen haftalarda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Kaynak

Çok iyi takip etmek lazım , kaynak bulursam başlarım filmini izlemiş ve zamanında oyunlarını oynamış biri olarak şart :)

Çok iyi takip etmek lazım , kaynak bulursam başlarım filmini izlemiş ve zamanında oyunlarını oynamış biri olarak şart :)
Hepsiburada Premium ile gelen blutv'de gerçekten çok güzel içerikler var, Dune: Prophecy de onlardan biri. Zaten HB'yi sürekli kullanıyorum, blutv hediyesi de cabası.

Amiga'da Dune 2 oyununu gece gündüz oynardık :)

Hepsiburada Premium ile gelen blutv'de gerçekten çok güzel içerikler var, Dune: Prophecy de onlardan biri. Zaten HB'yi sürekli kullanıyorum, blutv hediyesi de cabası.

bemde de var üyelik bilgi için teşekkürler aramaya gerek kalmadı :)

*** Evde oyun odası yaptım çocuklar internet cafeye gitmiyor arkadaşlarıda gelse multi oyun oynuyorlar şimdilik age of empires popüler ama sırada red alert dune warcraft serileri var :)

Ben de çok beğendim, bir Dune hayranı olarak! :cool:

Bende Dune CD’leri vardı, artık cortlamış, üstelik bilgisayarda değil, iOS tablette oynamak istesem online indirebileceğim bir kaynak var mıdır?

bemde de var üyelik bilgi için teşekkürler aramaya gerek kalmadı :)

*** Evde oyun odası yaptım çocuklar internet cafeye gitmiyor arkadaşlarıda gelse multi oyun oynuyorlar şimdilik age of empires popüler ama sırada red alert dune warcraft serileri var :)
Benim ufaklık 9 yaşında ama eski cihaz ve oyunları çok daha fazla seviyor, evde PS5 ve PSVR2, Nintendo Switch, Meta Quest 3, 49" ekranlı güçlü bir pc var, çok güçlü bir tableti (Samsung S9 Ultra) var ama C64 ve Amiga oyunlarına bayılıyor, arkadaşları ile Roblox ya da Astrobot oynamadığı zaman Amiga'da Lemmings, Benefactor, Cadaver (zor oyun) oynar.

Beraber Street Fighter 2 ya da Final Fight ve hatta TMNT de oynuyoruz tabii ki. Bir tek Sensible Soccer ya da futbol oyunlarını sevdiremedim, onun dışında 9 yaşında kafa dengi bir kankam var evde :)

Benim ufaklık 9 yaşında ama eski cihaz ve oyunları çok daha fazla seviyor, evde PS5 ve PSVR2, Nintendo Switch, Meta Quest 3, 49" ekranlı güçlü bir pc var, çok güçlü bir tableti (Samsung S9 Ultra) var ama C64 ve Amiga oyunlarına bayılıyor, arkadaşları ile Roblox ya da Astrobot oynamadığı zaman Amiga'da Lemmings, Benefactor, Cadaver (zor oyun) oynar.

Beraber Street Fighter 2 ya da Final Fight ve hatta TMNT de oynuyoruz tabii ki. Bir tek Sensible Soccer ya da futbol oyunlarını sevdiremedim, onun dışında 9 yaşında kafa dengi bir kankam var evde :)
Gördüm videolarda maşallah zehir oda, allah bağışlasın , izmirden sevgiler selamlar. 👋:)

Bende Dune CD’leri vardı, artık cortlamış, üstelik bilgisayarda değil, iOS tablette oynamak istesem online indirebileceğim bir kaynak var mıdır?
Sanırım IOS'ta artık (!) emulatör çalıştırmak mümkün. Retroarch ile hem DOS hem de Amiga emule ederek eski oyunları oynayabilirsiniz.

Geri