📢DsmartGO🟢Kanalları Kategori&Afiş Mevcut✅M3U🟩

termux üzeri cloudflare tunellemesiyle yaptımda işe yaramadı. yapay geri zekalısının aklına uyduk.

Bu yayıncının sistemi link alındığı andaki ip'ye göre token üretir, bu link başkasında açılmaz. Siz sadece linke yönlendirme yapıyorsunuz, bu içeriği herkese izletebilmenin tek yolu, anlık olarak sunucudan restream yapar gibi .ts dosyalarına kadar her şeyi proxy'lemek.

Evet sanırım android üzerinde çalışan yerel php dosyaları tünel adresiyle paylaşıyor.
Tam olarak öyle redirect olarak paylaşım yapılmış herhangi bir proxy yöntemi mevcut değil php linkinden m3u8 linkine bakınca redirect olduğunu görmüş oldum.

termux üzeri cloudflare tunellemesiyle yaptımda işe yaramadı. yapay geri zekalısının aklına uyduk.
Evet tam tahmin ettiğim gibi 😅

Hocam bi söz vardır çok severim en iyi yol bildiğin yoldur sen her zaman yaptığın gibi yapsan bu kadar uğraşa girmezdin yinede emeğine sağlık.

Tam olarak öyle redirect olarak paylaşım yapılmış herhangi bir proxy yöntemi mevcut değil php linkinden m3u8 linkine bakınca redirect olduğunu görmüş oldum.
acaba buna ayrıca reverse proxy ve segment uygulanmasımı gerek @patr0n uygularsam çalışırmı neyse bugünlük uraşamam geç oldu.

acaba buna ayrıca reverse proxy ve segment uygulanmasımı gerek @patr0n
Evet yayınların hepsi ve her şeyi proxy üstünden geçmesi gerekiyor kablo yayınlarını ben öyle kullanıyorum.

2. Seçenekse bir uygulama yapıp yayınları o uygulama içinden anlık çekip listeleyip izlemek olur böylece ip korumasına takılmak diye bir şey olmaz ben önceden kablo yayınlarını öyle yapiyodum sonra proxyleyip kullanmaya başladım.

Evet yayınların hepsi ve her şeyi proxy üstünden geçmesi gerekiyor kablo yayınlarını ben öyle kullanıyorum.
neyse yarın hallederim. tr sunucu olmayınca alternatif çözüm üreteyim dedim ama yarım kaldı, artık yarın tam yaparım çalışırsa tabi

neyse yarın hallederim. tr sunucu olmayınca alternatif çözüm üreteyim dedim ama yarım kaldı, artık yarın tam yaparım çalışırsa tabi
Yayınları ücretsiz host ile çekip m3u dosyasını kaydet hocam workers ilede m3u adresine gidip tüm yayın linklerini aldırıp hepsini proxy üstünden geçir muhtemeln çalışır

Yayınları ücretsiz host ile çekip m3u dosyasını kaydet hocam workers ilede m3u adresine gidip tüm yayın linklerini aldırıp hepsini proxy üstünden geçir muhtemeln çalışır
yok usta o dediğin olmuyor. birincisi ücretsiz host üzeri konum vs sebeplerden link getirmiyor. link gelse dahi ücretsiz sunucu üzerindeki php de proxy ve segment uygulanması gerek oda html sıkıntısında olmaz. worker zaten proxy ve segment konusunda yetersiz, php deki şekilde olmuyor. Mantık Olarak Çalışacağı Tek Durum Şuanlık İçin Termux Üzeri Eklediğim PHP ye proxy ve segment eklersem açılacağını düşünüyorum.

yok usta o dediğin olmuyor. birincisi ücretsiz host üzeri konum vs sebeplerden link getirmiyor. link gelse dahi ücretsiz sunucu üzerindeki php de proxy ve segment uygulanması gerek oda html sıkıntısında olmaz. worker zaten proxy ve segment konusunda yetersiz, php deki şekilde olmuyor. Mantık Olarak Çalışacağı Tek Durum Şuanlık İçin Termux Üzeri Eklediğim PHP ye proxy ve segment eklersem açılacağını düşünüyorum.
Coğrafi engelde mi var dsmart go da onu bilmiyordum. Eğer coğrafi engel yoksa dediğim yöntem çalışır çünkü ücretsiz hostta m3u oluşturacaksinjz yayınların orijinal adresleri ile sonra workersta o ücretsiz hostta ki m3u listesini çağırıp tek tek içindeki linkleri proxyleyeceksiniz ben recin bir kaç yayınını o şekilde yaptım hatta bugün kablo yayınını da workers ile proxyledim fakat workersta direkt ip adresi üstünden işlem yapamadığı için harici dns adresi kullanmam gerekti o zamanda verimli olmuyo çünkü dns yoğunluğu sebebiyle istek yapması ve çekmesi uzun sürüyor.

Olsun Beckett dediği gibi

Yine yenil daha iyi yenil 😀

açılmadı

Ekli dosyalar

• Screen_Recording_20251215_152747_Televizo.mp4
    10.5 MB
Listenizi Güncelleyin Arkadaşlar Sunucu Değişti.

Geri