📢DsmartGO🟢Kanalları Kategori&Afiş Mevcut✅M3U🟩

Çalıştıran babayiğit varsa alnından öperim 😅😅

Hocam sizde çalışıp kimsede çalışmıyorsa yayınlarda ip koruması vardır her yayını tek tek proxylemek lazım yoksa çalışmaz.
Anlıyorum Fakat PHP Link İle Tüm Yayınların Açılması Gerek, Açılmıyorsa Fizik Kurallarına Ayrıkırı Olur.

Sanırım direkt orijinal dsmart linklerine yönlendirme yapıyor fakat bu linkler ip'ye özel olduğu için çalışmamasına şaşırmadım şahsen.
Proxy uygulanmadan bu linklerin dağıtılması çok zor.
Haklısın usta, bu linkler sadece onda çalışır. Kendinde açılınca da daha fazla denemeden hemen paylaşmış, o kadar liste yapıyor ama ip token mevzusundan haberi yok belli ki 🤡

Anlıyorum Fakat PHP Link İle Tüm Yayınların Açılması Gerek, Açılmıyorsa Fizik Kurallarına Ayrıkırı Olur.
Valla hocam fizik kurallarına mı aykırı olur yoksa başka bir şey mi bilemem daha şimdi bende denedim acaba iss mi seçiyor falan diye ama bendede çalışmadı. :d

Haklısın usta, bu linkler sadece onda çalışır. Kendinde açılınca da daha fazla denemeden hemen paylaşmış, o kadar liste yapıyor ama ip token mevzusundan haberi yok belli ki 🤡
Arkadaş Proxy Linkin Zaten Amacı Bu. Yani Dış Dünyaya Açılan Pencere Ama Birde VPN Yükleyip Deneyeyim.

Farklı oynatıcılarda denedim çalışmıyor

Hocam kendi cihazınızda ki php dosyasını cloudflare tunellemesiyle mi dışarı açtınız ?

çalışmıyor.....

Arkadaş Proxy Linkin Zaten Amacı Bu. Yani Dış Dünyaya Açılan Pencere Ama Birde VPN Yükleyip Deneyeyim.
Bu yayıncının sistemi link alındığı andaki ip'ye göre token üretir, bu link başkasında açılmaz. Siz sadece linke yönlendirme yapıyorsunuz, bu içeriği herkese izletebilmenin tek yolu, anlık olarak sunucudan restream yapar gibi .ts dosyalarına kadar her şeyi proxy'lemek.
Hocam kendi cihazınızda ki php dosyasını cloudflare tunellemesiyle mi dışarı açtınız ?
Evet sanırım android üzerinde çalışan yerel php dosyaları tünel adresiyle paylaşıyor.

Geri