Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Şimdi baktım indirme işleminde sorun yok.Sinetech driveri sürekli kullanıyorum.Bugün hiç bir dosyayı indiremiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Neyle giriyorsunuz drive adresine acaba?Apk dosyasına tıkladığımda hiç açılmıyor. İlginize teşekkür ederim.Farklı dosyaları deniyorum açılmıyor.
Oturum açtınız mıBende de aynı sorun var baya uğraştım
Aynı sorun bende de var. Oturum açtığım halde yine aynı uyarı geliyor.Oturum açtınız mı
bit.ly/sinetech6128Aynı sorun bende de var. Oturum açtığım halde yine aynı uyarı geliyor.
Aynı adrese giriyorum, dosyalar görünüyor. Ancak indirme yapılamıyor.bit.ly/sinetech6128
Bu adrese girip deneyin
İlk defa duyuyorum denemek için şimdi indirdim indiAynı adrese giriyorum, dosyalar görünüyor. Ancak indirme yapılamıyor.
Öyle olması gerekiyor zatenAynı sorun bendede var choreme den ayarlardan masa üstünü seciyorum öyle indirebiliyorum yoksa olmuyor