Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dostum,'' kapandı mı'' diye soracağına, bak bakalım kapanmış mı?Jiosphere üzerinden bit.ly/sinetech6128 adresi açılmıyor, kapandımı acaba
Adam çoktan uyumuştur bile! Kime yazıyorsunuz?Ya Jiosphere,sil başka bir tarayıcı yükle yada Jiosphere,i güncelle
Lânet olsun içimdeki insan sevgisineAdam çoktan uyumuştur bile! Kime yazıyorsunuz?![]()
Açamadım diye yazmış olabilir miyim acaba?Dostum,'' kapandı mı'' diye soracağına, bak bakalım kapanmış mı?
Açamadım diye yazmış olabilir miyim acaba?
Bu büyük hatayı görüp düzelttiğin için tişikirler sipirmen!!! İnsanlığı büyük bir yanlışdan kurtardınAçamadığın ortada zaten, ama sorun Drive ile alakalı değil. Asıl mesele burada.
Paylaştığın linki tarayıcı üzerinde denersen, görürsün.
Edit; Başlık da hatalı'' Driver'' değil; Drive.![]()
Superman de kimmiş, Thanos'un yüceliği karşısında?Bu büyük hatayı görüp düzelttiğin için tişikirler sipirmen!!! İnsanlığı büyük bir yanlışdan kurtardın
Superman de kimmiş, Thanos'un yüceliği karşısında?
Sana şu anda komik gelebilir ama konular silinmiyor. Aylar- yıllar sonra bu başlık insanları yanıltabilir!
Düzeltemeni öneririm.
Hazır elin değmişkenSuperman de kimmiş, Thanos'un yüceliği karşısında?
Sana şu anda komik gelebilir ama konular silinmiyor. Aylar- yıllar sonra bu başlık insanları yanıltabilir!
Düzeltemeni öneririm.