Öneri DreamStar Nova2 Satışa Sunuldu.. 1.999 TL Kaçırmayın..!!

Gelmesi lazımdı zaten sertifika tarafı çok zayıf ve 2gb ramle geliyor. Wifi 5 ve işlemci B versiyon
Haklısınız fakat bu fiyat segmentine uygun donanım fakat anlık indirimller bunlar her yerde bu fiyat değil trendyolda kasım ayı indirimi

Kırpılmamış wifi 6 lı k2 işlemci kodlu 4gb ramli ürünler 5 bin üzerinde yakında gelecek başka markalarda

bence acele etmemekte fayda var yeni cihaz bıraz zaman vermek gerekıyor guncelleme destegı varmı ne kadar var kronık sorunları destek ekıbı cozum odaklımı yoksa dolabamclımı para sızın karar sızın bence bıraz zaman verıp beklemek daha ıyı secenek.

Bu cihazların yazılımı yeni geliştirmeler olacak , bizim yerli firmaları kötülemek yersiz next her zaman uygun fiyatlı yeni teknolojileri sundu ah o machina 3d dönemi çok keyif almıştık. Deeamstarda aynı uygun fiyata yeni teknolojileri vermeye özen gösteriyor. Atlanta vardı bitti g4 g5 ler ilk android boxları bize sunmuştu ülkemizde. Burada bu cihazları eleştirmek acımasızlık. Burada next ve dreamstar son teknoloji ürünlerini kırpılmadan üst seri cihazlar da sunmalılar. Fiyatı tabiki yüksek olacak fakat alan olacak alınıyor zaten. İsteyen iatediğini alır. A B C ürün gamı yapmalılar bu yönde hatalılar. Hiremco bunu yapıyor. Next ve deeamstarında üst seri cihazlarda sunmaları en büyük arzumuz.

Son düzenleme:
Next 4k pro da Soğutma için ped metal blok soğutucu maliyeti azaltmak için konmamış, wifi antenleri takılmamış usb 2.0 da kalınmış usb 3.0 yongaları karttan çıkarılmış pcb ince kalitesiz esnek kullanılmış ramler kalitesiz kullanılmış yazılım arayüzü berbat donma kasma yapıyor işi bilen olarak benim gördüklerim.
Aynen kardeş, ben Mi Box'tan yanayım. 3.5 yıldır 1.nesil Mi Box kullanıyorum, tabiri caizse canını çıkartıyorum, banamısın demedi. Aldığımda Android 8 idi, şu anda Android 12 sürümüne güncelendi. Ucuz cihazlarda ya sertifika sorunu oluyor ya da uzun süreli güncellemeler olmuyor.

@birdirbir Kardesim.Cok Saol.
Bu Video"yu İzledikten Sonra Bu Cihazı,Almaktan Vazgectim.Next My Box"la Devam.Biraz Daha Bekleyeyim,Acileyeti Yok Daha.Saygılarımla.
Next my boxla bu cihaz kıyaslanmaz hocam. Bu cihaz kat kat üstün. Next in lisanslı ürünü Next start 4k pro belki olabilir. Ama yinede biz Dreamstar nova tavsiye ediyoruz. Next start ın dan wifi kartı biraz sıkıntılı ama parasına göre çok çok iyi cihaz. Next le Dreamstar arasında ise kesinlikle Dreamstar nova.
Edit: My box ta lisans yok.

Videoyu da izledim, yorumları da okudum. Cihaz bu. şöyle olsaydı pahalı olacaktı arkadaşın dediği gibi. Videoda da cihaz sürekli eleştirilmiş. Şu eksik bu eksik, zaten dakikalarca like istiyor, tilt oldum. Bir de habire "bunu geliştiren mühendisler" laf çakması var, sanırım teknisyen bir arkadaş. Biz daha iyi biliriz modundadırlar her zaman. E yap daha iyisini, git ürettir, sat, tutan kim?

Fiyatına göre çok iyi ürün. Ram 4 olsa diyen arkadaşlar olmuş ama ram 4 olursa fiyat bandı 4k nın üstüne çıkar. Kendi fiyat bandına göre rün iyidir.
@zqqm Kardesim Urunu Kotulemedim,Videoyu,İzledikten Sonra,Almaktan Vazgectigimi,Soyledim.
Fiyatı,Hakkındada Bir Sey Soylemedim.Biraz Daha Bekleyebilirim.Acelesi,Yok.
Next My Box"dan Cok Memnunum.Yeni Bir Cihaz Alırsam,Biraderime Vercem.My Box"ı
Gorusleriniz İcin Tesekkur Ederim.
Next my boxla bu cihaz kıyaslanmaz hocam. Bu cihaz kat kat üstün. Next in lisanslı ürünü Next start 4k pro belki olabilir. Ama yinede biz Dreamstar nova tavsiye ediyoruz. Next start ın dan wifi kartı biraz sıkıntılı ama parasına göre çok çok iyi cihaz. Next le Dreamstar arasında ise kesinlikle Dreamstar nova.

next pro 2. nesil le kıyaslarsanız bu daha mı iyi ? , 2k bandına bu ürün üstüne ürün yok mu lısans şartım yok

Arkadaşlar bu cihazlarla CERN'de deney yapmıyoruz. :) Altı üstü 2 film, 2 video izliyoruz. 3. sayfada zayıf tarafına ben de değindim; Lakin tekrar edelim, bu cihaz 1.999 liraya kesinlikle alınır ve 6-7 yıl donanım tarafında sorun çıkarmaz. Yazılımla eskitirler, onu bilemem.

next pro 2. nesil le kıyaslarsanız bu daha mı iyi ? , 2k bandına bu ürün üstüne ürün yok mu lısans şartım yok
Next starta göre iyi tabiki. Ve ayrıca type c tuner özelliğini kullanabilirsiniz sei roboticks ürünlerinde.

Videoyu da izledim, yorumları da okudum. Cihaz bu. şöyle olsaydı pahalı olacaktı arkadaşın dediği gibi. Videoda da cihaz sürekli eleştirilmiş. Şu eksik bu eksik, zaten dakikalarca like istiyor, tilt oldum. Bir de habire "bunu geliştiren mühendisler" laf çakması var, sanırım teknisyen bir arkadaş. Biz daha iyi biliriz modundadırlar her zaman. E yap daha iyisini, git ürettir, sat, tutan kim?
Ferdi arkadaşı iyi tanırım. Birlikte aynı gruplarda yöneticilik yaptık. O genelde üst seviye cihazlar kullandığı için f/p ürünlerine karşı biraz önyargılı ama kendisini severim.

Bakın arkadaşlar şimdi size ''üst düzey'' bir cihazdan örnek vereyim.

Kumandası ve tasarımı güzel diye bu cihaza 20.000 verilir mi ? soruyorum size.! Yaptığımız şeyler belli. Next cihaza 4gb ram koy, hafızayı yükselt, bu cihazla aşağı yukarı aynı performansı verir ve fiyat en fazla 5.000 olur. Değer mi 15.000 fazla vermeye.?!

O yüzden tv box cihazlarda aşırıya kaçmaya geçer yok. Bütçenize göre min 2gb, nispeten güncel bir cihaz alın geçin.

Geri