dreamstar nova: Type-C tuner ile Biss key mümkün mü?

a008mania

Üye
Konular
7
Kasim indirimlerini firsat bilip, Dreamstar nova 4k icin Botech wzone type-c tuner aldim (450 tl)
Sorum şu, bu cihazla trt'nin avrupa maclari cw milli maclarda devreye aldığı
basit sifreleri (biss key) girebileceğimiz bir menu var mi?

Sanirim homatics versiyonunda bisa key girmek mumkun(mus) bu cihazlar donanim olarak tamamen aynı diye biliyorum, homatics versiyonun firmware'i kullanilarak botech-wzone icin bisey yapilabilir mi? Ya da homaticsin kullandiği ve boxa kurulan apk yi novaya kursak ne olur (bulabilirsek)

Aklımda deli "ve muhtemelen cevapsiz" sorular...

Bunda tkgs yani uydudan otomatik güncelleme mevcut bis şifre girme yok ama Şifresiz TRT birinci sırada yani Şifresiz izleyebilirsiniz.

Selam üstad. Hızlı donus icin tesekkurler. TRT zaten normalde sifresiz. Ama dunya kupasi, avrupa sampiyonasi ya da bizim takımlaein maçlarında canlı yayin siresinda biss giriyor. Sanirim mac yayin haklari ve ydisinda izlenmesin vs. diye...

Selam üstad. Hızlı donus icin tesekkurler. TRT zaten normalde sifresiz. Ama dunya kupasi, avrupa sampiyonasi ya da bizim takımlaein maçlarında canlı yayin siresinda biss giriyor. Sanirim mac yayin haklari ve ydisinda izlenmesin vs. diye...
Uydu bağlantısı yapılarak kanal taraması yapılıyorsa şifresiz TRT'nin frekansını girip yüklerseniz aslında normal uydu cihazlarında olduğu gibi. Sadece tgks yok kendiniz de manual ekleyebiliyorsunuz sanırım. Biss'e de gerek kalmaz böylece.

Hocam normal uydu cihazlarindkai acik/sifresiz TRT benim bildiğim, bazı maclarda gecici biss keye geciyor. Yani, senede 3-5 kere olan bisey...ama oluyor (mesela dünya kupasında vs.)
Aslinda hemen her sey ip den izleniyor, benimkisi biraz da merak

Hocam normal uydu cihazlarindkai acik/sifresiz TRT benim bildiğim, bazı maclarda gecici biss keye geciyor. Yani, senede 3-5 kere olan bisey...ama oluyor (mesela dünya kupasında vs.)
Aslinda hemen her sey ip den izleniyor, benimkisi biraz da merak
Tamam yani siz bu aparat aygıt ile cihaza uydu alıcısı kablosu bağlayarak izleyeceksiniz. O zaman dediğim gibi şifreye hiç girmeyen TRT frekansını ekleyin. Ben öyle yapıyorum. Şifreye gireni sildim listeden.

Geri