Dreamstar nova TV+ sorunu

Rizeli

Üye
Konular
1
Önerilere bakarak bütçeye uygun nova 4k aldım, kurulumu yaptım. LG TV frekansları zayıf algıladığı için Tüner kablosunu da aldım. Artık çekmeyen kanallar da çekiyor.

Çözemediğim iki konu hakkın da yardıma ihtiyacım var.

1- TV+ yüklü gelmiyor, playstore da yoktu, apk yı dışardan yükleyip kurdum, ama ana ekrana düşmüyor. Tüm uygulamalara girince görünüyor, girmeye kalktığımda da "internet bağlı değil" diyor.

Maçlar için,
2- inat TV yı yükledim ama bağlantı sağlayamıyor.

3- RecTv kurdum, acıyor, ekran geliyor, ama sekmeler arasında seçim yapılamıyor.

1. Tv+ var playstorda arama kısmına tv yazar yazmaz en başta çıkıyor onu yüklersen düzelir
2. İnat tvnin en son sürümünü bul box olanı ben daha bugün denedim çalışıyordu
3. Rectv ninde box versiyonunu aynı anda denedim oda çalışıyor cihazımız aynı son sürümleri dene bir sorun yoktu bende
Benim tek sorunum cihazda tam kapama yapamıyorum bir süre sonra kendi kendine açılıyor çözemedim onu

Önerilere bakarak bütçeye uygun nova 4k aldım, kurulumu yaptım. LG TV frekansları zayıf algıladığı için Tüner kablosunu da aldım. Artık çekmeyen kanallar da çekiyor.

Çözemediğim iki konu hakkın da yardıma ihtiyacım var.

1- TV+ yüklü gelmiyor, playstore da yoktu, apk yı dışardan yükleyip kurdum, ama ana ekrana düşmüyor. Tüm uygulamalara girince görünüyor, girmeye kalktığımda da "internet bağlı değil" diyor.

Maçlar için,
2- inat TV yı yükledim ama bağlantı sağlayamıyor.

3- RecTv kurdum, acıyor, ekran geliyor, ama sekmeler arasında seçim yapılamıyor.
guncel google arayüzlü cihaz da tv+plus gelmesi lazım her cihaz da store da var saydıklarına bakılırsa cihaz internete bağlı değil gibi duruyor zaten net internet kaynaklı problem gibi duruyor

Sayfada Play Store Uygulamasında Göster'e tıklayın (otomatik yönlendirme yapmazsa)

guncel google arayüzlü cihaz da tv+plus gelmesi lazım her cihaz da store da var saydıklarına bakılırsa cihaz internete bağlı değil gibi duruyor zaten net internet kaynaklı problem gibi duruyor
TV+ bugün buldum playstore de, eskisini kaldırıp yeniden yükledim. Şuan için sıkınto yok gibi, bayram sonrasi aktivasyon için görüşeceğim. Bayram da kapaliymiş

Geri