asdfer
Üye
Nova 2 seri numarasını girdim kabul etmedi. Nova 2 de olmuyor mu ?dreamstar cihazın varsa active kodun cihazın seri numarası dreamstar cihazın yoksa kullanamazsın
Nova 2 seri numarasını girdim kabul etmedi. Nova 2 de olmuyor mu ?dreamstar cihazın varsa active kodun cihazın seri numarası dreamstar cihazın yoksa kullanamazsın
Seçenek kısmını bilmiyorum ama TV+ ı aktif etmiştimhocam seçenekte sen tv+ ımı seçtin yoksa canlı tv yimi tv+ kullananlar kullanamıyor malesef![]()
Arkadaşlar bu uygulamaya girdiğiniz mac adresleri nasıl başlıyor ilk 6 hanesini yazarsanız sevinirim. Bir şey deniyorum o yüzden gerekli.
Örn:
00:1A:79:FA:30:60
İnternetden nasıl buldun.hocam ben hem dreamstar cihazıma hamde next mybox xihazıma kurdum seri numarasını internetten buldum şuanda aktif çalışıyor uygulama başında v.s mac adresi gözükmüyor @tekkan ustam![]()
Hocam şifreyi kabul etmiyor
Aktivasyon kodu varmı sizde
Tekrar deneyin.Hocam şifreyi kabul etmiyor
Malesef yoktur.Aktivasyon kodu varmı sizde
Ustam dosya linkten kaldırılmış mi boxuma yükleyeceğim elimde kod var yardımcı olur musun APK bulamadım başka yerde
Ustam dosya linkten kaldırılmış mi boxuma yükleyeceğim elimde kod var yardımcı olur musun APK bulamadım başka yerde