Öneri Dreamstar Nova 4K ,SEI Robotics (Homatics,Dune hd vs.) Kullanışlı Sistem Uygulamaları.

Hiçbir işlem yapılmazken 15 dk sonra kapansın ayarı yapın . Cihaz tamamen kapanmaz uykuya geçer fazla enerji harcamıyorlar. Bu tam kapanma konusu yerli markalar hiremco ve next cihazlarında var onlar yazılım içine koyduruyorlar ve cihazlarına kızılötesi alıcıda koyduruyorlar. Kızılötesi alıcı olmayan cihazlarda tam kapanmada derin uylu oluyor cihaz tekrar kumandadan açılamıyor kızıl ötesi sinyal gerekiyor. Tabiki kumandalarında da kızılötesi özellik var. Mesela next stick tamamen kapanma var fakat bazen derin uykuya geçince açılmıyor kablo sök tak yapılıp açılıyor.
Aynen, next stick i kapaması dert, kapatınca açması dert. Şimdilik anahtarlı uzatma kablosu ile geçici çözüm buldum.

Aynen, next stick i kapaması dert, kapatınca açması dert. Şimdilik anahtarlı uzatma kablosu ile geçici çözüm buldum.
Ayrıca ; cihazlara bağlı mouse , hard disk vs birşey yoksa cihaza tv nin usb'den güç verin tv kapandıktan 10 saniye sonra gücü kesecektir. tv box ve tv stick ler öndeki kırmızı ışık dahil söner ve tam kapanır.. (5v) cihazlar için geçerlidir (12v) denemedim..

selamlar

Logitech K400 Plus klavye ile kullanmak istiyorum ama cihaz klavyeyi görmedi ne yapmam lazım acaba ?

ben usb ile denemedim ama klavye mouse ayrı ayrı bluetooth ile sorunsuz bağladım. Varsa bluetooth ile bağlamayı dener misiniz?

ben usb ile denemedim ama klavye mouse ayrı ayrı bluetooth ile sorunsuz bağladım. Varsa bluetooth ile bağlamayı dener misiniz?
bu klavyede malesef bluetooth özelliği yokmuş tv usb ye takınca otomatik görüyor. normalde de görmesin lazım tv box un ama ayrı bi ayarı mı var diye merak ediyorum. aynı portta kablosuz mouseyi gördü

benim klavye mouse setinde hem usb hem bluetooht özelliği var akşam usb den denerim bakalım çalışacak mı

Ne demiş 'Bob Marley' 'you never try , you never no' yani denemekten vazgeçme :)

sorunun çözüldüğüne sevindim üstad.
saygılar.
Aynen hocam Samsung soundbar ile birlikte kullanıyorum bu cihazı. Güzel stabil çalışıyor fakat ses kopmaları sorunu yaşıyordum. Cihaz zemine tam oturmadığı içinmiş. Düzelttim. Yazılı kalsın istedim arayanlar için.

Ekran görüntüleri tekrar oluşturulup, yenilendi .
Mesaj <#1><#2><#3>

Şu tekrar açılma işini çözdüm sanırım hdmi 2.1b kablo almıştım ondan sonra denedim dün hiç açılmadı. Fakat attığım formatlardan mıdır nedir sanki menüde değişikliler oldu ses kısmı özelikle ingilizce yazılar var orada dolby atmos vs seçenekleri görünmüyordu ( sei yazılımında ayarlarda oynama yapınca geliyor ama pasif görünüyor) imkanı olan varsa kıyaslama yapmak isterim 1. resim benim cihazın menüsünden ikinci resim başla bir siteden aldığım örnek sizde durum ne? diyelim ki yazılımda sorun oluştu orjinal yazılımı indirebileceğimiz bir yer var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_20250410_082531.jpg
    IMG_20250410_082531.jpg
    2.3 MB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_20240521-122823.png
    Screenshot_20240521-122823.png
    172.6 KB · Görüntüleme: 4
selamlar

Logitech K400 Plus klavye ile kullanmak istiyorum ama cihaz klavyeyi görmedi ne yapmam lazım acaba ?
Usb parçayı çıkarın sistemi açın , sistem açıldıktan sonra usb yi takın klavye çalışacaktır kolay gelsin.

Şu tekrar açılma işini çözdüm sanırım hdmi 2.1b kablo almıştım ondan sonra denedim dün hiç açılmadı. Fakat attığım formatlardan mıdır nedir sanki menüde değişikliler oldu ses kısmı özelikle ingilizce yazılar var orada dolby atmos vs seçenekleri görünmüyordu ( sei yazılımında ayarlarda oynama yapınca geliyor ama pasif görünüyor) imkanı olan varsa kıyaslama yapmak isterim 1. resim benim cihazın menüsünden ikinci resim başla bir siteden aldığım örnek sizde durum ne? diyelim ki yazılımda sorun oluştu orjinal yazılımı indirebileceğimiz bir yer var mı?
Desteklenmeyen biçimlerin görünüp görünmemesi sorun teşkil etmez , cihaz oto algılamada ise ses kaynağınız da bu destekler varsa , geçiş yapar zaten .
Orjinal yazılımı public değil ama elime geçerse buraya eklerim.
saygılar.

Desteklenmeyen biçimlerin görünüp görünmemesi sorun teşkil etmez , cihaz oto algılamada ise ses kaynağınız da bu destekler varsa , geçiş yapar zaten .
Orjinal yazılımı public değil ama elime geçerse buraya eklerim.
saygılar.
Çok iyi olurdu yazılımı yedeklesek rom vs işleriyle eski android telefonlarda çok uğraştım Huawei cihazlara geçtim geçeli uzak kaldım ama merakım gitmedi olurda bozarsak en azından geri yükleme durumumuz olur.

Çok iyi olurdu yazılımı yedeklesek rom vs işleriyle eski android telefonlarda çok uğraştım Huawei cihazlara geçtim geçeli uzak kaldım ama merakım gitmedi olurda bozarsak en azından geri yükleme durumumuz olur.
Madem ilgilisiniz siz de katkıda bulunabilirsiniz güzel olur , ben de denk geldikçe burada paylaşırım zaten.
bozmayı başarırsanız haber edin bir çaresine bakarız :)

Ben bulursam paylaşırım tabi ki dün çok aradım ama bulamadım maalesef ota yazılımlarını buldum sadece amlogic driver ve amlogic usb burning tool bunlar var elimde birde android developer sitesinden android tv 12 yi indirdim ama bu sürüm geliştiriciler içinmiş o yüzden riske edip kurmayı denemedim denesemde kurulmaz herhalde bilemiyorum orjinal yazılımı olsa elimde android tv 13 falanda var deneme yapabilirdim belki ama şimdilik kaldı :)

Konuyu görüntüleyenler

Geri