Dreambox nova 4k - çözünürlük sorusu?

a008mania

Üye
Konular
7
Merhaba televizyon 4k destekli ve 120/144hz destekliyor.
Dreamboxta gördüğüm çözünürlük/tazeleme 2160p/59,9hz ve görüntü biraz soluk ve puslu gibi…(2160p, 4k ultra hd demek zaten biliyorum..)
Bu cihazı kullanıp da daha yüksek tazeleme gören var mı?
Daha kaliteli bir hdmi kablo ile daha iyi sonuç alır mıyım?

Son düzenleme:
Yeni yazılımını yüklediniz mi android 12 oldu mu? Ayrıca hdmi 2.1 kablo kesinlikle öneririm farkı hissedersiniz.

burda önemli olan aldiginiz yayin kalitesi iyi degil kötüyse ister tv 4k destekli olsun isterse box kutusu 4k cözünürüklü olsun hic bir ise yaramaz ben de 4k cözünütrüklü android tv ve mi box kullaniyorum ben ücretli iptv yayini aliyorum bu yayinla ortalarda dolasan bedava iptv yayinlari arasinda cok ama cok fark var sorun sizin ne box da nede tv de

Durum güncellemesi…tv ayarlarındam hdmi ayarını standart yerine 144mhz cektim. Hdmi 2.1 kablo taktim…noca uzerlnden oyun modunu aktif ettim…goruntu ve renkler cam gibi

Merhaba televizyon 4k destekli ve 120/144hz destekliyor.
Dreamboxta gördüğüm çözünürlük/tazeleme 2160p/59,9hz ve görüntü biraz soluk ve puslu gibi…(2160p, 4k ultra hd demek zaten biliyorum..)
Bu cihazı kullanıp da daha yüksek tazeleme gören var mı?
Daha kaliteli bir hdmi kablo ile daha iyi sonuç alır mıyım?
yurtdışından aldığım piyasanın en iyi hdmi 2.1 kablosu ile bağlıyım 2160p/59,9hz en üst bu cihazda. TV AYARLARININ renk ayarlarında parlaklığı 85 kontrastı 90 yapıp gelişmiş ayarlarında gama ayarlarını yüksek tutup denersen sonuç iyi olur. Birde CİHAZDA hdr ayarını kapat eğer açıksa

Geri