Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Google asistan varsa olur tabi, örnek : Youtube aç diyince açarArkadaşlar dream star nova tv boxta microfon tuşu ile konuşarak aplikasyonları açmasını yapabiliyormuyuz acaba
Onu yapabiliyorum ama örneğin gölge tv yi aç deyince yotube da arama yapıyorGoogle asistan varsa olur tabi, örnek : Youtube aç diyince açar
Google asistan öncelike tanıdığı uygulamaları açıyor, ses aç kapa en yakın eczane haftanın filmleri bunlar gibi , ama gelişiyor , ben kullanmıyorum air kumanda var onunla herşeyi yapıyorumOnu yapabiliyorum ama örneğin gölge tv yi aç deyince yotube da arama yapıyor
Keşke böyle bişey yapabilinseydiGoogle asistan öncelike tanıdığı uygulamaları açıyor, ses aç kapa en yakın eczane haftanın filmleri bunlar gibi , ama gelişiyor , ben kullanmıyorum air kumanda var onunla herşeyi yapıyorum
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Bende android box var x86 olarak kulanıyorum menüden kapat oluyor ama sizin cihaz farklı olduğu için bilgim yok.Birde bu cihazı nasıl kapatıyoruz benimkisi bekleme moduna geçmiyor kapanmıyorda
Kumandanın güç düğmesine uzun basıldığında kapat seçeneği çıkması lazımBunda yalnızca yeniden başlat var teşekkür ederim
Kumandanın güç düğmesine uzun basıldığında kapat seçeneği çıkması la
Bende hiçbişey çıkmıyor androit 12sürümü mevcut herhangi bir atar gerekli mi acabaKumandanın güç düğmesine uzun basıldığında kapat seçeneği çıkması lazım