lider0yuncu
Üye
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 7575
benim player sorunlu ozaman kusura bakmayın hoc
Sözcü TV sorun çözüldüEkli dosyayı görüntüle 7575
benim player sorunlu ozaman kusura bakmayın hocam
Hocam bir şey soracağım özür dileyerek mor paket A B C bunlar açılmıyorRica ederim ne demek![]()
Mor paket 1A bir B bir cEstağfurullah ne özrü Hangi uygulamada
Açılmama sebebi VPN olabilir bir diğer uygulama desteği olabilir![]()
1.1.1.1 WARP VPN yükleyip dener misiniz ki zaten alternatifleri kaldıracağım VPN ile çalışan kanal bırakmamayı düşünüyorum ortağım ekliyordu VPN ile isteyen izler diye ben gerek bulmuyorum zaten her kanalın birer tane alternatifi olsa bence yeterli yanlış mı düşünüyorum![]()
VPN ile olanları kaldıracaksan sıkıntı yok diğer türlü sorunsuz teşekkür ederim1.1.1.1 WARP VPN yükleyip dener misiniz ki zaten alternatifleri kaldıracağım VPN ile çalışan kanal bırakmamayı düşünüyorum ortağım ekliyordu VPN ile isteyen izler diye ben gerek bulmuyorum zaten her kanalın birer tane alternatifi olsa bence yeterli yanlış mı düşünüyorum![]()
Ama şunu söyliyim mi aşk fm en sonunda düzelttin Ortağın düzeltememiştiOrası öyle dediğim gibi VPN ile çalışan kanalları ben koymadım ben vpn'siz başladım vpn'siz devam edecektim bizim ortağı biliyorsun işte VPN ile isteyenler oldu o da ekledi ben de ses etmedim ne yapayım![]()
Çok yardımcı oldu ama düzelttilmedi en sonunda siz düzelttiniz emeğinize sağlık teşekkür ederimAbartmak gibi olmasın ama düzeltmesi 10 saniyemi almadı ben o düzeltmişti diye biliyordum ya![]()
Ben kaçar Allah'a emanetsiniz görüşmek üzere![]()
Selamünaleyküm Tele 1 tv yayınında bir sorun var yayın donuyor rica etsem düzeltebilir misinizOrası öyle dediğim gibi VPN ile çalışan kanalları ben koymadım ben vpn'siz başladım vpn'siz devam edecektim bizim ortağı biliyorsun işte VPN ile isteyenler oldu o da ekledi ben de ses etmedim ne yapayım![]()
PC uzerinden IPTV expertHangi player bu ilk kez görüyorum arayüzünü
Deneme 12334ya kusura bakmayan bu adres işini çözemedmi galiba bulamıyorum
Belgesel kanallarındaYok mu bakacak en azından sıkıntılı kaynakları değişip logoları falan güncellerdim listeyi temize çeker her kanala birer tane yedek ekleyip bırakırdım![]()