Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve veren ağaç taşlanır. Takmayın kafanıza. Keşke bizlerde sizlerin yaptığı gibi bir şeyler üretebilsek de paylaşsak. Kiminin duası demişler. Drag10 kardeşim paylaşımınızı her kullandığımda kulaklarınızı çınlatıyorum. Umarım uzun soluklu olur, devam edersiniz. Emeğinize teşekkürler.

Bu hafta içerisinde fırsat bulursam çalışmayan kanallar ve gözükmeyen logoları temize çekeceğim ortak kararını değiştirip dönerse bi tık rahatlarız bütün gün yatmıyoruz sonuçta 😆
Herşey sizin dualarınız için

Dua en büyük silahtır...

Dualarımiz ile insaAllah dondurecegiz onuda geri buraya siz merak etmeyin :)
Gerçekten emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Bu hafta içerisinde fırsat bulursam çalışmayan kanallar ve gözükmeyen logoları temize çekeceğim ortak kararını değiştirip dönerse bi tık rahatlarız bütün gün yatmıyoruz sonuçta 😆

Dua en büyük silahtır...

Paylaşımlar için teşekkürler ustam bu tabii çocuk kanalını Yönlendiriliyorsunuz bu uygulamayı yapan arkadaştan alamazmısınız ustam
Dualarımiz ile insaAllah dondurecegiz onuda geri buraya siz merak etmeyin :)
Gerçekten emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

Dua en büyük silahtır...

Biz senide ortağınıda seviyoruz merak etme kardeşim. Ben daha önce bu panele "15 sayfa yazı yazılmış @Syndraxic hepsine cevap vermiş teşekkür ederim" diye yazmıştım. İnanıyorum ki çalışmalarınız daha fazla ses getirecek. Yeter ki siz inancınızı yitirmeyin.

Bi dua: Allahım size kolaylıklar, işlerinizde başarılar versin!

Bulgaristan kanallarını ekleme şansınız var mı acaba

Arkadaşlar rica etsem biriniz benim için bir iyilik yapabilir mi
Çalışmayan kanalları özellikle televizo cloudstream üzerinde çalışmayanları kontrol edip buraya yazabilir misiniz toplu şekilde onları bir düzelteyim kontrol ederdim ama zamanım yok uğraşacak olan kişiye şimdiden teşekkürler 🫠
sözcu tv radyoda aşk fm

Ekli dosyalar

• IMG_9424.jpeg
    IMG_9424.jpeg
    1.4 MB · Görüntüleme: 10
Estağfurullah ne özrü Hangi uygulamada
Açılmama sebebi VPN olabilir bir diğer uygulama desteği olabilir 🫠
Mor paket 1A bir B bir c
Mor paket 2A mor paket 3A
Bu seriler açılmıyor

1.1.1.1 WARP VPN yükleyip dener misiniz ki zaten alternatifleri kaldıracağım VPN ile çalışan kanal bırakmamayı düşünüyorum ortağım ekliyordu VPN ile isteyen izler diye ben gerek bulmuyorum zaten her kanalın birer tane alternatifi olsa bence yeterli yanlış mı düşünüyorum 🤭

1.1.1.1 WARP VPN yükleyip dener misiniz ki zaten alternatifleri kaldıracağım VPN ile çalışan kanal bırakmamayı düşünüyorum ortağım ekliyordu VPN ile isteyen izler diye ben gerek bulmuyorum zaten her kanalın birer tane alternatifi olsa bence yeterli yanlış mı düşünüyorum 🤭
VPN ile olanları kaldıracaksan sıkıntı yok diğer türlü sorunsuz teşekkür ederim

Orası öyle dediğim gibi VPN ile çalışan kanalları ben koymadım ben vpn'siz başladım vpn'siz devam edecektim bizim ortağı biliyorsun işte VPN ile isteyenler oldu o da ekledi ben de ses etmedim ne yapayım 😅
Ama şunu söyliyim mi aşk fm en sonunda düzelttin Ortağın düzeltememişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri