Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Logolar yavaştan ekleniyor cloudstream'de logolar kötü gözükebilir bu benle alakalı bir şey değil tamamen CS ile ilgili
çalışmayan kanalları güncel olarak bildirecek biri varsa yazabilir mi hepsini belki ben de çalışır onda çalışmaz o yüzden veyahut eksik gördüğünüz kanal
Sayın @DRAG10 ilginiz için çok teşekkür ederim.Birde film ve dizi bölümü eklenebilirse inanın ip TV de izlemek muhteşem olacak. Güncel diziler, Filmler

Onlar beni yorar kanallar kaynakları için ayrı logosudur liste düzenidir cartı curtu baya uğraştırıyor zaten ben o topa giremem ki zaten ankete film dizi eklensin mi diye seçenek koydum çoğunluk canlı içerik konusunda karar kıldı
Ha ortağım @Syndraxic 'i bilemem o yapmak istersen eyvallah ama sanmam çünkü onun da zamanı kanallara anca yetiyor...
merhaba film dizilerde vidmolyden çekien bir m3u vardı forumda bide nowtv nin yayın adresini https://gknnowtv.onrender.com/nowtv.m3u8 olarak değiştirdim haberiniz olsun iyi geceler

Arkadaşlar eğer herhangi bir kanalın içerisinde izlediğiniz sırada donma veya hiç açılmama gibi bir durum varsa bir dakika kadar kanalın içinde bekleyin düzelmesi gerekiyor eğer oldu da düzelmedi buradan görüşlerinizi yazarsınız teşekkürler :)
Hocam ricam Sözcü TV yayını kesik kesik geliyor bunu değiştirme ve güncelleme yapabilir misiniz

Onlar beni yorar kanallar kaynakları için ayrı logosudur liste düzenidir cartı curtu baya uğraştırıyor zaten ben o topa giremem ki zaten ankete film dizi eklensin mi diye seçenek koydum çoğunluk canlı içerik konusunda karar kıldı
Ha ortağım @Syndraxic 'i bilemem o yapmak istersen eyvallah ama sanmam çünkü onun da zamanı kanallara anca yetiyor...
Ona da bişekil çekeriz dert değil🫡

Estağfurullah buna hakkın var Allah'a emanetsin 🤝👊🙏
Abilerim Bu link çok güzel lakin yek çalışmayan trt spor da çalışsa mükemmel bide Kanal d bazen gidiyo bu iki problem olmasa mis yinede emeğinize salık abilerim teşekür ederim Aeo

Dostum ben televizo kullanmıyorum satıl aldım şuan Now trt spor malasef göstermiyo ama diğerleri süper kanal d Bazen reklam gibi bişey geliyo sonra kendilinden düzeliyor bu hataları düzeltsek varya mükemmel emeğine sağlık çok sağol

Dostum ben televizo kullanmıyorum satıl aldım şuan Now trt spor malasef göstermiyo ama diğerleri süper kanal d Bazen reklam gibi bişey geliyo sonra kendilinden düzeliyor bu hataları düzeltsek varya mükemmel emeğine sağlık çok sağol
Hepsinin Kaynağını Değiştim hocam iyi seyirler…
(Kanallarda Sorun var diye değişmedim sizde açılmıyor diye kaynak değiştirdim)

Arkadaşın bahsettiği Kanal d olayı sen siteden çektiğin için reklam çıkıyor yani normal kanalda çıkan reklamdan bir farkı yok zaten onun diğer bir husus zaten oynatıcı olarak iki oynatıcı önerisi yazdım diğerlerinde nasıl olduğunu bilemem başka bir tavsiye olarak cloudstream kullanıyorsa oradan devam etmesini istedim
Siteden Çekmem giderim reklamlı yayın koyarım 😂 bundan kolay ne var

İyi Günler Mor 1 Kanalı Toplamda 6 adet Çeşitli Kaynakla 6 Kanala Çıkmıştır bilginize.. Keyifli Seyirler ☺️

Arkadaşlar televizyonum eski lg smart tv uygulama olarak ssiptv dışında başka ip tv uygulaması çalışmıyor.Listenizi ekledim ulusal kanallar açılıyor fakat mor ve belgeseller kanallar açılmıyor neden olabilir acaba teşekkür ederim

Arkadaşlar televizyonum eski lg smart tv uygulama olarak ssiptv dışında başka ip tv uygulaması çalışmıyor.Listenizi ekledim ulusal kanallar açılıyor fakat mor ve belgeseller kanallar açılmıyor neden olabilir acaba teşekkür ederim
Ssiptv Refferrer ve Useragent Desteklemiyor Bildiğim kadarıyla ondan dolayı mor kanalları açmaz …

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri