Öneri ☠️DRAG10 [🏴‍☠️] M3U LİSTESİ☠️

SİZCE LİSTE YETERLİ Mİ ???

• Bence yeterli

• Daha fazla kanal eklenmeli

• Film ve dizi eklenmeli

• Yeterli ama kanallar belli aralıklarla güncellenmeli

• Liste güncel tutularak cloudstream'e eklenmeli

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste kullanıcı dostu kategorilendirme ve düzenli sıralama göz önünde bulundurularak yapılmıştır

" developer ~ @DRAG10 "🤝" collaborator ~ @Syndraxic "

GİTHUB LİNK
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

KISALTILMIŞ LİNK
Kod:

TAVSİYE EDİLEN OYNATICILAR

GRUPLAR
Kod:

LİSTE GÜNCELLEME OTOMATİK VEYA MANUEL
https://forum.sinetech.tr/konu/drag10-tr-m3u-listesi.3878/post-55306
dragonred_djj68964.gif
dragonred_djj68964.gif
dragonred_djj68964.gif
dragonred_djj68964.gif
Ellerine sağlık bu aile dostu liste için.
Gençler için biraz daha belgesel ve müzik ekleseniz şahane olur gibime geldi.

nikstream içine ekledim fakat dm ile belirttiğim sorunu çözmeniz gerekiyor ben zaten gerekli düzenlemeleri yapıyorum fakat bunu da düzeltmek için kod eklemek zorunda kalacam o yüzden dediğimi yaparsanız kategori sorunu çözülür şu an benim düzelttiğim şekilde duruyor fakat 2 saat sonra liste otomatik olarak sizin listeyi çekecek ve sizin liste geçerli olacak kategori sorunu ortaya çıkacak. Ek olarak sizin github isminiz ve kullanılan karakterler neticesinde eklenti hata veriyordu bende sizin listeyi bota bağladım 2 saate bir benim repoma çekip düzenliyor o şekilde eklentiye ekleyebildim.
Ellerine Sağlık Patr0n ⚡

Bende belgesel kanalları ( nat geolar hariç) bi de sinema kanalları açılmıyor.

Tarih tv eklememiz mümkün mü acaba

Anlatamazsın ki
Ya bir harfi eksik veya yanlış yazıyorlar ya internetlerinde bir sorun oluyor ya da kullandıkları cihazla ilgili bir sorun oluyor direkt buraya gelip liste çalışmıyor bozuk patlak hasbinallah
Neyse 😵‍💫
ya kusura bakmayan bu adres işini çözemedmi galiba bulamıyorum

İlk mesajda iki adet link var, github ve kısaltılmış olarak. Bunlardan sadece birini eksiksiz olarak oynatıcınızın ,oynatma listesi eklenmesi gereken yere yazacak yada kopyala/yapıştır yapacaksınız.şi

İlk mesajda iki adet link var, github ve kısaltılmış olarak. Bunlardan sadece birini eksiksiz olarak oynatıcınızın ,oynatma listesi eklenmesi gereken yere yazacak yada kopyala/yapıştır yapacaksınız.
ya dün aynısını yaptım saçma sapan diziler falan çıktı 8000 küsüre yakın kanaldı evet şimdi düzelmiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri