Hallettim hocam iyi seyirler daha fazla kanal ekledimBide gardasim belgesel kanallarida trt ve tlc calisiyor gerisi calismiyor rusca yaziyor heralda![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Hallettim hocam iyi seyirler daha fazla kanal ekledimBide gardasim belgesel kanallarida trt ve tlc calisiyor gerisi calismiyor rusca yaziyor heralda![]()
Eklendi Hocam İyi seyirlerEmeğine sağlık üstat haber kanallarına Halk tv Tele1 ve Sözcü tv ekliyebilirmisiniz saygılar
syn ustat tjk 1ve2 eklerseniz cok guzel olur elinize saglikHallettim hocam iyi seyirler daha fazla kanal ekledim![]()
Kaynak değişiriz şuan pek müsait değilimViasat History de baska bir kanal var suanda
Reis eline emeğine koluna sağlık hayatımda dış olupta gördüğüm en gecikmesiz,en düzgün yayın umarım böyle devam eder kapanmaz takipledim.Herkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum...
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum
" developer~@DRAG10 "" collaborator~@Syndraxic "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİTHUB LİNK
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
KISALTILMIŞ LİNK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yayını biz çekersek en iyisi olurReis eline emeğine koluna sağlık hayatımda dış olupta gördüğüm en gecikmesiz,en düzgün yayın umarım böyle devam eder kapanmaz takipledim.
Link rica etsemAYRICA MOR KANALLARDA VİP KANALLAR EKLENMİŞTİR HEPSİ KALİTELİDİR KAYNAK YAYINDIR!
bunu m3u olarak nasıl yaparız.timate de çalıştırabiliriz.teşekürlerHerkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum...
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum
" developer~@DRAG10 "" collaborator~@Syndraxic "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİTHUB LİNK
KISALTILMIŞ LİNK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
M3U linki mevcut konuda kopyalayıp tivimate deki m3u url kısmına yapıştırın ve izleyinbunu m3u olarak nasıl yaparız.timate de çalıştırabiliriz.teşekürler
Kaynak Varsa neden olmasınBirkaç tane Kemal Sunal ve Yeşilçam film kanalları olsa hiç fena olmaz
Yeşilçam ve Kemal Sunal Kanalları Eklenmiştir İyi Seyirler….Birkaç tane Kemal Sunal ve Yeşilçam film kanalları olsa hiç fena olmaz