Discoveryin hangi kanallarını çekeyim ?Gardas emegine saglik bir ricam olacakti belgesel kanallarin hepsini yaparmisin ornek olarak discovery
Güncelleme;
*Discovery Channel ve Discovery Science Eklenmiştir İyi Seyirler….

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Discoveryin hangi kanallarını çekeyim ?Gardas emegine saglik bir ricam olacakti belgesel kanallarin hepsini yaparmisin ornek olarak discovery
Yavaş yavaş güncellenecek zatenGardas emegine saglik bir ricam olacakti belgesel kanallarin hepsini yaparmisin ornek olarak discovery
Discoveryin hangi kanallarını çekeyim ?
Güncelleme;
*Discovery Channel ve Discovery Science Eklenmiştir İyi Seyirler….![]()
Tesekkur ederim ne guzel istediginiz kanallari yapmak bildigin keyfin nasil isterse ben hicbirsey anlamiyorum emeginize saglik eger bide mumkunse yesilcam kanallarida guzel oluyor simdikten emegize saglikYavaş yavaş güncellenecek zaten
Yeşilçam filmleri izlemediğim için kanal ismi yazarsanız iyi olur mesela bunlar mı Yeşil sinema TV, TV41 medyaTesekkur ederim ne guzel istediginiz kanallari yapmak bildigin keyfin nasil isterse ben hicbirsey anlamiyorum emeginize saglik eger bide mumkunse yesilcam kanallarida guzel oluyor simdikten emegize saglik
Uygun bir zamanda kanallar eklenir keyifli seyirler...Tesekkur ederim ne guzel istediginiz kanallari yapmak bildigin keyfin nasil isterse ben hicbirsey anlamiyorum emeginize saglik eger bide mumkunse yesilcam kanallarida guzel oluyor simdikten emegize saglik
Haklisin yavas yavas guncelemek lazim anlayan sizsiniz anlamak ne guzel istedigini yukle cok saolsun (yesilcam kanali babam icin isimlerini cok bilmiyorum ama kemal sunal aslinda bütün eski sanaccilarin yayinlandigi blue tv gibimi diyim tam emin degilim muzik ister gibi kanal istiyoruzYeşilçam filmleri izlemediğim için kanal ismi yazarsanız iyi olur mesela bunlar mı Yeşil sinema TV, TV41 medya
Haklisin yavas yavas guncelemek lazim anlayan sizsiniz anlamak ne guzel istedigini yukle cok saolsun (yesilcam kanali babam icin isimlerini cok bilmiyorum ama kemal sunal aslinda bütün eski sanaccilarin yayinlandigi blue tv gibimi diyim tam emin degilim muzik ister gibi kanal istiyoruzYeşilçam filmleri izlemediğim için kanal ismi yazarsanız iyi olur mesela bunlar mı Yeşil sinema TV, TV41 medya
Bide gardasim belgesel kanallarida trt ve tlc calisiyor gerisi calismiyor rusca yaziyor heraldaUygun bir zamanda kanallar eklenir keyifli seyirler...
Tamam renktaş oldu s koymamışım IPTV Pro da çok iyiDostum televizo ile dener misin rica etsem
Ekleriz hocam çekerim blu tvdenEmeğine sağlık üstat haber kanallarına Halk tv Tele1 ve Sözcü tv ekliyebilirmisiniz saygılar
Hangi Uygulama Kullanıyorsunuz ? Tavsiyem Televizo ve Tivimate yada İptv# uygulaması bunlar da sıkıntısız açıyorBende hic acamadim listeyi yardimci olur musunuz