Mor Max 1-2 mi?Sanırım Max kanalları şimdilik kaldırsam iyi olacak çalışmıyor
Daha doğrusu çalışıyor ama uzun süre bekletiyor neyse bugünlük seni de çok yormayalım ben de dinleneyim işler bir türlü bitmedi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Mor Max 1-2 mi?Sanırım Max kanalları şimdilik kaldırsam iyi olacak çalışmıyor
Daha doğrusu çalışıyor ama uzun süre bekletiyor neyse bugünlük seni de çok yormayalım ben de dinleneyim işler bir türlü bitmedi...
İnternetinde sıkıntı vardır hiç bekletmiyor beni 3-4 tane player denedim 0 sıkıntıAyn ben şu an görsel işini çözmeye çalışıyorum
VPN Kullanabilirseniz Birkaçını ekleyebilirimÖncelikle emeklerinize sağlık Kemal Sunal, Şener Şen, zeki metin Yeşilçam gibi ustaları da ekleyebilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
ssiptv yüklü Samsung Tv de oraya nasıl VPN yüklenir 10 yıllık Tv arada güncelleme yapıyor kafasına göre ama bilemedim şimdiVPN Kullanabilirseniz Birkaçını ekleyebilirim![]()
Öyleyse eklesemde izleyemessiniz… üzgünümssiptv yüklü Samsung Tv de oraya nasıl VPN yüklenir 10 yıllık Tv arada güncelleme yapıyor kafasına göre ama bilemedim şimdi
Siz yine de yükleyin isterseniz belki başka arkadaşlar faydalanır. Yine de teşekkür ederim.Öyleyse eklesemde izleyemessiniz… üzgünüm![]()
Rica ederimSiz yine de yükleyin isterseniz belki başka arkadaşlar faydalanır. Yine de teşekkür ederim.
M3u link bende çalışmadı renktaşımFener maçına kadar Selçuksp ekleriz alternatif olarak
Hangi player kullanıyorsunuz? Ayrıca herhangi birşeyi eksik girmediniz umarım?M3u link bende çalışmadı renktaşım
IPTV ProHangi player kullanıyorsunuz? Ayrıca herhangi birşeyi eksik girmediniz umarım?
Onda vpn gerekebiliyo diğer playerlere bakın ıptv#, tivimate,televizo gibiIPTV Pro
Herkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum bazı player'lerdeki sorunlardan ve listeye hafiflik ve görsel kullanım katması açısından kanal görselleri eklenmemiştir
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum
" developer~@DRAG10 "" collaborator~@Syndraxic "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİTHUB LİNK
Kod:https://raw.githubusercontent.com/DRAG-10/DRAG10/refs/heads/special/DRAG10.m3u
KISALTILMIŞ LİNK
Kod:https://yolla.link/DRAG10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gardas emegine saglik bir ricam olacakti belgesel kanallarin hepsini yaparmisin ornek olarak discoveryHerkese selamlar
bir aralar forumda aktif bir kullanıcıydım günlük aktivite ile işlerimden dolayı biraz ara vermek zorunda kaldım ve hesabımı kapattırdım şimdi yeniden aranızdayım
Her neyse lafı fazla uzatmayacağım tekrar dönüşümün şerefine buraya bir liste bırakıyorum bazı player'lerdeki sorunlardan ve listeye hafiflik ve görsel kullanım katması açısından kanal görselleri eklenmemiştir
Oynatıcı olarak liste ile stabil çalışan televizo uygulamasını öneriyorum
" developer~@DRAG10 "" collaborator~@Syndraxic "
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GİTHUB LİNK
Kod:https://raw.githubusercontent.com/DRAG-10/DRAG10/refs/heads/special/DRAG10.m3u
KISALTILMIŞ LİNK
Kod:https://yolla.link/DRAG10
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Discoveryin hangi kanallarını çekeyim ?Gardas emegine saglik bir ricam olacakti belgesel kanallarin hepsini yaparmisin ornek olarak discovery
Discoveryin hangi kanallarını çekeyim ?
Güncelleme;
*Discovery Channel ve Discovery Science Eklenmiştir İyi Seyirler….![]()
Tesekkur ederim ne guzel istediginiz kanallari yapmak bildigin keyfin nasil isterse ben hicbirsey anlamiyorum emeginize saglik eger bide mumkunse yesilcam kanallarida guzel oluyor simdikten emegize saglikYavaş yavaş güncellenecek zaten
Haklisin yavas yavas guncelemek lazim anlayan sizsiniz anlamak ne guzel istedigini yukle cok saolsun (yesilcam kanali babam icin isimlerini cok bilmiyorum ama kemal sunal aslinda bütün eski sanaccilarin yayinlandigi blue tv gibimi diyim tam emin degilim muzik ister gibi kanal istiyoruzYeşilçam filmleri izlemediğim için kanal ismi yazarsanız iyi olur mesela bunlar mı Yeşil sinema TV, TV41 medya