Dikkatlice deneAçilmiyo liste
Bende ve herkeste çalışıyor en ufak hatada buraya çalışmıyor demezseniz sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Dikkatlice deneAçilmiyo liste
Anlatamazsın kiSıkıntı yok hepsi çalışıyor şu an
Sıkıntı yok çalışıyor şu anDikkatlice dene
Bende ve herkeste çalışıyor en ufak hatada buraya çalışmıyor demezseniz sevinirim
Selam , artık böyle mesajlar görünce hemen deniyorum . Pc başındayım o yüzden direk VLC player dan deniyorum ekran görüntüsü atayım solda görüntü sağda kimin listesi olduğu görünüyor . Kısacası sorunsuz çalışıyor.Açilmiyo liste
TeşekkürlerSelam , artık böyle mesajlar görünce hemen deniyorum . Pc başındayım o yüzden direk VLC player dan deniyorum ekran görüntüsü atayım solda görüntü sağda kimin listesi olduğu görünüyor . Kısacası sorunsuz çalışıyor.
Şu an sorun yok çalişiyorSelam , artık böyle mesajlar görünce hemen deniyorum . Pc başındayım o yüzden direk VLC player dan deniyorum ekran görüntüsü atayım solda görüntü sağda kimin listesi olduğu görünüyor . Kısacası sorunsuz çalışıyor.
Cok Tesekur ederımListeye film dizi eklenmeyecektir ilerleyen günlerde kanal sayısı arttırılacak
Kanal görselleri (logo) düşük bir ihtimal olsa da bir zaman sonra eklenebilir
Listedeki kanal sayısını bu şekilde sıralamamın sebebi 20 yıldır evimdeki TV'de de buna benzer kullanmamdan kaynaklanıyor
Keyifli seyirler...
Halledilecek bu Gece Ayrıca kaynak dışında kullanabileceğimiz birşey mi var?Teşekkürler, spor kanalları hariç genellikle kaynak liste kullanılmış pek patlamaz gibi.
Ayrıca anlık olarak mor kanallar çalışmıyor.
Ulusal kanalların ana kaynak listesi demek istemiştim....Halledilecek bu Gece Ayrıca kaynak dışında kullanabileceğimiz birşey mi var?
Kaynak Çekmesi zor değil Uydu Yayını vericem maç olursaUlusal kanalların ana kaynak listesi demek istemiştim....
AYRICA MOR KANALLARDA VİP KANALLAR EKLENMİŞTİR HEPSİ KALİTELİDİR KAYNAK YAYINDIR!MOR KANALLARDA NORMAL KAYNAKLARA GEÇİLMİŞTİR.
Dostum yapıyorsun bu sporuAYRICA MOR KANALLARDA VİP KANALLAR EKLENMİŞTİR HEPSİ KALİTELİDİR KAYNAK YAYINDIR!